Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Ανακοίνωσε τον Κάρολ ο... ΟΦΗ!

 
 
Ο Ρόι Κάρολ είναι πλέον παίκτης του Ολυμπιακού έστω κι αν ακόμη οι «ερυθρόλευκοι» δεν τον ανακοίνωσαν! Τους... πρόλαβαν όμως οι άνθρωποι του ΟΦΗ!  Τι προβλέπει η συμφωνία.


Οριστικά νέος πρόεδρος ο Βρύζας

 
 
Ολοκληρώθηκε το δ.σ. της ΠΑΕ στο απόγευμα της Πέμπτης (26/1) έπειτα από 1,5 ώρα διάρκειας του, κατά την οποία συζητήθηκε από τους ανθρώπους της ομάδας τι μέλλει γενέσθαι αναφορικά με την επόμενη μέρα στην ομάδα. 


Παραιτήθηκε ο Ζαγοράκης

 

Αμέσως μετά τη συζήτηση που έκανε ο Θόδωρος Ζαγοράκης τις πρώτες πρωινές ώρες με τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ - εξαιτίας όλων όσων έγιναν μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Θανάση Κατσαρή και του μετέφερε την απόφασή του να παραιτηθεί, καθώς όπως ο ίδιος υποστήριξε δεν βρίσκεται στη θέση την οποία κατέχει 4,5 χρόνια για να διχάζει. 

Στον Παναιτωλικό ο Ονουάτσι


Κάτοικος Αγρινίου ο Ονουάτσι

Παίκτης του Παναιτωλικού έως το τέλος της εφετινής σεζόν θα είναι ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι. Ο Νιγηριανός επιθετικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Αγρινίου και τέθηκε ήδη στη διάθεση του Μπάμπη Τεννέ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός: «Ο ποδοσφαιριστής Μπέντζαμιν Ονουάτσι υπέγραψε συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό έως τον Ιούνιο του 2012, με δυνατότητα επέκτασης της συνεργασίας για έναν επιπλέον χρόνο. Ο αριθμός της φανέλας του θα είναι το 79».

Από εκεί και πέρα, ασκήσεις τακτικής περιλάμβανε η προπόνηση της Πέμπτης του Παναιτωλικού. Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, με τον Ονουάτσι να συμμετέχει κανονικά. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χαριστέας, Άντι, Κούσας. Δεν συμμετείχε ο τραυματίας Κουτρομάνος. 

πηγή

Κύπελλο: ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 1-2 & Ολυμπιακός-Πανιώνιος 4-0


Με τέσσερα στους τέσσερις   Ατρόμητη πρόκριση!
 

Με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός συνέτριψε με 4-0 τον Πανιώνιο στο «Γ. Καραϊσκάκης», κι έτσι έγινε η δεύτερη ομάδα, μετά τον Ατρόμητο, που πήρε την πρόκριση για τους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κύπελλο Ισπανίας: Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης 2-2



Γκολ και θέαμα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι δεκάδες χιλιάδες θεατές που βρέθηκν εχθές το βράδυ στο «Καμπ Νου» για τον β` προημιτελικό του κυπέλλου Ισπανίας.

Τελικά η Μπαρτσελόνα  προκρίθηκε στην επόμενη φάση, καθώς είχε νικήσει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με 2-1.

Τα τέρματα των Καταλανών πέτυχαν οι Πέδρο (43`) και Ντάνι Αλβες (45`), ενώ για τους "μερένχες" σκόραραν οι Ρονάλντο (68`) και Μπενζεμά (72`).


Powered By Blogger

Το αρχείο του blog