Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Θετικός ο Γκοβού, σε καλό δρόμο οι συζητήσεις με Καλάτζε

Θέμα 1:Σίντνεϊ Γκοβού

Το όνομα του Σίντνεϊ Γκοβού έχει επανέλθει τις τελευταίες μέρες στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» ούτε επιβεβαιώνουν αλλά ούτε διαψεύδουν, ωστόσο από την πλευρά του παίκτη αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Γάλλος άσος να έρθει στην Ελλάδα. Η «ΠΡΑΣΙΝΗ» επικοινώνησε με τον μάνατζερ του παίκτη, Φρεντερίκ Γκερά ο οποίος τόνισε: «Θα περιμένουμε να τελειώσει το Μουντιάλ. Μετά θα έρθουμε στην Ελλάδα για συζητήσεις. Μόνο αυτά μπορώ να σας πω».


Θέμα 2:Κάχα Καλάτζε

Ένας από τους αμυντικούς που βρίσκονται στη λίστα του Παναθηναϊκού είναι ο Κάχα Καλάτζε της Μίλαν. Η ιταλική ομάδα θέλει να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του 32χρονου Γεωργιανού αμυντικού και έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό κάτι που επιβεβαίωσε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ο τεχνικός διευθυντής των «ροσονέρι», Αριέδο Μπράιντα. «Είναι αλήθεια. Επικοινώνησα με τον Παναθηναϊκό για την περίπτωση του Κάχα Καλάτζε. Η Μίλαν δεν έχει αντίρρηση να τον παραχωρήσει στη συγκεκριμένη ομάδα».

Οι σκέψεις του Νικόλα Πατέρα για επιστροφή στην προεδρία του Παναθηναϊκού


Αρχές της επόμενης εβδομάδας ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Νικόλα Πατέρα, ο οποίος σύμφωνα με την «SportDay» σκέφτεται σοβαρά την επιστροφή του στην προεδρία του Παναθηναϊκού.

Το ραντεβού των δύο ανδρών θα γίνει πιθανότατα Δευτέρα ή Τρίτη ίσως με την παρουσία και άλλων μετόχων. Στόχος της συνάντησης είναι να πειστεί ο Νικόλας Πατέρας να αναλάβει και πάλι τον προεδρικό θώκο του «τριφυλλιού». Για την συνάντηση αυτή καθοριστικό ρόλο έπαιξαν οι μέτοχοι με τους οποίους συναντήθηκε τις προηγούμενες μέρες ο «Τζίγγερ».
Μάλιστα ο «Τζίγγερ» φέρεται να είχε τηλεφωνική επαφή με τον Πατέρα τις τελευταίες μέρες προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή» τομή» παρότι κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από τις δύο πλευρές.


Αν ο Πατέρας επανέλθει στην προεδρία του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρήσουμε δεδομένη και την συμμετοχή του Ανδρέα Βγενόπουλου στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Άλλωστε ο Mr Mig είχε δεσμευθεί στην πρόσφατη ανακοίνωση που εξέδωσε ότι με πρόεδρο τον Πατέρα θα μπει και εκείνος στην αύξηση.

Τα φιλικά του ΠΑΟΚ.


Η ομάδα του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει στις 7 Ιουλίου για την Γερμανική πόλη όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Στην Γερμανία ο ΠΑΟΚ θα δώσει πέντε φιλικά παιχνίδια. Το πρώτο με ερασιτεχνική ομάδα της περιοχής Μπαντ Μπρουκενάου, το δεύτερο με την Έρφουρτ τρίτης κατηγορίας, το τρίτο με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, τέταρτο με την Όφενμπαχ και πέμπτο με τη Νυρεμβέργη.

Σαμαράς: "Δεν μας τρομάζει ο Μέσι"


Ο Γιώργος Σαμαράς σε δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση επισήμανε πως δεν τον τρομάζει ο Μέσι και η Αργεντινή και ότι η Εθνική μας ομάδα θα παλέψει για ότι καλύτερο.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο της ΝΕΤ ο Γιώργος Σαμαράς αναφέρθηκε στον επικείμενο αγώνα της Εθνικής μας με την Αργεντινή. «Δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς και χαρές. Θα παλέψουμε για ότι καλύτερο κόντρα στην Νιγηρία. Δεν μας τρομάζει ο Μέσι και η Αργεντινή. Είναι σίγουρα ένας κορυφαίος παίκτης αλλά δεν μας τρομάζει κάτι. Γενικά το Μουντιάλ είναι ένας πολύ δύσκολος θεσμός αλλά έχουμε πιθανότητες πρόκρισης».

Για την κριτική που ασκήθηκε τόνισε:«Η κριτική υπάρχει στο ποόδφαιρο. Είναι το πως θα την δεχθείς. Έχει χαρακτήρα αυτή η Εθνική ομάδα και το έχει δείξει ξανά στο παρελθόν. Μπορούμε να ξεπεράσουμε την κάθε δυσκολία. Τώρα βλέπουμε ακόμη πιο αισιόδοξα το επόμενο ματς».

Για τις ομάδες που έχουν ξεχωρίσει είπε: «Όλα τα ματς είναι πολύ κλειστά με λίγα γκολ. Η Γερμανία έκανε διαφορά στα πρώτα ματς αλλά με το σημερινό βρέθηκε στην πλάτη στον τοίχο. Η Αργεντινή είναι αυτή που έχει ξεχωρίσει. Εμείς θα προσπαθήσουμε. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι. Θέλουμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε».

Ανακοίνωσε Σαλαμαστράκη για 2 χρόνια


Την απόκτηση του Γιώργου Σαλαμαστράκη από τον Διαγόρα Ρόδου ανακοίνωσε και επίσημα ο Πανθρακικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«
Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ συμφώνησε με τον ποδοσφαιριστή Σαλαμαστράκη Γεώργιο να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών».
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog