Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Happy end για τον Ηρακλή


Ο Ηρακλής μετά από ένα μήνα γεμάτο αγωνία, πορείες και επεισόδια τελικά την νέα σεζόν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Με ψήφους 2-1 η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης ανακοίνωσε ότι έκανε δεκτή την έφεση της ΠΑΕ και αποφάσισε να χορηγήσει την άδεια συμμετοχής.

Η ανακοίνωση της απόφασης για τους φίλους του Ηρακλή έχει ως εξής:
"Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης έκανε δεκτή την έφεση της ΠΑΕ Ηρακλής και αποφάσισε να χορηγήσει στην ΠΑΕ την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα Super League 2010-2011. Τέλος, η Επιτροπή επιβάλλει σε βάρος της ΠΑΕ Ηρακλής χρηματικό πρόστιμο 150.000 ευρώ".



Λίγα λεπτά μετά την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ η ΠΑΕ Ηρακλής με μια ανακοίνωση-ξέσπασμα- που εξέδωσε κάνει λόγω για δικαίωση του αγώνα
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Κανείς δεν μπορεί να νικήσει τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ.

Κανείς δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία και το μέγεθος του Συλλόγου μας.

Κανείς δεν μπορεί να πανηγυρίζει για το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.


Κανείς, επίσης, δεν πρέπει να νιώθει ευχάριστα, από όλους εκείνους, οι οποίοι, επί ενάμιση μήνα τώρα, προσπάθησαν να ‘εμπαίξουν’ και να ‘χρησιμοποιήσουν’ τον ΗΡΑΚΛΗ.

Ο κόσμος έδωσε την μάχη του και την κέρδισε. Η ώρα του απολογισμού και του καταλογισμού έρχεται…

Όπως είχαμε δηλώσει από την αρχή αυτής της ιστορίας, ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ…

ΥΓ. Υπενθυμίζουμε ότι συμφωνούμε απολύτως με την διάθεση του Υπουργού, κ. Γερουλάνου, για διαφάνεια και ισονομία…".

Θα παραμείνει στον ΠΑΟ ο Λέτο


Τα 10 εκατομμύρια που αξιώνει ο Παναθηναϊκόςτον Σεμπαστιάν Λέτο φαίνεται ότι φρενάρουν την Μπενφίκα, η οποία εξετάζει πιο οικονομικές λύσεις για το κενό που θα αφήσει ο Ντι Μαρία.
Η επικείμενη αποχώρηση του Αργεντινού άσου με προορισμό τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχει οδηγήσει τον σύλλογο της Πορτογαλίας στην αναζήτηση λύσεων για την αριστερή πτέρυγα. Ο Γκαϊτάν που αποκτήθηκε πρόσφατα μπορεί να παίξει αυτό το ρόλο, αλλά οι «αετοί» θέλουν να δώσουν πιο ελεύθερο ρόλο.
Μία από τις λύσεις της Μπενφίκα ήταν ο Σεμπαστιάν Λέτο, ωστόσο σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της "Record", τα 10 εκατομμύρια ευρώ που ζητά ο Παναθηναϊκός είναι πολλά για την ομάδα της Λισσαβόνας, η οποία θα στραφεί στον Ροντρίγκεζ που κοστίζει τα μισά λεφτά από τον άσο του «τριφυλλιού».

4.600 κάτοχοι διαρκείας ως τώρα στη ΑΕΚ


Πρώτη μέρα ελεύθερης διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ ήταν η Πέμπτη και διατέθηκαν 1.000, που ανεβάζουν τον ως τώρα αριθμό στις 4.600.
Το προηγούμενο διάστημα είχαν δικαίωμα ανανέωσης οι περσινοί κάτοχοι διαρκείας και όσοι προχώρησαν στην ανανέωση ήταν 3.600. Από την Πέμπτη άρχισε η ελεύθερη διάθεση και την πρώτη μέρα έφυγαν 1.000 κάρτες. Στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ θέλουν για ακόμη μία χρονιά να βάλουν αρκετά λεφτά στο ταμείο τους μέσω των διαρκείας αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να βοηθήσουν και οι μεταγραφές με τις οποίες θα κινητοποιηθεί ακόμη περισσότερο ο κόσμος της ΑΕΚ.

Σαλπιγγίδης:"Θέλω Τσάμπιονς Λιγκ με ΠΑΟΚ"




Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη του Δημήτρη Σαλπιγγίδη ο οποίος
μίλησε στην εφημερίδα "Metrosport":


- Επιστρέψατε από ένα ταξίδι που κράτησε όσο περιμένατε ή θεωρείς ότι είναι πρόωρη η επιστροφή;

«Όταν πηγαίνεις να παίξεις σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, πάντοτε έχεις την φιλοδοξία και την ελπίδα ότι θα φθάσεις μακριά. Εμείς γνωρίζαμε και τις δυνατότητες μας και τις δυσκολίες του ομίλου. Όμως είχαμε αληθινά πίστη. Δεν καταφέραμε να προκριθούμε όμως επιστρέψαμε με ένα αίσθημα που δεν μπορώ να πω ότι κρύβει απογοήτευση. Σίγουρα θέλαμε το κάτι παραπάνω, γιατί όλοι είμαστε φιλόδοξοι, όμως δεν απογοητευόμαστε και φαντάζομαι ότι δεν απογοητεύσαμε και τους Έλληνες φιλάθλους».

- Όταν βρίσκεσαι στον αγωνιστικό χώρο σε μία τέτοια διοργάνωση, αισθάνεσαι ότι «κουβαλάς» στην πλάτη σου ολόκληρη την Ελλάδα;

«Εντάξει, μην το παρακάνουμε. Μιλάμε απλά για ποδόσφαιρο. Σαφώς και αυτό που θέλαμε ήταν να δώσουμε μία μεγάλη χαρά στους Έλληνες φιλάθλους. Να μπορέσουμε όσο αυτό είναι εφικτό σε δύσκολες εποχές για τον ελληνικό λαό, να τους κάνουμε να χαμογελάσουν και να αισθανθούν πιο υπερήφανοι σαν Έλληνες. Αν τα καταφέραμε έστω και λίγο, είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό».

- Τώρα που το έζησες… είναι τελικά η μεγαλύτερη στιγμή ενός ποδοσφαιριστή η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο;

«Σίγουρα. Είναι η κορυφαία στιγμή. Ζήσαμε ένα όνειρο όλοι εμείς που βρεθήκαμε στη Νότια Αφρική και προσωπικά νιώθω ευλογημένος που έζησα αυτές τις στιγμές. Εύχομαι να το ζήσουν πολλά παιδιά από εδώ και πέρα και η εθνική να πηγαίνει συχνότερα σε Παγκόσμια Κύπελλα. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα τα καταφέρει γιατί υπάρχουν οι βάσεις και οι προϋποθέσεις».

- Εσύ δεν ξεκίνησες βασικός στο παιχνίδι με τη Νότια Κορέα και δεν έπαιξες καθόλου με την Αργεντινή. Πολλοί ήταν αυτοί που έλεγαν ότι ο Σαλπιγγίδης είχε θέση στην ενδεκάδα και των τριών αγώνων.

«Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει. Εγώ απλώς είμαι έτοιμος για να δώσω αυτό που μπορώ ανά πάσα ώρα και στιγμή».

- Φαντάζομαι πάντως ότι ήθελες να παίξεις ειδικά στο τελευταίο ματς.

«Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει απέναντι στην Αργεντινή; Όλοι πιστεύω. Όμως όλοι σεβόμαστε τις επιλογές του προπονητή».

- Ο επόμενος στόχος του Δημήτρη Σαλπιγγίδη;

«Πάντοτε υπάρχουν μπροστά στόχοι. Τώρα πλέον αφορούν την ομάδα του ΠΑΟΚ. Σίγουρα αυτό που θέλω πάρα πολύ είναι να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ με τον ΠΑΟΚ. Οπωσδήποτε και είναι δύσκολο, όμως θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε. Επειδή γνωρίζω τι σημαίνει Τσάμπιονς Λιγκ, ξέρω πολύ καλά πόσο θα ανέβει επίπεδο ο ΠΑΟΚ με πιθανή συμμετοχή του. Είναι κάτι που θέλει όλος ο κόσμος και φυσικά κι εγώ προσωπικά».

- Νιώθεις ότι χρειάζεσαι ξεκούραση προς το παρόν;

«Όλοι χρειαζόμαστε ξεκούραση. Σωματική και ψυχολογική. Θα είναι για λίγες ημέρες αλλά πολύτιμη».

- Η σεζόν που ξεκινάει για τον ΠΑΟΚ πάντως είναι ιδιαίτερα απαιτητική.

«Νομίζω πως ο ΠΑΟΚ από μόνος του είναι μία ομάδα που έχει αυξημένες απαιτήσεις κάθε χρονιά. Όλοι το ξέρουν αυτό. Θεωρώ ότι θα δουλέψουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Υπάρχει μία πολύ καλή βάση από την περασμένη σεζόν, όμως οφείλουμε όλοι να φθάσουμε ακόμη ψηλότερα τονΠΑΟΚ».

- Θα είναι ιδιαίτερα πάντως η πρώτη στιγμή που θα πατήσεις και πάλι στην Τούμπα με την ασπρόμαυρη φανέλα.

«Οπωσδήποτε θα είναι πολύ ξεχωριστή στιγμή. Είναι κάτι που περιμένω κι εγώ πολύ, όμως πλέον είναι απλά θέμα χρόνου να συμβεί αυτό».

- Πληροφορήθηκες τα όσα είπε ο Καντέ για σένα; Τόνισε ότι είσαι… «ο έλληνας Ρούνεϊ» και σχολίαζε με τον Σισέ πως «δύσκολα θα αντικατασταθεί ο Σαλπιγγίδης στον Παναθηναϊκό».

«Είναι πολύ τιμητικό να ακούς συμπαίκτες σου να αναγνωρίζουν την προσπάθεια σου. Ότι καλύτερο. Τους ευχαριστώ όμως πλέον… θα προσπαθώ να τους κερδίσω την επόμενη χρονιά».

Ανακοίνωσε τον Μάχο ο Πανιώνιος

Επίσημα παίκτης του Πανιωνίου είναι από σήμερα ο Γιούργκεν Μάχο, όπως ανακοίνωσε η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ. Τριετές συμβόλαιο συνεργασίας υπέγραψε ο Αυστριακός τερματοφύλακας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:
"
Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιούργκεν Μάχο (Jurgen Macho). Ο διεθνής Αυστριακός τερματοφύλακας υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανιώνιο ΓΣΣ ΠΑΕ".
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog