Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Τα νέα εισιτήρια διαρκείας του ΠΑΟΚ (2010-2011)


"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει σήμερα, (Παρασκευή) τις τιμές και τις λεπτομέρειες των νέων εισιτηρίων διαρκείας.
Oι τιμές παραμένουν στα περσινά επίπεδα ενώ στο πακέτο των εισιτηρίων δεν συμπεριλαβάνονται ο αγώνας για τα πλέι οφ τουΤσάμπιονς Λιγκ ή του Γιουρόπα Λιγκ καθώς και οι αγώνες των πλέι οφ.
Οπως είχε αποκαλυφθεί, υπήρχε το ενδεχόμενο της αύξησης στις τιμές, ύψους 10%, σε περίπτωση που η ΟΠΑΠ ΑΕ δεν ενέκρινε την χρηματοδότηση -έναντι αντιπαροχής, φυσικά- των εργασιών στην Τούμπα. Επειδή, όμως, οι ενδείξεις για την έγκριση του ποσού ήταν θετικές μετά την συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΟΠΑΠ πάρθηκε τελικώς η απόφαση για μη αύξηση στις τιμές των νέων καρτών διαρκείας, παρά μόνο να μην συμπεριληφθεί σε αυτές ο αγώνας για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ ή του Γιουρόπα Λιγκ, εφόσον περάσει εκεί ο "Δικέφαλος".
Η πώληση όπως αναφέρει η ανακοίνωση θα γίνεται από τα γραφεία του γηπέδου Τούμπας και από το Internet μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Επισημαίνεται ότι θα εκδοθούν έως 21.000 εισιτήρια διαρκείας.




Α. Αναλυτικά οι τιμές




VIP 3ου ορόφου: 3.000 ευρώ
ΘΥΡΑ 1: 840 ευρώ, 680 ευρώ
ΘΥΡΑ 2-3: 540 ευρώ
ΘΥΡΑ 4-4Α-7: 200 ευρώ
ΘΥΡΑ 5-6: 350 ευρώ
Σουίτες 3ου ορόφου: 27.500 ευρώ
Σουίτες 4ου ορόφου: 30.000 ευρώ


Το εισιτήριο διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 θα περιλαμβάνει:
α. Τους αγώνες πρωταθλήματος Superleague 2010/11
β. Τους αγώνες κυπέλλου
γ. Τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League
δ. Τους φιλικούς αγώνες


Δεν περιλαμβάνεται στο εισιτήριο διαρκείας της περιόδου 2010/11 ο εντός έδρας αγώνας της ομάδας στα Playoffs του UEFA Champions League ή του UEFA Europa League.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για τα VIP του3ου ορόφου και τις Σουίτες 3ου και 4ου ορόφου, το εισιτήριο διαρκείας θα περιλαμβάνει τον εντός έδρας αγώνας της ομάδας στα Playoffs του UEFA Champions League ή του UEFA Europa League καθώς επίσης και ΟΛΟΥΣ τους αγώνες στη φάση των ομίλων του UEFA Champions League ή του UEFA Europa League, σε περίπτωση συμμετοχής της ομάδας, αλλά και των playoffs 2011 της Superleague.


Β. ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ


1η περίοδος: 31/5/2010 - 2/7/2010
Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα τη συγκεκριμένη περίοδο να ανανεώσουν την ίδια θέση που είχαν ως κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, με την προσκόμιση της ταυτότητας τους, της κάρτας διαρκείας και του αριθμού φορολογικού μητρώου τους (ΑΦΜ). Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δε μπορεί να προσέλθει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να ανανεώσει την θέση του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, την εξουσιοδότηση, το καρτελάκι του κατόχου και τον αριθμό φορολογικού μητρώου του κατόχου (ΑΦΜ).
Κατά την 1 περίοδο διάθεσης εισιτηρίων οι ΜΗ ΚΑΤΟΧΟΙ εισιτηρίου διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2009/10 δε θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2010/11.


2η περίοδος: 6/7/2010 - 17/7/2010
Οι μη κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας με την προσκόμιση της ταυτότητας τους, και του αριθμού φορολογικού μητρώου τους (ΑΦΜ). Τη συγκεκριμένη περίοδο θα είναι διαθέσιμες για αγορά οι θέσεις που δε θα έχουν αγοραστεί ως εισιτήρια διαρκείας κατά την 1 περίοδο. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δε μπορεί να προσέλθει στα γραφέια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να αγοράσει εισιτήριο διαρκείας μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του φιλάθλου, την εξουσιοδότηση και τον αριθμό φορολογικού μητρώου του φιλάθλου (ΑΦΜ).


Γ. ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ


1.Γραφεία γηπέδου Τούμπας
Από τις 31/5/2010 θα λειτουργούν με το εξής ωράριο:
Καθημερινά: 09.00 - 18.00
Σάββατο : 09.00 - 15.00

2. Internet


Κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας:


Από τις 31/5/2010 στις 09:00 και καθ'όλη τη διαρκεία του 24 ώρου μέχρι και την Παρασκευή 02/07/2010 στις 18:00 θα μπορούν οι φίλαθλοι να ανανεώσουν τη θέση την οποία είχαν ως θέση διαρκείας την αγωνιστική περίοδο 2009/10 ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες που αναγράφονται σε κάθε βήμα στην ιστοσελίδα.


Μη κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας:
Οι μη κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας από τις 6/7/2010 στις 09:00 και καθ' όλη τη διάρκεια του 24 ώρου θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας.
Εφόσον η διαδικασία ολοκληρωθεί σωστά, σας αποστέλλεται ένα email (στην διεύθυνση του email που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία) που περιέχει τον αριθμό κίνησης και την επιβεβαίωση αγοράς για να παραλάβετε το εισιτήριο σας από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την προσκόμιση της ταυτότητας σας και εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς. Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δε μπορεί να προσέλθει στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς, την εξουσιοδότηση και το καρτελάκι του κατόχου.


Δ. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ


α)Κανονικά
β)Παιδικά (Για τα παιδικά εισιτήρια, είτε πρόκειται για ανανέωση είτε για νέα αγορά, θα πρέπει ο κηδεμόνας να προσκομίσει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ το πιστοποιητικό γέννησης, με ημερομηνία γέννησης από 01-01-1996 και έπειτα)


Ε. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


1)Μετρητά
2)Πιστωτική κάρτα (εκτός της PAOK Mastercard) χωρίς δόσεις
3)PAOK MasterCard (μέχρι 10 άτοκες δόσεις). Ισχύει μόνο για αγορά εισιτηρίου από το γήπεδο της Τούμπας. Μέσω Internet δεν προβλέπεται η αποπληρωμή με δόσεις.


ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ


Κατά την 1 περίοδο διάθεσης εισιτηρίων οι μη κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας δε θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας.
Κατά την 1 περίοδο διάθεσης οι κάτοχοι που επιθυμούν να αλλάξουν θύρα ή θέση, θα μπορούν να επιλέξουν από τις θέσεις που δεν είχαν πουληθεί σαν διαρκείας την περίοδο 2009-2010. Κατά τη 2 περίοδο διάθεσης εισιτηρίων ΔΕΝ θα γίνονται αλλαγές στις θέσεις.
Δεν είναι εφικτή η αγορά εισιτηρίου με προκαταβολή.
Στις αγορές μέσω internet δεν είναι εφικτή η αλλαγή θέσης ή η ακύρωση συναλλαγής.
Δεν είναι εφικτή η αγορά εισιτηρίου με δύο τρόπους πληρωμής (παράδειγμα: μισά μετρητά - μισά πιστωτική).
Σε περίπτωση που ανανεωθούν όλα τα εισιτήρια διαρκείας κατά την πρώτη περίοδο, δεν θα υπάρξει 2 περίοδος διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας.
ΟΛΟΙ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011 θα έχουν ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στην αγορά των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα των Playoffs του UEFA Champions League ή του UEFA Europa League, για τη φάση των ομίλων του UEFA Champions League ή του UEFA Europa League (σε περίπτωση συμμετοχής της ομάδας) και για τα Playoffs 2011 (σε περίπτωση συμμετοχής της ομάδας) της Superleague.
ΟΛΟΙ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας για την περίοδο 2010-2011, θα έχουν έκπτωση 15% σε κάθε αγορά τους από το ΠΑΟΚ Megastore".

Προσφυγή για 3.000 ευρώ ο Γιάντσης


Την περίπτωση του Κώστα Γιαννούλη προσπαθούν να αντιγράψουν ορισμένοι παίκτες του Ηρακλή προκειμένου να εξασφαλίσουν την ελευθερία τους. Ο Δημήτρης Γιάντσης κατέθεσε προσφυγή για τρεις χιλιάδες ευρώ.
Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Δημήτρης Γιάντσης, με την προσφυγή που κατέθεσε, εκτός από τις 3000 ευρώ διεκδικεί και τα περίπου είκοσι χιλιάδες ευρώ που θα εισέπραττε μέχρι τον Δεκέμβριο, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

Θυμίζουμε ότι ήταν ο μοναδικός νεαρός ποδοσφαιριστής που αρνήθηκε την πρόταση επέκτασης της συνεργασίας από την πλευρά της ΠΑΕ. Την ίδια στιγμή, πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν ότι ο Γιώργος Ιωαννίδης σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποσύρει την προσφυγή και να καταλήξει στον Παναθηναϊκό, με την κυανόλευκη ΠΑΕ να εισπράττει ένα ποσό από την παραχώρησή του.

Το δέσιμο του Νασούτι με τον Άρη

Στην Αργεντινή για να …πείσει τους διοικούντες της Ρίβερ Πλέιτ να τον αφήσουν να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη πηγαίνει ο αμυντικός των «κίτρινων», Κριστιάν Νασούτι, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει πολλά χρόνια στην Θεσσαλονίκη.


Ο Κριστιάν Νασούτι φαίνεται πως βρήκε το …λιμάνι του στην Θεσσαλονίκη και τον Άρη και θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει εκεί!


Powered By Blogger

Το αρχείο του blog