Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Στην Super League ο Αστέρας, στην Football League ο Ηρακλής(το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής)

 
Απαράδεκτη έκρινε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ την έφεση της ΠΑΕ Ηρακλής και καταδικάζει την ομάδα της Θεσσαλονίκης σε υποβιβασμό, ενώ διατηρεί τον Αστέρα Τρίπολης στη Σούπερ Λίγκα. Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής.



ΚΛΙΚ στην εικόνα για να διαβάσετε ΟΛΗ τη συνέντευξη



ΚΛΙΚ στην εικόνα για να διαβάσετε ΟΛΗ τη συνέντευξη

Μέλμπεργκ: "Ελπίζω να είμαι έτοιμος"

 

Ο Σουηδός αμυντικός του Θρύλου, Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της χώρας του για τα παιχνίδια των προκριματικών του EURO 2012 αφού ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του στο γόνατο, κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μαρσέιγ. Ο ίδιος είναι αισιόδοξος πως θα καταφέρει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.
 

Aνάρπαστα τα εισιτήρια για Ευρώπη!

 

Στιγμές ασπρόμαυρης τρέλας, ή αν θέλετε στιγμές... καθημερινότητας για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, που κάθε φορά που κυκλοφορούν διαρκείας, κάτι παθαίνουν! Στα γραφεία της Τούμπας συγκεντρώθηκαν πάλι από το πρωί της Δευτέρας τεράστιες ουρές, καθώς ξεκίνησε η πώληση εισιτηρίων για τους αγώνες του ΠΑΟΚ στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ.

Τα... έχωσε σε Μουρίνιο ο Κρόιφ

 

Με καυστικά σχόλια αναφέρθηκε στον Ζοσέ Μουρίνιο ο Γιόχαν Κρόιφ, με αφορμή τις πράξεις του Πορτογάλου προπονητή της Ρεάλ στο πρόσφατο ματς του Super Cup κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Τσιρίλο: «Ακόμη νιώθω σαν παιδί»

 
 
Ο Μπρούνο Τσιρίλο παραχώρησε συνέντευξη στο ιταλικό σάιτ «soccermagazine.it«, μιλώντας για τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο…
 
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog