Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Ανανέωσε ο Καζάκης για 2 χρόνια στον Πανθρακικό.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει πως ανανέωσε το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή Βλάση Καζάκη για τα επόμενα 2 χρόνια.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο ποδοσφαιριστής δήλωσε τα εξής:

Πιστεύω πως η επιθυμία των δυο πλευρών ήταν δεδομένη για αυτό και συμφωνήσαμε αμέσως. Οι μεγαλομέτοχοι αλλά και η διοίκηση της ομάδας βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό του ποδοσφαιρικού τμήματος και αυτό αποτελεί ένα σημαντικό στοιχείο για τους ποδοσφαιριστές. Στόχος μας είναι η άμεση επιστροφή στο πρωτάθλημα της Super League και θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να το επιτύχουμε.

Μπορεί ο Πανθρακικός να υποβιβάστηκε από την Super League αλλά οι άνθρωποι του φροντίζουν με όλες τους τις ενέργειες να ΄΄ μεγαλώσουν ΄΄ ακόμη περισσότερο την ομάδα. Το αθλητικό κέντρο που δημιουργείται και βρίσκεται λίγο πριν την ολοκλήρωση του θα αλλάξει πραγματικά την ομάδα καθώς θα είναι το αθλητικό σπίτι της επαγγελματικής ομάδας αλλά και όλων των τμημάτων υποδομής.

Γιατί απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Κόκκαλη ο Βαλβέρδε.


Η γνώμη του Κόκκαλη και η υποψία ότι τον θέλει στον Ολυμπιακό προκειμένου να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του κόσμου, απέτρεψε τον Ερνέστο Βαλβέρδε από το να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με ρεπορτάζ του RED PLANET.


"Νομίζω ότι ο Κόκκαλης δεν με ήθελε πραγματικά. Δεν μπορώ φυσικά να είμαι σίγουρος, αλλά αυτή την αίσθηση έχω. Περισσότερο θέλησε να κινηθεί για να με πάρει πίσω, υπό την πίεση του κόσμου, που φώναζε το όνομά μου σε πολλά παιχνίδια του Ολυμπιακού.
Μη νομίζετε πως δεν ξέρω τι είχε γίνει στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ολυμπιακού και τα όσα είχε πει για εμένα ο πρόεδρος. Δύο δημοσιογράφοι από την Αθήνα με πήραν και μου τα είπαν.
Δεν ξέρω αν έχω λάθος, αλλά δεν έχω πειστεί ότι με θέλει πίσω"
, φέρεται να είπε ο Βαλβέρδε, ενώ όταν ο συνομιλητής του τον ρώτησε αν έμεινε ικανοποιημένος απ΄ όσα άκουσε για τα σχέδια της ΠΑΕ, τους συνεργάτες του, το ρόστερ και τις μεταγραφές, η απάντησή του ήταν αφοπλιστική: "Εσύ ζεις στην Ελλάδα και ξέρεις. Θα ήσουν ευχαριστημένος να δουλέψεις κάτω από τέτοιες προϋποθέσεις;".

Παντελής Καφές:"Χρειαζόμαστε ενίσχυση και αλλαγές σε όλα τα επίπεδα"


Ο Παντελής Καφές ήταν ο παίκτης της ΑΕΚ που.. εγκαινίασε το ανανεωμένο σάιτ του συλλόγου παραχωρώντας συνέντευξη. Ο αρχηγός της Ένωσης μίλησε για ενίσχυση, αλλαγές σε όλα τα επίπεδα αλλά και για τα όνειρα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.


Αναλυτικά η συνέντευξη στο νέο σάιτ της ΠΑΕ ΑΕΚ με ερωτήσεις από φίλους του "δικέφαλου": (Πατήστε Ε Δ Ω για να δείτε όλη τη συνέντευξη)


Μπορείτε επίσης να στείλετε και τις δικές σας ερωτήσεις για να τις απαντήσει ο Καφές.
Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε Ε Δ Ω.

Οι τρεις υποψήφιοι προπονητές για τον ΠΑΟΚ.

Το θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ αρχίζει και κουράζει. Το ρεπορτάζ από την Τούμπα αναφέρει, πως σήμερα ή αύριο κλείνει. Από την φυγή του Πορτογάλου μέχρι τώρα έχουν περάσει σχεδόν 20 ημέρες και το μόνο που λένε είναι ότι... «βρισκόμαστε πολύ κοντά».


Σε σήριαλ εξελίσσεται το θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ. Έχουν περάσει σχεδόν 20 ημέρες μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Φερνάντο Σάντος και το μόνο που ακούμε καθημερινά από τα γραφεία της Τούμπας είναι πως «σήμερα ή αύριο κλείνει το αντικαταστάτης του Πορτογάλου τεχνικού». Στον Δικέφαλο του Βορρά ξεκίνησαν με τον Ζόρζε Κόστα πήγανε στον Παύλο Δερμιτζάκη και τώρα φλερτάρουν με τους Μπερέτα, Νοβελίνο και Τζακερόνι.
Όποιος κι αν είναι ο νέος προπονητής, όποια κι αν είναι η φιλοσοφία που θα κουβαλήσει στην Τούμπα, τα περιθώρια έχουν στενέψει. Στις 26 του μηνός είναι το πρώτο ραντεβού, το ξεκίνημα της προετοιμασίας για τη νέα χρονιά αν δεν κλείσει τώρα πότε θα κλείσει; Γιατί κυκλοφορεί ένα σενάριο που θέλει τον Θόδωρο Ζαγοράκη, δύσκολα να εμπιστεύεται ανθρώπους που δεν τους γνωρίζει προσωπικά, δεν αποκλείεται η καθυστέρηση στην ανακοίνωση του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ να οφείλεται και σε κάτι άλλο που έχει στο μυαλό του ο "Τέο" και δεν έχει βγει προς τα έξω.


Πάντως Ζαγοράκης και Βρύζας θα πάρουν σύντομα την τελική απόφασή τους για τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ. Μπερέτα και Νοβελίνο βρίσκονται στην κορυφή της ΠΑΟΚτσηδικής λίστας. Ειδικότερα, για τον Μπερέτα κυκλοφόρησε η φήμη ότι κλείνει στον ΠΑΟΚ με συμβόλαιο 500.000 ευρώ.



Powered By Blogger

Το αρχείο του blog