Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Τέλος ο Περπερίδης από Ηρακλή!



Παρελθόν από τον Ηρακλή αποτελεί ο Χαράλαμπος Περπερίδης. Ο 24χρονος άσος έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή, αφού μετά την προσφυγή που είχε καταθέσει βρέθηκε μία συμβιβαστική λύση για την αποζημίωση που θα πάρει.
"Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Χαράλαμπο Περπερίδη, με τον οποίο βρέθηκε συμβιβαστική λύση. Ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής ευχαριστεί τον παίκτη για την προσφορά του και του εύχεται το καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας του".

Παπαζαχαρίας: "Ο Κούπερ είναι ο κορυφαίος τεχνικός που έχει έρθει στην Ελλάδα"

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής, Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, μίλησε από την Ελβετία όπου προετοιμάζονται οι "κίτρινοι" για τις προπονήσεις του Αργεντινού τεχνικού, τον Ηρακλή και το Europa League.

Στα 18.123 τα διαρκείας του ΠΑΟΚ


Η χειρότερη μέρα, από την ώρα που ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, ήταν η χθεσινή, (19/7) καθώς από την Τούμπα πέρασαν μόλις 107 φίλοι του ΠΑΟΚ για να αγοράσουν κάρτα διαρκείας. Ο συνολικός αριθμός έφτασε πλέον τα 18.123 εισιτήρια διαρκείας και είναι αμφίβολο αν μέχρι το Σάββατο, που πέφτει η αυλαία, θα ξεπεραστεί ο αριθμός των 20.000 καρτών. Ένα δέλεαρ, πάντως, είναι και το γεγονός ότι στα διαρκείας συμπεριλαμβάνεται και το παιχνίδι με τον Άγιαξ.

Ζαγοράκης: "Στόχος ο πρωταθλητισμός"


Ο Θοδωρής Ζαγοράκης μίλησε για όλους και όλα σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στη Γερμανία.


Για τη χρονιά που πέρασε: «Ήταν επιτυχημένη αγωνιστικά, γιατί η ομάδα εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα προκριματικά των πλέι οφ. Είχαμε, βέβαια, και δύο αποτυχίες, μία στο Γιουρόπα Λιγκ και μία στο κύπελλο. Και ειδικότερα ο αποκλεισμός από τους ομίλους της ευρωπαϊκής διοργάνωσης μας στοίχισε, αφού είχε ως συνέπεια να δημιουργηθεί ένα άνοιγμα της τάξης περίπου των τριών εκατομμυρίων ευρώ».

Υπέγραψε ο Μαϊστόροβιτς με την Κέρκυρα

Στην Κέρκυρα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς, ο οποίος πριν από λίγο καιρό έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα.Ήδη ο Μαϊστόροβιτς βρίσκεται στη Νάουσα για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις, γνωρίζοντας τους νέους συμπαίκτες του.


Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΠΑΕ για την απόκτησή του :

"Ο Α.Ο.ΚΕΡΚΥΡΑ Π.Α.Ε. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον IVICA MAJSTOROVIC ( 20/09/1981 - 1.83 – 70). Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους".
Μετά τους Καλαντζή, Περνία, Μίχο, Μακρή και Στολτίδη, ο Μαϊστόροβιτς αποτελεί την έκτη μεταγραφή των νεοφώτιστων, ενώ δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να ανακοινωθεί και η έλευση ενός τερματοφύλακα.

Μπερνς: "Ο προπονητής θα αποφασίσει για εμένα"

Αναλυτικά η συνέντευξη του Νέιθαν Μπερνς:




-Μέχρι τώρα στα φιλικά εμφανίζεσαι αρκετά βελτιωμένος. Σε βοήθησε η παρουσία σου στην Κέρκυρα πέρυσι; Ποια στοιχεία έχεις βελτιώσει;

"Πιστεύω πως με βοήθησε γιατί είχα μια γεμάτη σεζόν, αγωνίστηκα σε 30 παιχνίδια. Με βοήθησε να βελτιώσω τη φυσική μου κατάσταση και να αποκτήσω περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου".
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog