Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Κάλβο: "Δεν τα παρατάμε"

Κάλβο

Ο Κάλβο στην αρχή των δηλώσεών του στον ΑΡΗΣ FM 92,8 αναφέρθηκε στο άδικο για τον Άρη αποτέλεσμα του αγώνα με την Μπάγερ Λεβερκούζεν, υπογραμμίζοντας:  


"Το αποτέλεσμα ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για την ομάδα μας, σε ένα παιχνίδι που ήταν καλό για εμάς. Δουλέψαμε σκληρά και οι γραμμές μας λειτούργησαν άψογα, απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, όπως η Μπάγερ Λεβερκούζεν.Στο λεπτό στο οποίο είχε φτάσει το παιχνίδι, θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει τουλάχιστον με την ισοπαλία, αλλά αν και αξίζαμε σίγουρα κάτι παραπάνω, η τύχη μας έπαιξε ένα περίεργο παιχνίδι. Δεχθήκαμε ένα άσχημο και τυχερό γκολ, που μας αφήνει μία πάρα πολύ πικρή γεύση".



Ερωτηθείς τι φταίει και η ομάδα δεν μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας, παρά το γεγονός ότι κάνει πολλές ευκαιρίες, απάντησε χαρακτηριστικά: "Μακάρι να είχα απάντηση να δώσω. Το ποδόσφαιρο πολλές φορές στηρίζεται και σε διάφορα σερί. Αυτή τη στιγμή η ομάδα προέρχεται από ένα κακό σερί, στο οποίο κάνουμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν μπαίνει το γκολ.

Το γιατί δεν θέλει να μπει, ίσως να είναι ατυχία, αλλά δεν το γνωρίζουμε αυτό. Διανύουμε ένα αρνητικό σερί αυτή την περίοδο, ελπίζω, όμως, να το ξεπεράσουμε. Είναι ανόητο να μιλάμε με δικαιολογίες.

Εμείς κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι με κλασικές ευκαιρίες, όμως, αυτό που μένει είναι το αρνητικό αποτέλεσμα. Πρέπει να κοιτάξουμε τώρα πώς θα πάμε την ομάδα μπροστά και αυτό, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τη Λάρισα, όπου πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης".


Αναλύοντας τα θετικά σχόλια που απέσπασε ο Άρης ακόμη και από τον προπονητή της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Γιουπ Χάινκες, λόγω της αγωνιστικής του εικόνας και των χαμένων ευκαιριών, ο Ισπανός τόνισε: "Η αλήθεια είναι ότι κάναμε τα πάντα σε αυτό το ματς. Δώσαμε τα πάντα μέσα από την καρδιά μας και θέλω να το πιστέψετε αυτό, γιατί φάνηκε κιόλας.

Η ομάδα μας εμφανίστηκε ανώτερη και το να καταφέρεις κάτι τέτοιο, μέσα σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία τόσο δυνατή ομάδα, το να δείχνεις ανώτερος και να στο αναγνωρίζει ο αντίπαλος, είναι τιμή για εμάς. Τιμή για τους ποδοσφαιριστές, τιμή για τον Σύλλογό μας και μας χαροποιεί αυτή η αναγνώριση. Μένουμε, όμως, πικραμένοι για το αποτέλεσμα, γιατί το αξίζαμε με βάση την εικόνα του αγώνα".


Για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League με την Ατλέτικο Μαδρίτης (01/12) και το ότι ο Άρης μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη, ο ποδοσφαιριστής του Άρη είχε να πει: "Μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα. Η ομάδα θα πρέπει να είναι έτοιμη και να αγγίξει το τέλειο.

Θα είναι ένα δύσκολο και περίεργο παιχνίδι, αλλά κάπως έτσι ήταν και με την Μπάγερ. Εμείς καταφέραμε και αντεπεξήλθαμε, αν εξαιρέσουμε την ατυχία μας. Αν πάμε συγκεντρωμένοι, τα δώσουμε όλα και κάνουμε καλή εμφάνιση, τότε πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Δεν θα σταματήσουμε την προσπάθειά μας τώρα. Θα πάμε στη Μαδρίτη για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και μακάρι αυτό να έρθει".


Στο τέλος των δηλώσεών του, ο Κάλβο δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την επιστροφή της ομάδας στις υποχρεώσεις του Πρωταθλήματος και για το ματς με τη Λάρισα (08/11, 17:15) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» λέγοντας: "Τώρα θα πρέπει να κοιτάξουμε την άμεση αποκατάστασή μας και να βγούμε στον αγωνιστικό χώρο, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης, που ίσως καταφέρουν να βγάλουν το αγκάθι από την καρδιά μας.

Παίζουμε στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και υποχρέωσή μας είναι να κερδίζουμε πάντα, κυρίως στην έδρα μας. Θέλουμε τη νίκη, ώστε να πλασαριστούμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Σεβόμαστε απόλυτα τη Λάρισα, όπως και οποιονδήποτε αντίπαλο έρχεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά το αποτέλεσμα για εμάς αυτή τη στιγμή είναι μόνο η νίκη".



www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog