Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΕΛΛΑΣ,ΕΛΛΑΣ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙ@Σ

Τα καταφεραν....103 χρονια ιστορια χαθηκαν επειδη η παραγκα (Ε.Π.Ο.) ετσι αποφασισε....Ή μαλλον αλλη το αποφασισαν.....
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν εδω τον Βελλιο τον Γεναρη εκει που επρεπε..(σ.σ.Καποιος ειπε πως αν τον διναμε εκει που επρεπε θα περναμε αδεια και με αδειο φακελο!!!)
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν ειναι σε κανενα ματς των στημενων!!Σε αντιθεση με τους συμπολιτες και τους "μεγαλους".....
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν στηθηκε στην πρεμιερα.....Τον ξεσκησε τον γαυρο....Αυτο πονεσε......Σημειωτεων ψαξτε για τον δευτερο του χρονου γιατι: τριπολη,εργοτελης,λεβαδειακος στηθηκαν=18 βαθμοι.....αντε γεια......
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν εχει οπαδους....εχει...αναρχικους.....Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΗ ΘΥΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΛΟΥΒΑ αστυνομικων ΑΠ'ΕΞΩ......ΞΕΦΤΥΛΑ.......

Η ΟΥΕΦΑ δεν μιλησε για εξοντωση ομαδων....Μιλησε για συμωρφωση.....Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ.......ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΣΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΤΕΣ.....ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΣΙΤΑ ΣΤΙΣ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 14???Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΤΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ.....ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΑ......Ο ΠΙΛΑΦΙΟΣ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ...ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ......ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ.......
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕ 10εκ χρεη δεν μπορει να τα βγαλει απο την Β' που ο πρωταθλητης εχει 1εκ εσοδα......ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ....ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ.....


ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΑ ΣΕΡΡΕΣ.....ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΗΡΑΚΛΗΣ.....
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΣΗ......ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ......

Για οτιδηποτε νεοτερο θα εχετε αμεση ενημερωση....

Η Μπάγερν απέκτησε τον Νόιερ!

 

Η Μπάγερν ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μανουέλ Νόιερ από την Σάλκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, με τον Γερμανό τερματοφύλακα να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2016. Μετά τις συνεχείς καθυστερήσεις που πήρε τον τελευταίο καιρό η μεταγραφή του Γερμανού τερματοφύλακα στους Βαυαρούς, όλα είχαν αίσιο τέλος για την Μπάγερν!

Eπίσημα στην Τρίπολη ο Χάβος!





Το φλερτ των δύο πλευρών ήταν αναμενόμενο να καταλήξει σε… γάμο και έτσι ο Αστέρας Τρίπολης το απόγευμα της Πέμπτης ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μάκη Χάβου! Όπως συνέβη και με την περίπτωση του ΠΑΟΚ έτσι και τώρα στην Τρίπολη η… μοίρα τα έφερε ώστε ο Χάβος να διαδεχθεί τον Δερμιτζάκη!
Πλέον, μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ που κράτησε τον Αστέρα στην Σούπερ Λίγκα, στην αρκαδική πόλη έβαλαν σε εφαρμογή τον σχεδιασμό της νέας σεζόν με τον Χάβο να… σηκώνει μανίκια!

"Πέφτει" ο Ηρακλής-Μένει ο Αστέρας

 Ο Ηρακλής πέφτει, ο Αστέρας (περι)μένει!

Την ποινή του απευθείας υποβιβασμού επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας στον Ηρακλή για δυσφήμιση του αθλήματος, λόγω της πλαστής ασφαλιστικής ενημερότητας.

Σύμφωνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ο «Γηραιός» πρέπει να καταλάβει την τελευταία θέση της βαθμολογίας και να υποβιβαστεί μαζί με Λάρισα και Πανσερραϊκό, πράγμα που -κατά τους Αρκάδες- συνεπάγεται τη δική τους παραμονή στην κατηγορία!


Τα βρήκαν ΠΑΟΚ-Μπόλονι

 

Ο Λάζλο Μπόλονι θα είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν μετά τη συνάντηση που είχε με τον Παντελή Κωνσταντινίδη. Μένουν οι λεπτομέρειες για τις ανακοινώσεις.

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog