Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Ο Ζεβλάκοφ πάει στην τουρκική ομάδα, Ανκαραγκουτσού.

Τους τίτλους τέλους της καριέρας του στον Ολυμπιακό έριξε τη Δευτέρα ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ, ο οποίος αρνήθηκε την προσφορά των "ερυθρολεύκων" για συμβόλαιο ενός έτους και ενημέρωσε για την πρόταση της Ανκαραγκουτσού.

Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό πως έχει πρόταση από την τουρκική ομάδα για συμβόλαιο 2 ετών με ετήσιες απολαβές 600.000 ευρώ.
Η αντιπρόταση του Ολυμπιακού ήταν για μονοετές συμβόλαιο με τις φετινές απολαβές (δηλαδή περίπου 450.000 ευρώ), αλλά ο Πολωνός αμυντικός αφού ευχαρίστησε για την προσφορά και τη συνεργασία, ενημέρωσε πως θέλει διετές συμβόλαιο, τονίζοντας πως η πρόταση της Ανκαραγκουτσού είναι πολύ καλή.
Ο Ζεβλάκοφ πήγε από την Αντερλεχτ στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2006 και σε τέσσερα χρόνια καριέρας του στο λιμάνι είχε 130 συμμετοχές και 4 γκολ.

Στο μεταξύ, ο Σωκράτης Κόκκαλης βρέθηκε τη Δευτέρα στα γραφεία της ΠΑΕ για περίπου 3 ώρες και είχε συνάντηση με υψηλόβαθμα στελέχη της διοίκησης, με θέμα το ιδιοκτησιακό και τα μέχρι τώρα δεδομένα ενόψει της γενικής συνέλευσης της 14ης Ιουνίου.

"Κόβεται" η επιχορήγηση του ΟΠΑΠ για την Τούμπα λόγω των επεισοδίων πριν την έναρξη του final-4 του Κυπέλλου χάντμπολ


Η προαποφασισμένη επιχορήγηση για τα έργα στο γήπεδο της Τούμπας "κόπηκε" από τον ΟΠΑΠ εξαιτίας των επεισοδίων που έλαβαν χώρα στη Λαμία, πριν την έναρξη του final-4 του Κυπέλλου χάντμπολ, μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.


Η σχετική ανακοίνωση:


"Το ΔΣ της ΟΠΑΠ Α.Ε., στο πλαίσιο της απόφασής του να συνεισφέρει στην πάταξη της βίας στον αθλητισμό, είτε αυτή εκδηλώνεται εντός, είτε εκτός των γηπέδων και μάλιστα από οργανωμένες ομάδες οπαδών και αδιαμφισβήτητα με οργανωμένο τρόπο, βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι αδυνατεί να προχωρήσει στη χορηγία προς τον Ε.Σ. ΠΑΟΚ, την οποία αιτήθηκε η διοίκησή του πριν λίγες ημέρες, προκειμένου να αποκαταστήσει την ασφάλεια του γηπέδου της Τούμπας.
Τα βίαια γεγονότα του Σαββάτου στη Λαμία, στο περιθώριο του αγώνα χάντμπολ ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, υποδηλώνουν την αδυναμία των συλλόγων, αλλά και την άρνηση μέρους των οπαδών, να αποτρέψουν και να αποφύγουν καταστάσεις οι οποίες ουδεμία σχέση έχουν με τον αθλητισμό.
"
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog