Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Στην Αθήνα για ρύθμιση χρεών!

 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr στην Αθήνα θα μεταβούν οι Ζαγοράκης, Κατσαρής και Σαχπατζίδης προκειμένου να ρυθμίσουν τα χρέη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το δημόσιο και πιο συγκεκριμένα το πρωτογενές που φτάνει τα 11 εκατ. ευρώ.


Αυτή είναι η υπόθεση Κοντρέρας

Αυτή είναι η υπόθεση Κοντρέρας 

ΠΑΟΚ και Πάμπλο Κοντρέρας είναι στα χαρακώματα και πλέον αυτό φαίνεται και από τις διαρροές που υπάρχουν εκατέρωθεν. Τα δεδομένα της υπόθεσης είναι πάρα πολλά και πλέον αναδεικνύουν το πρόβλημα στη πραγματική του διάσταση.
 

Πάει Βραζιλία για Ροναλντίνιο!

 
 
Ο Βλάσης Τσάκας πέρασε τα ελληνικά σύνορα και έκανε δηλώσεις στη Βραζιλία, αποκαλύπτοντας πως θα βρεθεί το επόμενο δεκαήμερο στο Ρίο για τον Ροναλντίνιο.


Φουστέρ: "Έχουμε αβαντάζ!"

 
 
Ο Νταβίντ Φουστέρ σε συνέντευξή του εξηγεί γιατί η ομάδα του έχει αβαντάζ, βλέπει βελτιωμένο τον Παναθηναϊκό αλλά και κόκκινη νίκη σε ένα ματς «σημαντικό για όλη τη χρονιά»!
 
Η συνέντευξη του Φουστέρ δημοσιεύεται στο match programme του αγώνα με τον Παναθηναϊκό:
 

Βαρδινογιάννης: "Έχω φύγει και δεν με νοιάζει"



Πικραμένος από τα όσα έχουν συμβεί, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης τονίζει ότι δεν τον ενδιαφέρει η ομάδα ούτε τι λέει ο Τσάκας, παρά μόνο το deal για να δώσει τις μετοχές και να ρίξει «μαύρη πέτρα» πίσω του.

Η Qatar Petroleum θέλει την ΑΕΚ



Και το όνομα αυτής: Qatar Petroleum. Αυτή είναι η εταιρεία από το Κατάρ -η μία για την ακρίβεια- που ενδιαφέρεται για την ΑΕΚ και βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με την «κιτρινόμαυρη» διοίκηση.

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog