Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Στο CAS ο Βόλος

 
 
Στο CAS θα προσφύγει ο Ολυμπιακός Βόλου, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ πριν από λίγη ώρα, ώστε να δικαιωθεί στην υπόθεση με το σκάνδαλο των στημένων, όπου εμπλέκεται η ομάδα και ο Αχιλλέας Μπέος.


«Η παγκοσμιοποίηση του clasico»


Ο διευθυντής της εφημερίδας As προτρέπει τη Ρεάλ και τη Μπαρτσελόνα να συνεναίσουν στην πρόταση που έχουν για φιλικό  ντέρμπι το ερχόμενο καλοκαίρι στις Η.Π.Α., χαρακτηρίζοντας τες: «ομάδες όλης της υφηλίου».


Ζεκά: "Να κατακτήσουμε τίτλους"

http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/imagecache/original_max/photogallery/2011_08/zeka.jpg


Ο Ζέκα παρουσιάστηκε από τον Παναθηναϊκό με τον Πορτογάλο μέσο να μιλάει για τους τίτλους που θέλει να κατακτήσει. Το gazzetta.gr ήταν στα γραφεία της ΠΑΕ!

Τον Σεπτέμβριο γυρίζει ο Τζέραρντ





Τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Στίβεν Τζέραρντ δεν λένε να τον αφήσουν ήσυχο. Ο αρχηγός της Λίβερπουλ ενημερώθηκε ότι θα πρέπει να ακολουθήσιε νέα φαρμακευτική αγωγή για να είναι έτοιμος τον Σεπτέμβριο!


Μπιανκονέρο ο Βούτσινιτς!




Οι Τζιουζέπε Μαρότα και Βάλτερ Σαμπατίνι συναντήθηκαν στο Τορίνο και θεωρείται πλέον οριστικό: Ο Μίρκο Βούτσινιτς είναι ουσιαστικά παίκτης της Γιουβέντους, με την Ρόμα να παίρνει 15 εκατομμύρια ευρώ.
Ο Αντόνιο Κόντε είχε ζητήσει οπωσδήποτε την απόκτηση ενός επιθετικού, καθώς έχει στη μαύρη λίστα τους Αμάουρι, Βιτσέντζο Ιακουίντα και Λούκα Τόνι. 

MEGA - Uefa Champions League 2011/2012 Trailer

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog