Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Αρχικα Διαιτητικο,μετα ερχεται το CAS

 

Σε δηλώσεις που έκανε (3/6) στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero ο Αλέξης Αδαμίδης αναφέρθηκε στα θέματα του Ηρακλή. Το δελτίο Τύπου έχει ως εξής: «Αυτό που πρέπει να τονίσουμε εξ αρχής είναι πως το πλάνο στον Ηρακλή αλλάζει πλέον και στο πρώτο πλάνο πρέπει να είναι τώρα όχι οι νομικές ενέργειες αλλά το αύριο του Ηρακλή. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα σε οικονομικό επίπεδο γιατί τυπικά βρισκόμαστε στην Β` Εθνική. Αυτό είναι το μεγάλο βάρος που έχει η τωρινή διοίκηση της ομάδας και έτσι πρέπει να λειτουργήσει, την Δευτέρα θα γίνει ενημέρωση του κόσμου και όλη η οικογένεια πρέπει να αποφασίσει για την επόμενη μέρατης ομάδας».

Αστείο αυτογκόλ στον ημιτελικό του Copa Libertadores (video)

 santos

Γελάει όλη η Βραζιλία με ένα από τα γκολ που πέτυχε η Santos ως φιλοξενούμενη της Cerro Porteno στην Παραγουάη, στον επαναληπτικό ημιτελικό του Copa Libertadores.

Επιστρέφει ο Κωνσταντινίδης για την τελική απόφαση




To βράδυ της Παρασκευής, εκτός απρόοπτου, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη ο Παντελής Κωνσταντινίδης, ύστερα από την σειρά επαφών που είχε στο εξωτερικό με υποψήφιους ξένους προπονητές για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ. 

«Μας κάλυψε η ανακοίνωση»

 
 
Στον Ολυμπιακό σχολίασαν την Παρασκευή πως τους κάλυψε απόλυτα η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας, με την οποία η διοργανώτρια αρχή συναινεί στην αναστολή της λειτουργίας της ΕΠΟ.


Για πάντα «πράσινος»!

 
 
Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα αποχαιρέτισε τον Παναθηναϊκό. Όχι όμως για πάντα, καθώς οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν τη συμφωνημένη μελλοντική συνεργασία με τον Βραζιλιάνο!
Όταν παρουσιάζονται τόσο μεγάλες ευκαιρίες, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χάνονται. Ο Παναθηναϊκός είχε την... ευλογία να διαθέτει για μια τριετία τον τεράστιο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος δίδαξε ήθος και βοήθησε τα μέγιστα τους «πράσινους» να κατακτήσουν το νταμπλ του 2010. Όλα τα ωραία, όμως, κάποια στιγμή τελειώνουν. Ο Βραζιλιάνος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γκρέμιο, αλλά δεδομένα θα επιστρέψει στο «τριφύλλι».

«Ταπεινοί για τη νίκη»

 
Κακός σύμβουλος ενόψει του αυριανού (04/06) αγώνα της Εθνικής μας ομάδας με τη Μάλτα είναι η αλαζονεία σύμφωνα με τον Φερνάντο Σάντος που τόνισε παράλληλα ότι η ομάδα ξέρει τι πρέπει να κάνει.


Επιστολή από το panathinaikos-press.blogspot.com



ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βουτσαράς ,Αντωνιάδης και στην κορυφή της σπατάλης ο Αντωνίου με μικτές αποδοχές στα 430.000? (καθαρές γύρω στα 360.000?!!) .

Στο σύνολο τους οι μισθοί είναι απίστευτα μεγάλοι ...και φτάσαμε 2011 και αναρωτιόμαστε πως η παε έχει ΤΟΣΑ έξοδα!

Ειδικά στην περίπτωση Αντωνίου τι να πούμε ...και ρε πούστη μου αν τα άξιζε πάει στο διάολο!

ΥΣ: Τα συγκεκριμένα στοιχεία είναι απο το επίσημο ενημερωτικό δελτίο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ,όπως είχε δημοσιευθεί το καλοκαίρι του 2010 ...και έχουμε κι άλλα διαμάντια να δημοσιεύσουμε!

ΥΣ2: Προφανώς τέτοιοι μισθοί υπήρχαν και προ πολυμετοχικότητας (βλ. Βουτσαράς ,Παρθενόπουλος)

Αυξηση ομαδων στην Α'???

Με όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης όλων των επαγγελματικών κατηγοριών. Στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης της ΕΠΟ, εκπρόσωποι διαφόρων ενώσεων έθεσαν το θέμα αύξησης των ομάδων, κυρίως στην Σούπερ Λίγκα.
Ένα σενάριο που συγκεντρώνει πιθανότητες, έστω και λίγες αυτή τη στιγμή, κάνει λόγο για δημιουργία ενός πρωταθλήματος είκοσι ομάδων. Σε αυτή την περίπτωση, θα παραμείνουν στην Σούπερ Λίγκα και οι 16 ομάδες που συμμετείχαν φέτος, ενώ θα προβιβαστούν τέσσερις από την Football League.

Δεν τους πείθει όλους.....


  

Αναστέλλεται η λειτουργία της Ε.Π.Ο. Μάλιστα... Αρα, μήπως υπάρχει πρόβλημα και εκ των έσω; Εκτός αν κάποιος πιστέψει ότι το πρόβλημα είναι μόνο εκ των έξω και από τον... νόμο της ζούγκλας. Υπάρχει λοιπόν πρόβλημα και εκ των έσω; Κι αν ναι, πώς λειτουργούσε τόσο καιρό η Ε.Π.Ο.; Πώς έπαιρνε τις αποφάσεις που πήρε; Είναι ή όχι άκυρες; Κι αυτά είναι μόνο κάποια από τα ερωτήματα στα οποία ΔΕΝ μπορεί να απαντήσει το "λουκέτο" που έβαλε ο Πιλάβιος. Υπάρχουν κι άλλα.

NOMOI ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΚΑΙ.....ΛΟΥΚΕΤΟ.....

Δεκτή έγινε η πρόταση του Σοφοκλή Πιλάβιο για την αναστολή της λειτουργίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας από την γενική συνέλευση, που έλαβε χώρα την Παρασκευή (3/6).
Με ψήφους 49 υπέρ, 7 κατά, και ένα "παρών", η ΕΠΟ αναστέλλει τη λειτουργία της από την ερχόμενη Δευτέρα (6/6) και μέχρι νεοτέρας. Την πρόταση για να μπει "λουκέτο" στην Ομοσπονδία έθεσε στο ξεκίνημα της ομιλίας του ο πρόεδρος, Σοφοκλής Πιλάβιος, με αφορμή τα τελευταία γεγονότα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Αξίζει να σημειωθεί πως με την πρόταση του κ. Πιλάβιου συμφώνησαν αρχικά, τόσο η Σούπερ Λίγκα, όσο και η Ενωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ και Γ΄ Εθνικής.
Ως εκ τούτου, στον αέρα βρίσκονται τόσα τα πλέι οφ της Football League, όσο και της Football league 2, με τις βαθμολογιές των πρωταθλημάτων να μην έχει ακόμα επικυρωθεί. Επίσης, στον αέρα βρίσκονται και οι ελληνικές συμμετοχές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

21 ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΤΕΣ!


Ούτε μία, ούτε δύο αλλά 21 ομάδες της δεύτερης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και της Football League 2, αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο του άμεσου υποβιβασμού λόγω των πλαστών ενημεροτήτων.

Κατι ξεχασες Πιλαβιε.....

Εύστοχη, επιθετική και δηκτική ανακοίνωση για την ομιλία Πιλάβιου στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ εξέδωσε σήμερα (3/6) η ΠΑΕ Ηρακλής, καταγγέλοντας όσα απέκρυψε σε επίπεδο ευθυνών να αναφέρει ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Το ακριβές κείμενο της ενδιαφέρουσας επίσημης γραπτής τοποθέτησης των "κυανολεύκων" έχει ως εξής:
"Στις 12 Οκτωβρίου του 1492 ο Χριστόφορος Κολόμβος ανακάλυψε την Αμερική. Στις 3 Ιουνίου 2011 ο Σοφοκλής Πιλάβιος ανακάλυψε την δική του… Αμερική, περιγράφοντας στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ τη σαπίλα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Βεβαίως, όμως, ο Πρόεδρος του κεντρικού φορέα του ποδοσφαιρικού χώρου, ‘παρέλειψε’ να βάλει στο κάδρο της αναφοράς του τις τεράστιες και άμεσες ευθύνες, τις οποίες ο ίδιος και η Ομοσπονδία, που διοικεί, έχουν για την όλη κατάσταση, την οποία, μάλιστα, επιδεινώνουν σε ιλιγγιώδες επίπεδο, με πράξεις, παραλείψεις και τραγικές αποφάσεις.

ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ??!!!!

Ορατό είναι πλέον το ενδεχόμενο να αναβληθεί η έναρξη όλων των πρωταθλημάτων της νέας περιόδου. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας,Βαγγέλης Γραμμένος, είπε: «Είμαστε στο μηδέν. Εχουμε αγγίξει το τέλμα της ανυποληψίας. Λέμε ναι στην διαφάνεια, ναι στην κάθαρση. Τι να κάνουμε αν η ΓΣ αποφασίσει την αναστολή. Ηταν δυσφήμιση του ποδοσφαίρου ο τελικός του Κυπέλλου. Συντάσσομαι με την πρόταση να μην ξεκινήσει κανένα πρωτάθλημα το Σεπτέμβριο».

Μπλοκάρουν οι Κρητηκοί την επικύρωση

Δεν θα διεξαχθεί τελικά το προγραμματισμένο για σήμερα Δ.Σ της Ένωσης Β'-Γ' Εθνικής, με τη διοργανώτρια αρχή να κάνει λόγο για αδυναμία αρκετών μελών να δώσουν το "παρών". Είχε προηγηθεί, πάντως, το αίτημα του ΟΦΗ να κατατεθεί διαταγή κατά της Ένωσης καθώς υπάρχουν αρκετές δικαστικές εκκρεμότητες...

Παντελή: Θέλω να βοηθήσω

Ο Ανδρέας Παντελή, πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης, μίλησε στο «ARENA CHANNEL» του «TV-Θεσσαλονίκη» για το ενδεχόμενο να εμπλακεί και πάλι στα διοικητικά του Ηρακλή.

-«Παρακολουθώ την προσπάθεια των ανθρώπων του Ηρακλή να σώσουν την ομάδα και την θεωρώ ηρωική. Έγιναν πολλά λάθη από τις προηγούμενες διοικήσεις και ήρθε η ώρα για τη συσπείρωση και την ενότητα. Δέχομαι τηλεφωνήματα από την Θεσσαλονίκη και από μέλη της οικογένειας του Ηρακλή και πραγματικά θέλω να βοηθήσω. Δεν μπορώ όμως να έρθω και να υπάρχουν αντιμαχόμενες παρατάξεις. Κάποια στιγμή αυτά πρέπει να τελειώνουν. Εφόσον υπάρξει η συναίνεση, να έρθω, να βάλω τα λεφτά μου και υπόσχομαι να ανεβάσω ξανά την ομάδα στην μεγάλη κατηγορία. Πρέπει όμως να αναλάβει τις ευθύνες του και να πληρώνει το χρέος προς ΙΚΑ, εφορία ο κύριος Ρέμος. Την προηγούμενη φορά έβαλα πολλά λεφτά και στο τέλος είπαν ότι πήρα και για την τσέπη μου περισσότερα. Αυτή τη φορά, όλα θα τα γνωρίζει ο κόσμος».

Λουκέτο βάζει ο Πιλάβιος !


 
 
Την αναστολή της λειτουργίας της ΕΠΟ πρότεινε ο Σοφοκλής Πιλάβιος στη Γενική Συνέλευση, γεγονός που σημαίνει ότι αναστέλεται κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα στην Ελλάδα.
Κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης της ΕΠΟ, η οποία ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ανακοίνωσε την πρόταση του αναστολή της λειτουργίας της προκειμένου να επέλθει η κάθαρση στο ποδόσφαιρο.

Δεν χάνουμε με τίποτα!

 
 
Μια προϊστορία με 15-0 κι ένας εκτός έδρας οιωνός πρόκρισης με… παράδοξα συνθέτουν το ιστορικό των αναμετρήσεων της Εθνικής μας με την  Μάλτα, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης. Το gazzetta.gr αναλύει.


Powered By Blogger

Το αρχείο του blog