Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Το πλήρες πρόγραμμα



Ο κλήρος της ομάδας Α έπεσε στην Καβάλα, της ομάδας Β στον Βόλο, οπότε στην πρεμιέρα θα συναντηθούν Ολυμπιακός-Καβάλα και ΑΕΚ-Ολυμπιακός Βόλου. Δείτε όλο το πρόγραμμα.
Αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα:


Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για την παραμονή Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας (Δείτε τα!)

 

Η απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ να διατηρήσει στην Σούπερ Λιγκ τους Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα όπως ήταν φυσικό απασχολεί την Πέμπτη (11/08) τις εφημερίδες της χώρας, τόσο τις αθλητικές όσο και τις πολιτικές.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ:

«Γιατί δεν τους ζήτησε συγγνώμη;»





Με ειρωνικό ύφος τοποθετήθηκε η Λάρισα για την απόφαση-σκάνδαλο καθώς σε ανακοίνωση που εξέδωσε απορεί γιατί η Επιτροπή Εφέσεων δεν ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία από τον Βόλο και την Καβάλα!

Απειλεί με «ποινές» η κυβέρνηση!

Απειλεί με «ποινές» η κυβέρνηση! 
Εξι ώρες μετά την «δικαίωση» Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ήρθε η αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης δια του αρμόδιου Υπουργού, Παύλου Γερουλάνου.

Εκεί είναι UEFA...

Εκτός Ευρώπης και από την UEFA ο Ολυμπιακός Βόλου!
Στην Ελλάδα η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ μπορεί να αθώωσε τον Ολυμπιακό Βόλου για την υπόθεση με τα "στημένα παιχνίδια", δεν έγινε όμως το ίδιο και από την UEFA, όπου ο πέλεκυς έπεσε βαρύς.


«Καραμπινάτη κακοτεχνία η κάθαρση»

 
Για... εφευρέσεις προκειμένου να μείνουν στην Σούπερ Λίγκα η Καβάλα και ο Ολυμπιακός Βόλου κατηγορεί με σκληρή του ανακοίνωση ο Παναθηναϊκός την ΕΠΟ, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να διοικήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog