Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Εκτός Μήτρογλου και Ντουντού




Εντελώς διαφορετικός στο χώρο της μεσαίας γραμμής σε σύγκριση με όλα τα προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος, θα παρουσιαστεί στο σαββατιάτικο ματς με τον Πανιώνιο (18.30, ΝΕΤ) ο Ολυμπιακός.   




Και αυτό γιατί μετά τον τραυματισμό του Αριέλ Ιμπαγάσα (θλάση) που θα τον κρατήσει για περίπου 15 ημέρες εκτός αγωνιστικής δράσης, την Παρασκευή επιβεβαιώθηκε και η απουσία του Ντουντού από τον αγώνα κόντρα στους "κυανέρυθρους".


Ο Βραζιλιάνος μέσος απουσίασε από την προπόνηση της Παρασκευής καθώς ταλαιπωρείται από ίωση και παρέμεινε σπίτι του, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να τον αφήνει αναπόφευκτα εκτός αποστολής και να καλείται πλέον να βρει τους δύο παίκτες που θα χρειαστεί να "βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά" στο νευραλγικό χώρο του κέντρου.

Οι επικρατέστεροι για να αντικαταστήσουν το δίδυμο Ιμπαγάσα-Ντουντού είναι αυτή τη στιγμή οι Μοϊσές Ουρτάδο και Γιάννης Παπαδόπουλος, οι οποίοι πήραν χρόνο συμμετοχής στον αγώνα Κυπέλλου με την Ηλιούπολη μεσοβδόμαδα (ο Ισπανός αντικαταστάθηκε περίπου στο 60' ενώ ο Έλληνας μέσος έβγαλε όλο το ματς) και λογικά θα πάρουν το χρίσμα από τον προπονητή τους.


Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως εκτός 18άδας για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής έμειναν και οι Κώστας Μήτρογλου και Ζαουάντ Ζαϊρί, οι οποίο μπορεί να ήταν βασικοί την Τετάρτη στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" όμως δεν... θάμπωσαν με την εμφάνισή τους και έτσι δεν βρίσκονται αυτή τη φορά μέσα στις πρώτες επιλογές του Ισπανού τεχνικού.



Αναλυτικά το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ερυθρόλευκη ΠΑΕ:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 19:00, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Σάββατο 6/11, 19:30) αγώνα με τον Πανιώνιο, ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της Super League.

Ο Ιμπαγάσα ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Ν. Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθεί στο γυμναστήριο. Από την προπόνηση απουσίασε ο Ντουντού που ταλαιπωρείται από ίωση. Ο ποδοσφαιριστής παρέμεινε στο σπίτι του και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή που του έχει χορηγήσει ο γιατρός της ομάδας μας.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο  προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:
Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Ουρτάδο, Γ. Παπαδόπουλος, Μοντεστό, Ριέρα, Φετφατζίδης, Νέμεθ, Φουστέρ, Πάντελιτς, Μιραλάς, Ρόμενταλ, Γκαλίτσιος.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Ζαϊρί, Ποτουρίδης, Μήτρογλου, Μέγερι, Ν. Παπαδόπουλος, Ιμπαγάσα, Ντουντού, θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα που ακολουθούν αύριο στις 10:30".







www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog