Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Δείτε:

Μαλεζάς και Σκόνδρας στην Εθνική Ελλάδας

  
 
Η Εθνική Ελλάδας πήρε μία σπουδαία νίκη την Παρασκευή το βράδυ επί της Κροατίας με 2-0 και κρατάει την υπόθεση πρόκριση στα χέρια της, αφού με μία ισοπαλία στην Τιφλίδα εναντίον της Γεωργίας περνάει αυτόματα στην τελική φάση του Euro 2012.
Βέβαια αυτή η μεγάλη νίκη δεν ήρθε αμαχητί μιας και τέσσερις ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν στο βασικό σχήμα της Παρασκευή δεν θα δώσουν το "παρών" την Τρίτη (11/10) στην Τιφλίδα.


Το ρεκόρ του Σάντος

 
 
Ιστορία έγραψε στην Εθνική ομάδα ο Φερνάντο Σάντος, καθώς με 15 αγώνες αήττητος, ξεπέρασε το ρεκόρ του Ρεχάγκελ που είχε 14 ματς. 

Ελλάδα-Κροατία 2-0 (Video)


Πανέτοιμη να δώσει το παρών σε μια ακόμη σημαντική διοργάνωση αυτή του EURO 2012, είναι η Ελλάδα, η οποία στο ματς "τελικό" κόντρα στην Κροατία έδειξε πόσο ήθελε τη νίκη και την πήρε.

Ένας χρόνος Λόγια Σταράτα !!!(φιλικό blog)

 
 
Ένας χρόνος Λόγια-Σταράτα
 
Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από τότε που το ιστολόγιο μας ανέβηκε στο διαδίκτυο μετά από μια ιδέα και πρωτοβουλία λίγων φίλων που θέλησαν να φτιάξουν ένα αδέσμευτο δημοκρατικό blog με πολιτικά και άλλα θέματα επικαιρότητας και προβληματισμού. Στον ένα αυτό χρόνο φθάσαμε τις 5789 αναρτήσεις..
 
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog