Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Ελλάδα-Σερβία 1-0

Θετικό ήταν το ντεμπούτο του Φερνάντο Σάντος, στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας. Με καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος και έναν εξαιρετικό Μιχάλη Σηφάκη το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε της Σερβίας με γκολ του Σαλπιγγίδη (1-0). 



"Βρείτε ομάδα"

Στη συνάντηση με τους παράγοντες του Τριφυλλιού, στους παίκτες Γκάμπριελ, Κλέιτον και Μελίσση έγινε σαφές ότι δεν βρίσκονται στα πλάνα του Νίκου Νιόπλια για την νέα σεζόν και ότι πρέπει να αναζητήσουν σε άλλη ομάδα επαγγελματική στέγη. 

Φιλικός αγώνας:Πανσεραϊκός-Ηρακλής 2-0

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, είπε: "
Χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι παίκτες, αφού έτσι είχα συνεννοηθεί με τον κύριο Βακαλόπουλο. Ζήτησα να γίνουν τόσες αλλαγές, για να έχω πλήρη εικόνα για όλους τους παίκτες. Είδα πάνω σε τι θα πρέπει να δουλέψουμε και διέκρινα πως ο Ηρακλής έχει δυνατότητες. Θα δημιουργήσουμε μία καλή ομάδα. Ας μη μας ξεγελάει αυτό το αποτέλεσμα". 



Ο Πανθρακικός απέκτησε τον Περπερίδη!

Παρελθόν ο Περπερίδης

Οι άνθρωποι του Πανθρακικού εκμεταλευόμενοι την επιθυμία του Περπερίδη να μη συνεχίσει στον Ηρακλή τον έπεισαν να υπογράψει με την ομάδα της Κομοτηνής.

Τέλος ο Βρύζας από τον ΠΑΟΚ!


Ο Ζήσης Βρύζας με δήλωση του στο επίσημο σάιτ του ΠΑΟΚ  ανέφερε τους λόγους της παραίτησης του από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ. Ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος του Δικεφάλου θα γίνει συνεργάτης του Σάντος στην Εθνική ομάδα.




Σνάουτσνερ: "Πρέπει να προκριθούμε"

Σνάουτσνερ: Νίκη με Αρη για τον κόσμο μας!
Την αναγκαιότητα πρόκρισης στους ομίλους του Europa League και για το οικονομικό όφελος του ΠΑΟΚ, τόνισε ο  Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, ενόψει των αναμετρήσεων με τη Φενέρμπαχτσε. "Πρέπει να κερδίσουμε και για τα οικονομικά του συλλόγου", τόνισε χαρακτηριστικά ο Πολωνός στη συνέντευξη που παραχώρησε στα "Σπορ του Βορρά".

Ανακοινώθηκε ο Ουζουνίδης από τον Ηρακλή


Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 


Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει ότι την τεχνική ηγεσία της ομάδας αναλαμβάνει ο κ. Μαρίνος Ουζουνίδης.
Ο νέος «κυανόλευκος» προπονητής, δήλωσε σχετικά με την ανάληψη των καθηκόντων του: "Συναντήθηκα με την Διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ και έμεινα ικανοποιημένος από όσα συζητήθηκαν. Εχει αρχίσει μια νέα προσπάθεια στην ομάδα και θέλω να προσφέρω από την δική μου πλευρά σε αυτήν. Είναι γνωστό στο φίλαθλο πανελλήνιο το ποιος είναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ, όπως και η πραγματική δυναμική αυτής της ομάδας. Στόχος μας, να δουλέψουμε σκληρά για το καλύτερο και για τον κόσμο, που πιστεύει στην ομάδα".

Ο νέος προπονητής θα παρακολουθήσει την Τρίτη 10/08, τη φιλική αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό και από την Τετάρτη 11/08 θα προπονεί την ομάδα. 
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog