Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Ισπανικό πρωτάθλημα:Μπαρτσελόνα-Αθλέτικ Μπιλμπάο 4-1

Δείτε τα 5 γκολ του αγώνα:

28η αγ.ΑΕΚ-Πανιωνιος 1-1

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

28η αγ.Ατρόμητος-Παναθηνα'ι'κός 0-3

Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Ατρομήτου με 3-0 και χρειάζεται μόλις ένα βαθμό στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές για να στεφθεί και τυπικά πρωταθλητής.

Διαιτητής: Α. Κάκος (Κέρκυρας)
Κίτρινες: Ολιβέιρα, Τάτος, Μπρίτο - Βύντρα
Κόκκινες: 74΄ δεύτερη κίτρινη Ολιβέιρα

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Μπλένχιο (54΄ Σκόνδρας), Νεμπεγλέρας, Αναστασάκος (70΄ Περόνε), Μελισσάς, Φαβάλι, Νάστος, Σαρμιέντο, Σαγκανόφσκι, Τάτος (66΄ Μπρίτο), Ολιβέιρα.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Σαριέγκι, Νίνης (86΄ Κλέιτον), Καντέ, Σισέ, Λέτο, Σαλπιγγίδης (71΄ Καραγκούνης), Ζιλμπέρτο Σίλβα, Βύντρα, Σεϊταρίδης (84΄ Μπίαρσμιρ), Κατσουράνης.

28η αγ.Αστ.Τρίπολης-Πανθρακικός 3-1

Αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία έκανε ο Αστέρας που επικράτησε με 3-1 του Πανθρακικού στην Τρίπολη. Η ομάδα της Τρίπολης βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πάνω από την επικινδυνη ζώνη του και χρειάζεται μία νίκη στις επόμενες δυο αναμετρήσεις με τον Αρη εντός και την ΑΕΚ εκτός για να σιγουρέψει την παραμονή. Τα γκολ των γηπεδούχων σημείωσαν οι Φυτανίδης (12΄)για το 1-0, Τσέζαρεκ (63΄ πέν.)για το 2-0 και Ουντότζι (74΄)για το 3-0, ενώ για τον Πανθρακικό μείωσε ο Παπουλής στο 81΄(3-1). Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν από το 79΄ με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Μπουσινάκη με 2η κίτρινη κάρτα.

Διαιτητής: Γ. Γιαννόπουλος (Αθηνών)
Κίτρινες: Παπαδόπουλος, Μπουσινάκης
Κόκκινες: 79΄ δεύτερη κίτρινη Μπουσινάκης
Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Ουριμπάρι, Μπαρτολίνι, Λαζαρίδης, Καρντόσο (81΄ Λαδάκης), Μπαστία, Φυτανίδης, Τσέζαρεκ, Βίλτσες (59΄ Εντερ), Ουντότζι, Ρίος (86΄ Νταμόντε)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βρονταράς, Κανωτίδης (68΄ Παπαδόπουλος), Σακελλαρίου, Ματεντζίδης, Τζόκιτς, Λόπεζ, Μουναφο (58΄ Μπουσινάκης), Μπερτράν, Παπουλής, Καζάκης (19΄ Πυθαρούλης), Μπέλεκ

28η αγ.Ολυμπιακός-Ξάνθη 0-0



Ένα κάκιστος Ολυμπιακός που δημιούργησε μόνο δύο καλές φάσεις παιχνίδι, αναδείχτηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με την αξιόμαχη Ξάνθη. Σημαντικός ο βαθμός για τους Ακρίτες που ελπίζουν. Τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες φέτος οι "ερυθρόλευκοι" στο Καραϊσκάκη. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν ένα από τα χειρότερα φετινά παιχνίδια τους και δεν άξιζαν τη νίκη, την οποία θα μπορούσαν να πάρουν στις καθυστερήσεις αν ο Λούα Λούα δεν σημάδευε τον τερματοφύλακα της Ξάνθης στο ανεπανάληπτο τετ-α-τετ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Τοροσίδης (66 Πάντος), Μπράβο, Αβρ. Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ, Στολτίδης, Γ.Παπαδόπουλος (60 Όσκαρ), Λούα Λούα, Ντάτολο, Μήτρογλου (83 Ντιόγκο), Ντάρμπισιρ.

ΞΑΝΘΗ: Γκσπούρνιγκ, Μπέρτος, Τζάγκι, Βάλλας, Κωστούλας, Στρμπα, Στίγκα, Κιντάνα, Ζίεντσουκ (60 Σουάνης), Πόι, Μπούγκα (71 Βασιλακάκης)

28η αγ.Ηρακλής-ΠΑΣ Γιαννινα 2-0

Με γκολ του Ιάκομπ, στο 27΄ και του Ηλιάδη στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ηρακλής νίκησε 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καυτανζόγλειο, αποτέλεσμα που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για τους Γιαννιώτες σε ό,τι αφορά την παραμονή τους στη Σούπερ Λίγκα, μετά και την ισοπαλία της Ξάνθης στο Καραϊσκάκη. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με 10 παίκτες από το 70΄ λόγω αποβολής του Σίσιτς με 2η κίτρινη κάρτα. Με παίκτη λιγότερο ολοκλήρωσε το ματς και ο Ηρακλής, καθώς στο 82΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και ο Ιάκομπ.

Διαιτητής: Γ. Δαλούκας (Θεσσαλίας)
Κίτρινες: Ιάκομπ, Σαρακατσάνος, Κατσαμπής, Καρλίνιος, Γιαννούλης - Σίσιτς, Κώτσιος, Κανακούδης, Μπακαγιόκο
Κόκκινες: 82΄ δεύτερη κίτρινη Ιάκομπ - 70΄ δεύτερη κίτρινη Σίσιτς

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιόζεφ Μπουμπένκο): Φερνάντεζ, Κατσαμπής, Σαρακατσάνος, Παπαζαχαρίας, Γιαννούλης, Καρλίνιος, Ηλιάδης, Κονέ (77΄ Μιλάνο), Μάρα (46΄ Πίτου Γκαρσία), Κομπαγιάσι (86΄ Επστάιν), Ιάκομπ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Νίκος Αναστόπουλος): Ζαφειρόπουλος, Στάθης, Κανακούδης, Κώτσιος, Κούσας, Μαϊστόροβιτς (54΄ Μενδρινός), Ρόβας, Καζναφέρης, Αράς (76΄ Ντιμπαλά), Μπακαγιόκο, Σίσιτς

28η αγ.Αρης-Λεβαδειακός 1-0

Ο Αρης νίκησε δύσκολα το Λεβαδειακό με το μικρό σκορ του 1-0.Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε στο 64΄ ο Νέτο, αφήνοντας το Λεβαδειακό μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)
Κίτρινες: Νάτσο Γκαρσία, Νασούτι - Γκονζάλες, Μπεγκόνια, Αγκάλι
Κόκκινες:-

ΑΡΗΣ (Εκτορ Ραούλ Κούπερ): Πέσκοβιτς, Νέτο, Κουλουχέρης (46΄ Νασούτι), Ναφτί, Κάλβο, Νάτσο Γκαρσία (76΄ Πρίττας), Αντού, Τζόνσον (62΄ Κόκε), Κάμπορα, Ορτίθ, Βανγκέλι
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Φαράντος): Βαγιέχο, Μουλόπουλος (89΄ Βασιλείου), Ζησόπουλος, Αλεξίου, Κόλτζος, Ταραλίδης (70΄ Σερζίνιο), Αμπουμπακάρι, Μπεγκόνια (56΄ Ναπολεόνι), Γκονζάλες, Αγκάλι, Μπάρκογλου

28η αγ.Λάρισα-ΠΑΟΚ 2-1

Η Λάρισα προηγηθηκε στο 16΄ με τον Κουζέν, ισοφαρίστηκε στο 83΄ από τον Κοντρέρας, αλλά κατάφερε να πάρει το πολύτιμο «τρίποντο» στο 93΄με γκολ του Πούρι στην εκπνοή του αγώνα έπειτα από ένα λάθος του Τσιρίλο.Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική ήττα για τον «Δικέφαλο του Βορρά», που έμεινε και μαθηματικά εκτός διεκδίκησης τίτλου.

Διαιτητής: Σταθόπουλος (Αχαϊας)
Κίτρινες: Κατσιαρός, Νταμπίζας, Κουζέν - Τσιρίλο, Φωτάκης, Ιβιτς, Κοντρέρας
Κόκκινη: Κατσιαρός (90+2΄, 2η κίτρινη)

ΛΑΡΙΣΑ (Γιάννης Παπακώστας): Βιέρα, Βενετίδης, Νταμπίζας, Κυριακίδης, Κουζέν, Μετίν, Ρομέου (84΄ Ραντοσάβλιεβιτς), Βελάσκο (40΄ Φλάβιο), Μελίσσης, Κατσιαρός, Μπλάζεκ (68΄ Πούρι)
ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Βιτόλο, Τσιρίλο, Εντίνιο (75΄ Κουτσιανικούλης), Σορλέν (60΄ Μουσλίμοβιτς), Κοντρέρας, Λίνο, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Ιβιτς, Σνάουτσνερ (60΄ Μουν)


Powered By Blogger

Το αρχείο του blog