Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Τέλος ο Κονσεϊσάο!!


Παρελθόν από την θέση του τεχνικού διευθυντή, αποτελεί από χθες (Σάββατο) ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο!
Η αναποτελεσματικότητα που επέδειξε στο θέμα του προπονητή, είναι ο λόγος του διαζυγίου, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει και ο συγκεχυμένος ρόλος του Ζήση Βρύζα, με την ύπαρξη του Κονσεϊσάο.


Ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου, ευχαρίστησε τον Ζαγοράκη και τον Βρύζα και τόνισε οτι πέρασε 2.5 πολύ όμορφα χρόνια στην Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ, όπου αγάπησε και αγαπήθηκε από τους οπαδούς του Δικεφάλου.

Αναλυτικά η δήλωση του Πορτογάλου, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
"Μετά από 2,5 χρόνια στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ πήραμε από κοινού την απόφαση με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο να μην συνεχίσουμε τη συνεργασία μας.
Ο ΠΑΟΚ αποτελεί ένα σημαντικότατο κομμάτι της καριέρας μου για πολλούς λόγους. Εδώ τελείωσα μια γεμάτη καριέρα ως ποδοσφαιριστής, εδώ ξεκίνησα και μια καινούρια καριέρα στο ποδόσφαιρο που ελπίζω να μου προσφέρει ανάλογες συγκινήσεις.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΠΑΟΚ που με έκανε κομμάτι του, τους συμπαίκτες μου, τον κ. Santos και όλο το επιτελείο της ομάδας. Ευχαριστώ και τους εκπροσώπους του Τύπου που με εξέπληξαν με την παρουσία τους στην Κοϊμπρα, αλλά και όλους τους υπόλοιπους για την συνεργασία που είχαμε. Ασφαλώς θα ήθελα ξεχωριστά να ευχαριστήσω τον Θόδωρο Ζαγοράκη και τον Ζήση Βρύζα, με τους οποίους είχαμε ιδιαίτερα στενή συνεργασια όλα αυτά τα χρόνια και αποκτήσαμε μια πάνω απ' όλα ιδιαίτερα φιλική σχέση".


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο της με τον Σέρχιο Κονσεϊσάο και αποφασίστηκε από κοινού να μην ανανεωθεί. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον μέχρι πρόσφατα αρχηγό και μετέπειτα Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας για την πολύτιμη συμβολή του στην επιτυχημένη πορεία της τελευταίας τριετίας.
Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που ο ΠΑΟΚ υπήρξε ο τελευταίος σταθμός ενός σπουδαίου ποδοσφαιριστή και η αφετηρία μιας νέας καριέρας για τον ίδιο. Ευχόμαστε στη νέα του διαδρομή να έχει τις ίδιες και μεγαλύτερες επιτυχίες από αυτές που πέτυχε ως ποδοσφαιριστής.


Αισθανόμαστε ότι πάνω απ' όλα ο ΠΑΟΚ κέρδισε έναν καινούριο φίλο".
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog