Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Ανακοίνωσε Παπαστεριανό-Τοπούζη, τέλος ο Μενδρινός



Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης επισημοποίησε το μεσημέρι της Τετάρτης ότι στο δυναμικό της ανήκουν οι Μανώλης Παπαστεριανός και Θανάσης Τοπούζης και ότι ο Κώστας Μενδρινός αποτελεί παρελθόν από το ρόστερ.



Επιστολή της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ προς τους Ποδοσφαιρικούς Εισαγγελείς

sima iraklis 
 
Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ απέστειλε, σήμερα, επιστολή προς τον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα, κ. Ανδρέα Φάκο και τον Αναπληρωτή Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα, κ. Μανώλη Αντωνακάκη, με το ακόλουθο περιεχόμενο:

Προκριματικά Europa League: Βαλερένγκα-ΠΑΟΚ 0-2



Ανώτερος ο ΠΑΟΚ δεν άφησε περιθώρια στην Βαλερένγκα να αμφισβητήσει την κυριαρχία του και με γκολ των Βιεϊρίνια και Γκαρσία, έφτασε άνετα στη νίκη-μισή πρόκριση με 2-0.


Βαλερένγκα-ΠΑΟΚ LIVE

link  link   link   link   link 


 Ντιφερντάνζ - Ολυμπιακός Βόλου


Ξανά Super League Λάρισα και Σέρρες!

 
 
Ο θάνατος σου, η ζωή μου... Επιβεβαιώθηκε ο άγραφος νόμος καθώς ο υποβιβασμός Βόλου και Καβάλας φέρνει ξανά στη Super League τη Λάρισα και πιθανότατα τις Σέρρες! Σε τι ελπίζει ο Ηρακλής.


Έπεσαν Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα!


Λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα (!), η Πειθαρχική Επιτροπή ανακοίνωσε τον υποβιβασμό Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας και την εξόντωση Μπέου-Μάκη Ψωμιάδη! Αποβάλλεται από το Europa ο Βόλος.

Στον Παναιτωλικό ο Χαριστέας!

 

Από το μεσημέρι της Τρίτης όταν ο διεθνής φορ βρέθηκε στο Αγρίνιο είχε επέλθει η συμφωνία. Τελικά μια ημέρα μετά ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004, ο άνθρωπος που έβγαλε στον δρόμο εκατομμύρια Έλληνες, είπε το «ναι» στην πρόταση του Παναιτωλικού! Παρουσία του προέδρου Φώτη Κωστούλα ο Χαριστέας βρέθηκε στα γραφεία της «κυανοκίτρινης» ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους!

Προκριματικά Champions League: Οντένσε-Παναθηναϊκός 1-1

 


Δεχόμενος γκολ στο 90' ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Οντένσε στη Δανία, στο πρώτο παιχνίδι του 3ου προκριματικού γύρου της διοργάνωσης, αλλά έχει το πάνω χέρι με δεδομένη τη ρεβάνς την Τρίτη (2/8, 21:45) στο ΟΑΚΑ.

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog