Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

O Χριστοδουλόπουλος χάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας


Προτού καν αρχίσει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν προέκυψε πρόβλημα με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Στα ιατρικά τεστ που υποβλήθηκαν το Σάββατο οι παίκτες του "τριφυλλιού", διαπιστώθηκε πως ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έχει υποστεί κάταγμα στην ποδοκνημική. Μάλιστα τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά.

Ο Χριστοδουλόπουλος στάθηκε άτυχος και θα χάσει όλο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, καθώς θα μείνει εκτός δράσης για έξι εβδομάδες. Η επιστροφή του στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού εκτιμάται μετά από τις 15 Αυγούστου!!!

Στον Σνάιντερ κατακυρώθηκε το γκολ της ισοφάρισης



Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ ήταν τελικά ο σκόρερ και των δύο τερμάτων της Ολλανδίας στη νίκη-πρόκριση με 2-1 απέναντι στη Βραζιλία για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010.

Η τεχνική επιτροπή της FIFA εξέτασε την περίπτωση του γκολ της ισοφάρισης της Ολλανδίας, το οποίο προήλθε από εκτέλεση φάουλ του μέσου της Ιντερ και άγγιγμα της μπάλας με το κεφάλι από τον Φελίπε Μέλο.
Αρχικά η FIFA είχε χρεώσει το τέρμα στον Βραζιλιάνο μέσο ως αυτογκόλ, ωστόσο κατόπιν συνεδρίασης της ειδικής επιτροπής (FIFA Technical Study Group) αποφασίστηκε ότι η επιρροή του μέσου της Γιουβέντους ήταν ανεπαίσθητη.



Δείτε το επίμαχο γκολ του Σνάιντερ:

"Μην έρθεις πίσω Μέλο"!!

Πολύ άσχημα φαίνεται να είναι τα πράγματα για τον Φελίπε Μέλο μετά τον αποκλεισμό της Βραζιλίας λόγω της αποδοσής του κόντρα στην Ολλανδία (αποβολή και αυτογκόλ).
Μάλιστα ένας από τους «θρύλους» του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, ο Ρονάλντο, προέτρεψε τον μέσο της Γιουβέντους να μην... γυρίσει στην πατρίδα του με την υπόλοιπη αποστολή της Βραζιλίας γιατί ίσως συμβούν άσχημα πράγματα.

Πιο αναλυτικά:

"Καλύτερα ο Μέλο να μην γυρίσει πίσω με την αποστολή της Βραζιλίας. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί δεν συννενοήθηκαν στο γκολ που δεχτήκαμε ο Μέλο με τον Ζούλιο Σέζαρ. Είναι δύσκολη στιγμή για όλο το έθνος. Αλλά καλύτερα ας μην έρθει ο Φελίπε στο Σάο Πάολο", προειδοποίησε τον μέσο της "Σελεσάο" μέσω του "Twitter" ο Ρονάλντο.

Πρόβλημα με Αραούχο, ο οποίος θέλει να φύγει για την πατρίδα του



Οι άνθρωποι της ΑΕΚ εκεί που πάνε να κλείσουν ένα ζήτημα, ανοίγει ξαφνικά κάποιο άλλο. Με την απόκτηση του Κλαούντιο Νταντόμο, ο οποίος έμοιαζε να λύνει το πρόβλημα της ομάδας στο αριστερό άκρο της άμυνας, προέκυψε από του πουθενά ζήτημα στο δεξιό άκρο. Ο Κάρλος Αραούχο ζήτησε να φύγει από την ομάδα λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος.

Ο Αργεντινός αμυντικός ενημέρωσε τη διοίκηση ότι θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του για να βρεθεί κοντά στην οικογένεια του, λόγω σοβαρού προβλήματος που έχει προκύψει. Το πρόβλημα του Αργεντινού άσου δεν έχι γίνει γνωστό, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες είναι σοβαρότατο και οι πιθανότητες να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ είναι ελάχιστες. Παρόλο που υπάρχει αυτό το πρόβλημα δύσκολα η ΑΕΚ θα τον αφήσει ελεύθερο και θα έχει ως αποτέλεσμα να ζητήσει ένα σημαντικό ποσό για την αποδέσμευσή του!

Τέλος ο Ντούνγκα από τη Βραζιλία!

Το βάρος του αποκλεισμού της Βραζιλίας αποδείχθηκε δυσβάσταχτο για τον Κάρλος Ντούνγκα ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του.Ο Βραζιλιάνος τεχνικός αναγνώρισε ότι του αναλογεί σημαντικό μερίδιο ευθύνης για τον αποκλεισμό ενώ μιλώντας για το μέλλον του απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες λέγοντας απλά ότι τα τέσσερα χρόνια στον πάγκο της Εθνικής Βραζιλίας θα τα θυμάται για πάντα.
Ο Ντούνγκα προπονούσε την Εθνική ομάδα της Βραζιλίας από το καλοκαίρι του 2006 (είχε αναλάβει μετά το τέλος του Μουντιάλ της Γερμανίας)
.
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog