Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

"Δύναμή μας ο κόσμος μας"

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής Γιάννης Τάκης μίλησε για την πρεμιέρα του Ηρακλή αλλά και για το θέμα με την αδειοδότηση. Τι είπε για τον κόσμο του «Γηραιού» αλλά και την φετινή χρονιά.

"Είναι σίγουρο ότι η ταλαιπωρία με την αδειοδότηση μας πήγε πίσω και μας τραυμάτισε σε επίπεδο εικόνας και λειτουργίας της ΠΑΕ. Ο μήνας που χάθηκε πήγε πίσω τα κατεξοχήν αγωνιστικά θέματα. Η συνάντηση που θα γίνει με τον κ. Ρέμο θα είναι απολύτως τυπική, καθώς ο πρώην μεγαλομέτοχος γνωρίζει πολύ καλά τις εκκρεμότητες που υπάρχουν.Ελπίζω ότι έχει αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να απέχει από το πρόβλημα, η κατάσταση δεν είναι κρυφή. Δυστυχώς όσο και να βοηθούν οι φίλαθλοι την ομάδα, οι παλιές εκκρεμότητες πάντα θα πλήττουν τον Ηρακλή. Άλλη μια φορά όμως οι φίλαθλοι θα πάρουν τον Ηρακλή στις πλάτες τους, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.Είναι αλήθεια ότι μέχρι τον Σεπτέμβριο απαιτείται 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ένα ποσό που εκκρεμεί από τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, όμως κίνδυνος από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν υπάρχει. Άλλωστε μετά το Μάιο οι υποχρεώσεις εκτελούνται κανονικά, η δόση της εφορίας εκτελείται κανονικά, όμως όσο καλή διάθεση και να υπάρχει, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τραυματίζουμε τη χρονιά που έρχεται.Δεν υπάρχει η πολυτέλεια να γίνονται μεταγραφές εντυπωσιασμού, μόνο ο κ. Μπουμπένκο αποφασίζει για τις μεταγραφικές κινήσεις. Ο Λέκι πιστεύουμε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και η συνεργασία μας θα ξεκαθαρίσει εντός των ημερών. Τον Κονέ τον θέλουμε στο ρόστερ, θεωρώ ότι και οι δύο έχουν να κερδίσουν από τη συνεργασία".

Κρίσιμη συνάντηση ανθρώπων της Πόρτσμουθ με τον Ντιόπ



Εξελίξεις ενδέχεται να περιλαμβάνει η σημερινή (7/7) ημέρα σε ό,τι έχει να κάνει με το… σίριαλ του Πάπα Μπούπα Ντιόπ στην ΑΕΚ. Η πλευρά του Σενεγαλέζου μέσου θα έχει συνάντηση σήμερα με τη διοίκηση της Πόρτσμουθ για την υπόθεση αποδέσμευσής του και σε αυτή ενδέχεται να δώσει το ''παρών'' και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.
Πάντως, οι ''πομπέις'' παραμένουν αμετακίνητοι στις απαιτήσεις τους, ενώ φήμες των τελευταίων ωρών ανέφεραν ότι είναι διατεθειμένοι να ζητήσουν μέχρι και 1 εκατ. ευρώ. Τα γεγονότα επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά με δηλώσεις του ο αθλητικός διευθυντής του αγγλικού συλλόγου, Ανδρέας Ανδρονίκου. ''Δεν έχει αλλάξει κάτι. Συναντηθήκαμε με τους μάνατζέρ του σήμερα (σ.σ.: χθες), αλλά δεν υπήρξε κάποιο αποτέλεσμα. Οι εκπρόσωποι του Ντιόπ θέλουν να μείνει ελεύθερος, αλλά δεν το δεχόμαστε. Τους ξεκαθαρίσαμε πως θέλουμε ένα συγκεκριμένο ποσό για να φύγει'', δήλωσε στην εφημερίδα ''SportDay'' και συμπλήρωσε: ''Αύριο (σ.σ.: σήμερα) θα έχουμε κι άλλο ραντεβού και είναι πιθανό να είναι παρών και ο Ντιόπ σε αυτό''.
Πάντως, αν χαλάσει η μεταγραφή του Ντιόπ, στην ''Ένσωη'' είναι πιθανό να ασχοληθούν με την περίπτωση του Βέρο Σάλατιτς της Γκρασχόπερ.

Επιμένει για τον Φερνάντεζ ο Παναθηναϊκός

Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν στην υπόθεση της απόκτησης του Ντάνιελ Φερνάντεζ από τον Παναθηναϊκό. Ο τερματοφύλακας της Μπόχουμ επέστρεψε από το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής και έχουν αρχίσει επαφές με τη γερμανική ομάδα.

Είναι γνωστό πως ο ίδιος επιθυμεί σαν... τρελός να υπογράψει στους "πράσινους", αλλά έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τη γερμανική ομάδα και δεν εξαρτάται μόνο από εκείνον.

Η τιμή του παίκτη δε θα ξεπερνά τις
400.000 ευρώ αφού αυτό το μπάι-άουτ είχε ο παίκτης όταν δόθηκε πέρυσι το καλοκαίρι δανεικός στον Ηρακλή. Οι διοικούντες στoν "γηραιό" δεν ενεργοποίησαν την οψιόν και ο Πορτογάλος επέστρεψε στη Μπόχουμ.
Να αναφερθεί πως η Μπόχουμ δεν τον έχει στα πλάνα της ούτε την ερχόμενη περίοδο αφού, έχει πάρει ήδη άλλον τερματοφύλακα.

"Με τίποτα..."

Oι φήμες περί ενδιαφέροντος της Μπολόνια για τον Βασίλη Τοροσίδη επιβεβαιώθηκαν. Σήμερα η ιταλική ομάδα κατέθεσε στον Ολυμπιακό πρόταση για την απόκτηση του διεθνούς αμυντικού με τους "ερυθρόλευκους" να απαντούν αρνητικά και να ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει διάθεση να παραχωρηθεί ο παίκτης.

Το ποσό που έδινε η ιταλική ομάδα δεν έγινε γνωστό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μπολόνια φέρεται να προσέφερε πέντε εκατομμύρια ευρώ και τον Βαγγέλη Μόρα ως αντάλλαγμα.
Από την πλευρά των ερυθρόλευκων ξεκαθάρισαν τη στάση τους όμως, αυτό δεν πάει να πει ότι έχει τελειώσει το θέμα. Το τρέχον συμβόλαιο του Τοροσίδη έχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους επτά εκατομμυρίων ευρώ και σε περίπτωση που η ιταλική ομάδα, ή οποιαδήποτε ομάδα καλύψει το ποσό αυτό, τότε, η ελληνική ομάδα δεν θα μπορούν να σταθούν εμπόδιο.

Μία εβδομάδα βρίσκεται στο δυναμικό της Μπρεστ ο Φίλιππος Δάρλας και έχει είναι απόλυτα ικανοποιημένος από το γαλλικό ποδόσφαιρο και όσα έχει αντικρύσει μέχρι τώρα.
Ακολουθεί η συνέντευξή του σε γαλλικό Τύπο:

"Αισθάνομαι άνετα εδώ, όλοι στην ομάδα με έχουν δεχτεί σαν οικογένεια και η ατμόσφαιρα είναι πολύ ζεστή. Για την ώρα επικοινωνώ στα αγγλικά με τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή, αλλά θα αρχίσω μαθήματα γαλλικών".

Στη συνέχεια ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού πρόσθεσε: "Δεν είχα χρόνο να διαπιστώσω τις πολιτιστικές διαφορές ανάμεσα στη Γαλλία και την Ελλάδα. Αυτό που μου έχει λείψει είναι το ελληνικό φαγητό, αφού στη Γαλλία δεν βρίσκεις σουβλάκι και μουσακά, αλλά δεν ανησυχώ γιατί σύντομα η σύντροφός μου θα έρθει στη Γαλλία και θα τρώω και πάλι ελληνικό φαγητό". Σχετικά με το επίπεδο του γαλλικού ποδοσφαίρου, ανέφερε: "Το γαλλικό ποδόσφαιρο είναι πιο γρήγορο και ανταγωνιστικό. Υπάρχουν περισσότερες δυνατές ομάδες και το επίπεδο είναι συνολικά ψηλότερο. Στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο πέντε ή έξι δυνατές ομάδες. Παράλληλα το γαλλικό πρωτάθλημα έχει περισσότερους καλούς παίκτες και συνδυάζει δύναμη και ταχύτητα".

Βιεϊρίνια: "Είμαι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ"


Ο Adelino Vieirinha πριν αναχωρήσει με την αποστολή του ΠΑΟΚ από το αεροδρόμιο "Μακεδονία" με προορισμό τη Γερμανία ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα για πιθανή μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Η απάντηση του ήταν αποστομωτική και συνοδεύτηκε από ένα χαμόγελο γεμάτο νόημα: "Δεν μπορώ να κάνω σχόλιο γι' αυτά που γράφουν οι εφημερίδες, παρά μόνο ότι είμαι χαρούμενος που είμαι στην ομάδα με την οποία δεν έχω κανένα πρόβλημα και θέλω να συνεχίσω στην ομάδα".

Για την προετοιμασία είπε:"Είναι σημαντική η προετοιμασία γιατί είναι πρόκληση οι αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ .Στόχος μας σ' αυτά τα παιχνίδια να έχουμε μία πολύ καλή χρονιά όπως και πέρυσι".

Για την αλλαγή του προπονητή: "Υπάρχει αλλαγή προπονητή οπότε και αλλαγή φιλοσοφίας και νοοτροπίας. Εχουμε όμως καιρό για να μάθουμε τι ζητάει από τους ποδοσφαιριστές. Αλλωστε έχουμε τα πρώτα δείγματα των απαιτήσεων του".

Για την χρονιά που έρχεται: "Είναι στο μυαλό μας τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, γιατί ξέρουμε πόσο σημαντικά είναι. Θέλουμε όμως να κάνουμε και μία χρόνια τουλάχιστον όπως η περσινή. Οπότε είναι διπλός ο στόχος. Προσωπικά θέλω πρώτα η ομάδα να πάει ψηλότερα και στη συνέχεια να πετύχω και εγώ περισσότερα".

Κατά 99% έτοιμη η Τούμπα!


Οκτώ ημέρες απέμειναν μέχρι τις 15 Ιουλίου, που θεωρητικά είναι η καταληκτική ημερομηνία για να ολοκληρωθούν τα έργα που κάνουν οι "ασπρόμαυροι" στην Τούμπα, ώστε να είναι έτοιμο το γήπεδό τους να υποδεχτεί τους ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας για τη σεζόν 2010-2011. Ο χρόνος είναι πλέον λιγοστός, όμως, στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπάρχει η αισιοδοξία ότι οι εργασίες θα ολοκληρωθούν μέσα στο προβλεπόμενο χρονικό πλαίσιο.

"Η μέχρι τώρα πορεία των εργασιών, αλλά και από τις διαβεβαιώσεις που έχουμε από την εταιρεία που τις έχει αναλάβει, μας κάνουν να είμαστε αισιόδοξοι ότι τα έργα θα τελειώσουν μέχρι την προβλεπόμενη ημερομηνία. Ίσως, μάλιστα, να ολοκληρωθούν και λίγο νωρίτερα!", δήλωσε την Τετάρτη (7/7) επί του θέματος στον "Sport 103" ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος.

Για να προσθέσει: "Είμαστε κατά 99% βέβαιοι ότι οι εργασίες στο γήπεδο θα είναι ολοκληρωμένες όταν πρέπει, ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα για τη διεξαγωγή των ευρωπαϊκών αγώνων της ομάδας στη φυσική της έδρα. Θέλουμε στην Τούμπα να γίνουν αυτά τα παιχνίδια και πιστεύουμε ότι έτσι θα συμβεί τελικώς".

Το βασικό ζητούμενο για τους "ασπρόμαυρους" είναι να ολοκληρωθούν οι εργασίες υποστύλωσης των κερκίδων 7 και 8, ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα για την ασφάλεια των φιλάθλων που φιλοξενούνται εκεί. Αν επιτευχθεί αυτό, τότε όλα τα υπόλοιπα βελτιωτικά έργα υπολογίζεται ότι θα τελειώσουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα η UEFA, αλλά και η TEAM, να ανάψουν το πράσινο φως για τη χρησιμοποίηση της Τούμπας.

Μέχρι τώρα, δεν υπάρχει ειδοποίηση για νέα επίσκεψη "επιθεωρητών" στο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Κάτι τέτοιο, όμως, πιθανόν να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς πλησιάζει η κλήρωση της τρίτης προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως και ο πρώτος εντός έδρας αγώνας του "Δικέφαλου".

"Πέταξε" ο ΠΑΟΚ για Γερμανία

Για την Γερμανία, αναχώρησε η αποστολή του Δικεφάλου σήμερα(7/7) το μεσημέρι εκεί όπου ο Μάριο Μπερέτα και οι παίκτες του θα χτίσουν τον νέο ΠΑΟΚ. Στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" όπου είχαν συγκεντρωθεί και φίλαθλοι της ομάδας υπήρχε συγκρατημένοι αισιοδοξία. «Περνάω πολύ καλά στον ΠΑΟΚ, δήλωσε ο Βιερίνια. Ενώ ο Μπερέτα υποστήριξε πως ομάδα θα είναι πανέτοιμοι.
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog