Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Ανακοινώσεις ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Το σήμα του Παναθηναϊκού


Δύο ανακοινώσεις με διαφορά λίγων λεπτών εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σήμερα. Στην πρώτη διευκρινίζει ότι, λόγω του αγώνα με τη SKODA Ξάνθη, αύριο τα εκδοτήρια της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στα οποία διατίθενται τα εισιτήρια διαρκείας θα λειτουργήσουν ως τις 14:00. Στη δεύτερη υπενθυμίζεται ότι το ματς θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Κούπερ: "Μικρό προβάδισμα ο Αρης"

O Άρης έχει μικρό προβάδισμα από τον πρώτο αγώνα σύμφωνα με τον Εκτορ Κούπερ, αλλά για να προκριθεί στους Ομίλους, θα πρέπει να παίξει καλύτερα από το πρώτο παιχνίδι:

"Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν πολλά να πούμε. Τα πάντα είναι ανοιχτά. Έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα αλλά αυτό δεν θα μας αφήσει να εφησυχάσουμε. Η Αούστρια είναι

Σέρχιο Ράμος: "Δεν είμαστε κατώτεροι της Μπαρτσελόνα"

Sergio Ramos Picture Gallery


Φιλοδοξία για τίτλους σε όλες τις διοργανώσεις υπάρχει στην Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με τον Σέρχιο Ράμος, ο οποίος τόνισε ότι οι Μερένχες δεν είναι κατώτεροι από την Μπαρτσελόνα.

Παρουσίση των μεταγραφικών αποκτημάτων του Ολυμπιακού

photo


Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδαςτο μεσημέρι της Πέμπτης (σήμερα). Ο Σέρβος επιθετικός, Μάρκο Πάντελιτς έδωσε το σύνθημα σε άπταιστα ελληνικά, προκειμένου οι "ερυθρόλευκοι" να επιστρέψουν στην κορυφή.

Ο ΠΑΟΚ στο σπίτι του!


Επίσκεψη στο Πατριαρχείο, όπου και πήρε την ευχή του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, έκανε αποστολή της ομάδας του ΠΑΟΚ, με αρχηγό τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Η αποστολή παρέδωσε τιμητική πλακέτα, μια εικόνα του Αγ. Δημητρίου και μια μπάλα με τις υπογραφές των παικτών στον Πατριάρχη, ο οποίος δεν έκρυψε τη συγκίνηση του.



Φιλικός αγώνας: Μπαρτσελόνα-Μίλαν 1-1, 4-2 στα πέναλντι




Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το φιλικό τουρνουά "Trofeu Joan Gamper" , καθώς επικράτησε με 4-2 στα πέναλτι της Μίλαν(1-1 στο 90λεπτο) με παρουσία περίπου 45 χιλιάδων φιλάθλων στο  "Καμπ Νόου" της Βαρκελώνης.Ο Βίγια στο 47' και ο Ιντσάγκι 20 λεπτά αργότερα (εκπληκτικό γκολ) σημείωσαν τα γκολ της αναμέτρησης.

Στο 2ο γκρουπ δυναμικότητος ο Παναθηναϊκός




Η Οσέρ επικράτησε με 2-0 της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και πέρασε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, γεγονός που προβίβασε το "τριφύλλι" στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας.



Νταμπλ και καλή πορεία στην Ευρώπη φέτος





zilberto_11

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα σε συνέντευξή του στην αθλητική εφημερίδα "ΠΡΑΣΙΝΗ" εκφράζει την αισιοδοξία του για τον φετινό Παναθηναϊκό και δίνει την υπόσχεση  για την κατάκτηση τίτλων.

Αναλυτικά τα κυριότερα αποσπάσματα της συνέντευξης του Ζιλμπέρτο Σίλβα :

Τριετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Μοϊσές Ουρτάδο

\


Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρισκόταν ο Ισπανός άσος, Μοϊσές Ουρτάδο σήμερα το μεσημέρι για να υπογράψει το τριετές συμβόλαιο συνεργασίας (αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις) και στη συνέχεια είχε συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα των ερυθρολεύκων, Βαγγέλη Μαρινάκη για να συζητήσουν για τους στόχους της ομάδας.

Οριστικό: Στο Καραϊσκάκη το ΑΕΚ-Νταντί Γιουνάιτεντ, δηλώσεις Μπάγιεβιτς για τον αγώνα

Το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Νταντί Γιουνάιτεντ θα γίνει οριστικά στο  "Γ. Καραϊσκάκης" όπως ανακοινώθηκε και τυπικά από την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ η οποία παράλληλα ευχαρίστησε την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την παραχώρηση του γηπέδου.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog