Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Ο Ζουέλα στον Ατρόμητο

 
Παίκτης του Ατρόμητου είναι εδώ και λίγη ώρα ο Φρανσίσκο Ζουέλα, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με την ομάδα του Περιστερίου.

Τετ-α-τετ Ζαγοράκη-Βρύζα

Πολύωρο τετ-α-τετ

Στα γραφεία της Τούμπας βρίσκονται από το πρωί της Τρίτης (12/7) οι Θόδωρος Ζαγοράκης και Ζήσης Βρύζας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο στενός, και πάλι, συνεργάτης του έχουν θέσει επί τάπητος όλα τα "καυτά" θέματα που απασχολούν την ομάδα τη δεδομένη χρονική περίοδο και συζητούν για τον αγωνιστικό σχεδιασμό.


Βαλβέρδε: "Όσο περνάει ο καιρός θα παρουσιαζόμαστε ακόμα καλύτεροι"



Αναλυτικά, όσα τόνισε στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης ο Ερνέστο Βαλβέρδε:

Για τη νέα σεζόν:
«Θέλουμε να βάλουμε νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας, να παρουσιαστούμε ακόμα πιο βελτιωμένοι τη νέα σεζόν, αφού η χρονιά που έρχεται θα είναι πιο δύσκολη μια και θα έχουμε το Champions League. Όλα θα είναι πιο κρίσιμα και για να πετύχουμε τους στόχους μας πρέπει να προσπαθήσουμε και να βελτιωθούμε αρκετά».

Ανανέωσε ο Δέλλας

 

Tην επέκταση της συνεργασίας της με τον Τραϊανό Δέλλα ανακοίνωσε η ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν δώσει τα χέρια με τον έμπειρο άσο και απλά απέμεναν οι υπογραφές, κάτι που έγινε την Τρίτη.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Κωνσταντινίδης: "Θεωρήσαμε ότι ο Μπόλονι μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα, γι' αυτό τον επιλέξαμε"

 

Αναλυτικά όσα είπε:

Ποια θα είναι η φιλοσοφία του ποδοσφαιρικού τμήματος τη νέα σεζόν;

«Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τις ακαδημίες, διότι εκεί είναι το μέλλον. Από εκεί και πέρα, θέλουμε πιο νέα ομάδα, που θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο».

Μανωλάς: "Oπως ο θείος μου"



Στα χνάρια του θείου του θέλει να βαδίσει ο Κώστας Μανωλάς. Ο Έλληνας αμυντικός αναφέρθηκε στην ανανέωση της συνεργασίας του, ενώ τόνισε ότι τώρα θέλει να γίνει αρχηγός της Ένωσης και να κατακτήσει τίτλους.

Αποθέωση στη Ρώμη για Σισέ!



Δυο χρόνια μετά, ο Τζιμπρίλ Σισέ έζησε ξανά σκηνές... τρέλας κατά την άφιξή του, αυτή τη φορά από 1.000 Λατσιάλι!


Ο αγώνας που είδαν 1 δις άνθρωποι


Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής και σύμφωνα με τη FIFA τον αγώνα παρακολούθησαν περισσότεροι από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι σε όλη τη γη.


Δικαιώθηκε ο Ηρακλής, επανεξετάζεται ο φάκελός του



Είδηση βόμβα! Το διαιτητικό τακτικό δικαστήριο δικαίωσε τον Ηρακλή. Αποφάσισε να επανεξεταστεί η περίπτωσή του και ως εκ τούτου έδωσε ελπίδες παραμονής στους οπαδούς του. 

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog