Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Απέκτησε τον Παστόρε η Παρί Σεν Ζερμέν

 
 
Η Gazzetta dello sport  αποκάλυψε το απόγευμα της Πέμπτης πως η Παρί Σεν-Ζερμέν απέκτησε τον Χαβιέρ Παστόρε από την Παλέρμο, νικώντας στο... νήμα την Τσέλσι.


Στον ΠΑΟΚ ο Στάμου



Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι από σήμερα ο Δημήτρης Στάμου. Ο εικοσάχρονος ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή και από σήμερα ανήκει επίσημα στις τάξεις του «Δικεφάλου».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι συμφώνησε με τον 20χρονο (γεν. 27/4/91) αμυντικό Δημήτρη Στάμου για συνεργασία τριών ετών. Ο ποδοσφαιριστής εντάσσεται από σήμερα στις προπονήσεις της ομάδας.

Στη Μάντσεστερ Σίτι ο Αγκουέρο


Το βράδυ της Τετάρτης ο Σέρχιο Αγκουέρο υπέγραψε 5ατές συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Σίτι.

Ανακοίνωσε τον Ζέκα ο Παναθηναϊκός







O Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζεκά με τετραετές συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση:


"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μετεγγραφής από τη Βιτόρια Σετούμπαλ του ποδοσφαιριστή Ζέκα, με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τετραετούς διάρκειας".

Στο μεταξύ ευχάριστα ήταν τα νέα από το ιατρικό δελτίο, καθώς ο διεθνής με τη Νέων Χάρης Μαυρίας, υπέστη διάταση και όχι κάκωση στο αριστερό γόνατο.

Προκριματικά Europa League: Differdange–Ολυμπιακός Βόλου 0-3 (video)

 differdange volos 0 3 video 

Ο Ολυμπιακός Βόλου πέρασε σαν σίφουνας από το Λουξεμβρούργο επικρατώντας 3-0 της Differdange στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και βρίσκεται μία ανάσα από τα πλέι-οφ της διοργάνωσης, αν βέβαια δεν τον αποβάλει η UEFA μετά τη σημερινή απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League.

Όταν μιλάει ο Κολοσσός... (vids)

 
 
Ύστερα από έναν χρόνο σιωπής, ο Τραϊανός Δέλλας ήταν απολαυστικός στη συνέντευξή του στο Τόπλιτσε και αξίζει να διαβάσουν όλοι από την πρώτη μέχρι την... 3.471ή (μετρημένες) λέξη του!
Πραγματικός ηγέτης, ο Δέλλας βοηθάει τον οποιονδήποτε να... μάθει ποδόσφαιρο ακόμη και μέσα από τις συνεντεύξεις του.
 


Powered By Blogger

Το αρχείο του blog