Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Δέσμευση του Φλωρίδη για τον ΠΑΟΚ - Υπέγραψε ο Τσιρίλο


Γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη (5/7) ο υποψήφιος επενδυτής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Βασίλης Φλωρίδης. Ο ομογενής επιχειρηματίας ανέφερε πως μέσα σε 48 ώρες θα καταθέσει τα χρήματα για την αγορά του 51% των μετοχών της ΠΑΕ.


Στη Βέρντερ ο Παπασταθόπουλος

 Στη Βέρντερ ο Παπασταθόπουλος

Δανεικός στη Βέρντερ Βρέμης θα αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος σύμφωνα με τη «SportDay». Η γερμανική ομάδα θα καλύψει το συμβόλαιο του διεθνούς αμυντικού (1,2 εκατ. ευρώ), θα καταβάλει ως… ενοίκιο 1 εκατ. ευρώ στην Τζένοα, ενώ θα έχει το δικαίωμα να αγοράσει στο τέλος του 2012 τα δικαιώματά του έναντι 4.500.000 ευρώ.

Ο 23χρονος στόπερ περιμένει να διευθετηθούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες για το τυπικό σκέλος της συμφωνίας και να αναχωρήσει από την ιδιαίτερη πατρίδα του, το Πεταλίδι, για τη Γερμανία.

Εξηγήσεις ζητά η UEFΑ


Η UEFΑ με αφορμή τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση των στημένων έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ και ζητάει άμεση ενημέρωση για την υπόθεση, προκειμένου να ξέρει εάν εμπλέκονται ομάδες που έχουν προκριθεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.


Το πολυμετοχικό πάρε-δώσε και τα χαμένα 10 εκατομμύρια ευρώ



Η εφημερίδα "Goal" κάνει μία ανάλυση των οικονομικών δεδομένων των μεταγραφών του Παναθηναϊκού που αποκτήθηκαν επί πολυμετοχικότητας και στη συνέχεια αποχώρησαν από την ομάδα είτε με μεταγραφή είτε ως ελεύθεροι.
Βάσει του πάρε-δώσε αυτών των 10 παικτών λοιπόν, οι πράσινοι φέρονται να έχουν χάσει 9,7 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται οι αποδοχές των παικτών.

«Ήρθαμε λόγω Χιμένεθ»



Xουάν Κάλα και Χοσέ Κάρλος παρουσιάστηκαν κι επίσημα από την ΑΕΚ και στις πρώτες τους δηλώσεις  τόνισαν ότι ο Μανόλο Χιμένεθ έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να αφήσουν την Ισπανία.

Στον αέρα η σέντρα!



Πολύ δύσκολα θα ξεκινήσει στις 27 Αυγούστου το νέο πρωτάθλημα έπειτα από όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες στην Αθλητική Δικαιοσύνη.


Powered By Blogger

Το αρχείο του blog