Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο ανεμιστήρας!

 

Πεθαίνει ένας Ελληνας και πάει στον παράδεισο. Ο Αγιος Πέτρος, καθώς τον ξεναγούσε τον πάει σε ένα δωμάτιο με πολλά ρολόγια τα οποία είχαν έναν μόνο δείκτη.

Αστέρας, ο κακός δαίμονας του Παναθηναϊκού

 

Ο... κακός δαίμονας του Παναθηναϊκού ακούει στο όνομα "Αστέρας Τρίπολης", με τους Αρκάδες να ετοιμάζονται για ακόμα μία αναμέτρηση στο φιλόξενο ΟΑΚΑ, όπου δεν έχουν γνωρίσει τη ήττα! Την Κυριακή (10/4, 19.00) ο Αστέρας θα ψάξει τη νίκη με σύμμαχο την παράδοση και μεγάλο στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Παίρνουν χρόνο οι νεαροί

Παίρνουν χρόνο οι νεαροί

Οι Μπάλας Μέγιερι, Γιάννης Ποτουρίδης, Γιάννης Φετφατζίδης πρόκειται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο.

Αραβικό "χρυσάφι" για τον Ελ Ζαρ



Βαθιά το χέρι στην τσέπη σκέφτεται να βάλει η διοίκηση της Αλ Σαμπάμπ, προκειμένου να εντάξει στο δυναμικό της τον Ναμπίλ Ελ Ζαρ. Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει η αραβική εφημερίδα "Al-Mountakhab".

«Με 25 εκατατομμύρια ευρώ στην Ιντερ ο Τέβες»

«Με 25 εκατ. στην Ιντερ ο Τέβες»

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Τέβες από την Σίτι, μπορεί να βρεθεί η Ιντερ με 25 εκατ. ευρώ. Όπως αναφέρει πηγή από Ιταλία η μεταγραφή εξαρτάται από τον νέο τεχνικό.
εκατατομμύρια

«Άγριες» περικοπές στην ΑΕΚ

«Άγριες» περικοπές στην ΑΕΚ

Πολύ πιθανές είναι οι μαζικές αποχωρήσεις από την ΑΕΚ το καλοκαίρι, λόγω των οικονομικών δεδομένων που επικρατούν και των αποφάσεων της διοίκησης για μεγάλες περικοπές στο αγωνιστικό τμήμα.

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog