Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Ολυμπιακός, Ολυμπιακός Βόλου και άλλες 11 ομάδες κινδυνεύουν με υποβιβασμό και αποκλεισμό από την Ευρώπη

 

Μέχρι τώρα τα 83 άτομα έχουν το τεκμήριο της αθωότητας καθώς δεν έχουν καταδικασθεί αλλά βρισκόμαστε στο στάδιο της ποινικής δίωξης με βαρύτατες όμως κατηγορίες. Εάν και εφόσον όμως καταδικαστούν όπως ρητά προβλέπεται, ενδεχομένως να πάρουν στο λαιμό τους και τους συλλόγους τους. Ανεξάρτητα με τις τιμωρίες που θα επιβληθούν σε ποινικό επίπεδο, η υπόθεση των στημένων αγώνων απασχολεί ήδη τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς Ανδρέα Φάκο και Εμμανουήλ Αντωνακάκη οι οποίοι έχουν ζητήσει την δικογραφία της υπόθεσης από την εισαγγελέα Πόπη Παπανδρέου...

Με τι ποινές κινδυνεύουν οι ομάδες των παραγόντων που κατηγορούνται

Στην ΑΕΚ ο Μπέλεκ!

 
 
Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Στιβ Λεό Μπέλεκ καθώς πριν λίγο υπήρξε απόλυτη συμφωνία και με την Ουντινέζε για τον δανεισμό του παίκτη για ένα χρόνο.


Παρουσιάστηκε ο Φέισα

 
 
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε επισήμως τον Λιούμπομιρ Φέισα, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την πειραϊκή ομάδα. Τον νεαρό Σέρβο ποδοσφαιριστή παρουσίασε ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων", Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ο Φέισα πήρε το νούμερο 8.

Παραίτηση Μπέου από ΕΠΟ

 
Έγγραφο με το οποίο γνωστοποίησε την παραίτηση του Αχιλλέα Μπέου από τη θέση του εκπροσώπου της Σούπερ Λίγκας στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ, απέστειλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

"Συμφωνία Σισέ-Λάτσιο"

Ο Τζιμπρίλ Σισέ συμφώνησε με τη Λάτσιο, στην οποία θα αγωνίζεται για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, όπως αναφέρει ιταλική ιστοσελίδα.
 
 

Η UEFA για τις έρευνες στα στημένα

 
Όπως είναι φυσικό, τα «μάτια» της UEFA είναι στραμμένα στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών σχετικά με τα στημένα παιχνίδια και τους συλληφθέντες. Τονίζουν την ικανοποίησή τους για τον χειρισμό της Πολιτείας.


ΠΑΕ Ηρακλής: "Σπάει το βρωμερό απόστημα"



Ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται σ' αυτούς τόσο καιρό πολεμούσαν τον Ηρακλή και τώρα εμπλέκονται στο κύκλωμα των στημένων αγώνων εξέδωσε η "κυανόλευκη" ΠΑΕ. Τονίζει μάλιστα ότι σπάει το βρωμερό απόστημα του ελληνικό ποδοσφαίρου.

Η ανακοίνωση της κυανόλευκης ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:
 

Full διάλογοι

 
 

Πλέον το ελληνικό ποδόσφαιρο βυθίζεται. Μέρα με τη μέρα. Λεπτό με το λεπτό. Το gazzetta.gr  δεν θα μπορούσε να… κλείσει τα μάτια! Πρωτοστατεί στις εξελίξεις και για τον λόγο αυτό, από την πρώτη στιγμή αποφάσισε να τα φέρει όλα στο φως. Μακριά από οπαδικές κραυγές και άλλου είδους εξαρτήσεις. Αποφάσισε να μην κρύψει τίποτα κι αυτό φαίνεται με τη δημοσίευση σχεδόν όλων των επίμαχων διαλόγων!

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog