Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Στην Παρί ο Νενέ!

Παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν είναι από σήμερα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ γαλλικών ΜΜΕ.
Όπως αναφέρουν σήμερα γαλλικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ο Νενέ της Μονακό, τον οποίο είχε ως πρωταρχικό μεταγραφικό στόχο ο Ολυμπιακός, υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο παίκτης πρώτα πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ενώ ετησίως θα παίρνει 3 εκατ. ευρώ. Έτσι όπως φαίνεται ο Νενέ χάθηκε για τον πειραϊκό σύλλογο, που κοιτά πλέον άλλες περιπτώσεις.

Ήρθε ο Ντιοπ








Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ. Ο Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής, που θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια για λογαριασμό της ΑΕΚ, έφτασε στο "Ελ. Βενιζέλος" λίγο πριν τις έξι κι έτυχε θερμής υποδοχής από τους φίλους των "κιτρινόμαυρων" που είναι ενθουσιασμένοι από την απόκτησή του.


Βιτόλο: "Όποιος και να είναι ο αντίπαλος δε θα αντέξει μέσα στην Τούμπα"


Ο Βίκτορ Βιτόλο στέλνει το μήνυμα της πρόκρισης από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, σε οπαδούς, συμπαίκτες και αντιπάλους.

Αθανασιάδης: "Πρότυπό μου ο Σαλπιγγίδης"



Ο Στέφανος Αθανασιάδης επέστρεψε για να... μείνει στην Τούμπα! Το πέρασμά του από τον Πανσερραϊκό μάλλον καλό του έκανε, αφού μπόρεσε να εκτιμήσει την αξία της συμμετοχής σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, στον οποίο και -όπως δήλωσε τουλάχιστον στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Μπρουκενάου- θέλει να στεριώσει και να συνεχίσει την καριέρα του.

Αραμπατζής: "Έχω πλέον αυτοπεποίθηση"




Για την μάχη του ώστε να καθιερωθεί στην ΑΕΚ, την αξία του Σάχα, την περσινή σεζόν και αυτή που έρχεται μίλησε στο Ζέεφελντ ο Γιάννης Αραμπατζής, βάζοντας την Ένωση πάνω από όλους και όλα.
"Σε σχέση με άλλα Μουντιάλ αυτό είχε πολύ λίγο θέαμα. Περιμέναμε κάτι καλύτερο. Το καλό είναι ότι στον τελικό θα δούμε δύο πολύ μεγάλες ομάδες και πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι".


Powered By Blogger

Το αρχείο του blog