Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Πουλήθηκε η Παρί Σεν Ζερμέν



Επισημοποιήθηκε σήμερα η πώληση της Παρί Σεν Ζερμέν στον επενδυτικό όμιλο του Κατάρ Quatar Investment Authority.

Με ανακοίνωση του ο πρώην κάτοχος του 95,8% των μετοχών της γαλλικής ομάδας, εταιρία Colony Capital γνωστοποιεί τη μεταβίβαση ποσοστού 70% των μετοχών στον όμιλο επενδύσεων του Αραβικού Εμιράτου.

"Κρεμάει" τα παπούτσια του ο Σκόουλς

 

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Πολ Σκόουλς αποσύρεται από το ποδόσφαιρο και από τη νέα σεζόν θα υπηρετεί τον σύλλογο από τον πάγκο της ομάδας.
Διαβάστε την ανακοίνωση:

Τα εισητήρια διαρκείας του Αρη για τη σεζόν 2011-2012

Οι τιμές των νέων διαρκείας   

Από την Τρίτη 31 Μαΐου ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της επόμενης περιόδου



Ανακοινώθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της επόμενης περιόδου. Υπάρχει πρόβλεψη για φτηνότερες τιμές σε άνεργους, έκπτωση για τα μέλη της Λέσχης, σημαντικά χαμηλότερες τιμές για όσους σπεύσουν και τα προμηθευτούν μέχρι και την τελευταία μέρα του Ιούνη.

Τα εισητήρια διαρκείας του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2011-2012


 
Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι από την Τετάρτη 25/5/2011 ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, αρχικά με την περίοδο ανανέωσης των περυσινών κατόχων διαρκείας.

Εισιτήρια διαρκείας του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2011-2012

 

Ανακοινώθηκαν την Τρίτη (31/5-σήμερα) από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ οι μειωμένες τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2011-12, των οποίων η διάθεση ξεκινά την Πέμπτη (2/6). Στην Α' περίοδο διάθεσης, δηλαδή από τις 2-30/6, οι τιμές είναι αισθητά χαμηλότερες σε σχέση με πέρυσι, ενώ την Β' περίοδο διάθεσης, από τις 4-20/7, οι τιμές είναι σχεδόν ίδιες με αυτές της περασμένης αγωνιστικής χρονιάς.
Ακόμη, γίνονται γνωστές όλες οι πληροφορίες που χρειάζεται ο κάθε ενδιαφερόμενος φίλος του "Δικεφάλου".

Δείτε την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αναλυτικά ΟΛΕΣ τις τιμές:


ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΤΣΑΝΕΙΟ


 

Τα ψέμματα τελείωσαν. Σε δύο μέρες κρίνονται τα πάντα για το μέλλον του Ηρακλή και ο κόσμος του είναι αποφασισμένος να μην σταματήσει... λεπτό να τον στηρίζει. Από την Τρίτη (31/5) λοιπόν στις 19.00 οι οπαδοί του Ηρακλή θα συγκεντρωθούν στο Κατσάνειο για ένα συλλαλητήριο που δεν θα τελειώσει μέχρι την δικαίωση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των οπαδών: “Στις πλέον κρίσιμες στιγμές των 102 χρόνων ιστορίας του Ηρακλή μας, ο δρόμος γίνεται το σπίτι για κάθε Ηρακλειδέα. Τα συναισθήματα μας θα κάνουν την άσφαλτο να τρέμει και η δόνηση θα μεταφερθεί στις αίθουσες όπου και θα αποφασιστεί η ύπαρξη του συλλόγου.
Την ερχόμενη Πέμπτη ίσως η ζωή μας να μην είναι ξανά η ίδια. Το αντικείμενο λατρείας μας, ο τρόπος ζωής μας, η Κυριακάτικη συνήθεια μας, κινδυνεύουν να χαθούν μια και καλή μέσα σε δικογραφίες και σκονισμένα βιβλία νομολογιών.

Στόχος μας να μην επιτρέψουμε κάτι τέτοιο να συμβεί. Καθήκον μας να είμαστε την Τρίτη 31/5 στις 19:00 στο Κατσάνειο σε ακόμη ένα μεγαλειώδη συλλαλητήριο το οποίο θα δε θα τελειώσει μέχρι τη τελική δικαίωση. Πεποίθηση μας ότι και πάλι θα κερδίσουμε.
Λαέ του Ηρακλή επόμενες μέρες της ζωής μας βάφονται κυανόλευκε, τα λόγια είναι πλέον χάσιμο χρόνου.
ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ…”
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog