Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Τα βλέμματα ολόκληρου του φίλαθλου κοινού στρέφονται στη Β' Εθνική.


Αναφορικά με τη "μάχη" της ανόδου, τα πράγματα ήρθαν έτσι ώστε να κρίνεται την έκτη και τελευταία αγωνιστική το πολυπόθητο εισιτήριο που οδηγεί στη Superleague, ένα εισιτήριο που θα είχε πάρει ο Πανσερραϊκός αν είχε κερδίσει την προηγούμενη αγωνιστική τον Εθνικό στο Αιγάλεω.
Τα "λιοντάρια" υποδέχονται τον ΟΦΗ, ο οποίος προέρχεται από την νίκη επί του Πιερικού, κυνηγώντας δύο αποτελέσματα, τη νίκη και την ισοπαλία. Αντίθετα, αν οι Κρητικοί επικρατήσουν, τότε θα πάρουν μιας... πρώτης τάξεως εκδίκηση για την ήττα στο
"Γεντί Κουλέ" την 2η αγωνιστική, παίρνοντας εκείνοι το εισιτήριο της ανόδου.
Οι γηπεδούχοι, που θα έχουν τη συμπαράσταση χιλιάδων οπαδών τους, θα αγωνιστούν χωρίς τον τιμωρημένο Λεοζίνιο και τους ανέτοιμους Ρούτση, Ζαπρόπουλο. Από την άλλη πλευρά, ο τεχνικός του "Όμιλου", Γιώργος Παράσχος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τιμωρημένου Αγρίτη, του τραυματία Σταυρακάκη και του Χαραλαμπάκη, ο οποίος συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις.
Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας ο Πιερικός υποδέχεται τον Εθνικό, με τις δύο ομάδες να παρατάσσονται με πολλές απουσίες. Να σημειωθεί ότι αυτό θα είναι το τελευταίο ματς του Σούλη Παπαδόπουλου στον πάγκο της ομάδας της Κατερίνης, ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τον Μιχάλη Γρηγορίου στον Εθνικό.


Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής των play off:
  • 20:00 Πανσερραϊκός – ΟΦΗ (Conn-X TV Sports1)
  • 20:00 Πιερικός – Εθνικός (Conn-X TV Sports2)


Όσον αφορά στη "μάχη" της παραμονής, τα πάντα θα είχαν ξεκαθαρίσει από την προηγούμενη αγωνιστική αν η Ρόδος δεν κατέθετε ένσταση στην πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΑΕ για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή της Δόξας, Ρομπίνιο στον μεταξύ τους αγώνα, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής (η απόφαση αναμένεται να βγει την Πέμπτη 10/6).


Τα "ελάφια" θα διεκδικήσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στον Ιωνικό, προκειμένου να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία.
Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Θρασύβουλος υποδέχεται την Δόξα. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο επιθετικός της ομάδας της Φυλής, Γιόζεφ Κόζλεϊ θα τιμηθεί από την "πράσινη" ΠΑΕ πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, καθώς αυτή θα είναι η τελευταία της καριέρας του.


Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής των play out:

  • 17:30 Ρόδος – Ιωνικός (Conn-X TV Sports3)
  • 17:30 Θρασύβουλος – Δόξα Δράμας (Conn-X TV Sports)
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog