Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Ραντ ή Τρε Πενέ για Βόλο! (LIVE A' & Β' προκριματικός γύρος του Europa league)


Τη Ραντ (Σερβία) ή την Τρε Πενέ (Σαν Μαρίνο) θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός Βόλου στον Β' προκριματικό γύρο του Europa League. Πρώτο ματς στις 14 Ιουλίου και ο επαναληπτικός στις 21 του ίδιου μήνα για τους Θεσσαλούς!
Στις 14 Ιουλίου θα δώσει ο Ολυμπιακός Βόλου τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της ιστορίας του, αφού οι Θεσσαλοί θα αντιμετωπίσουν μία εκ των Ραντ Βελιγραδίου ή Τρε Πενέ (Σαν Μαρίνο) στο πλαίσιο του Β' προκριματικού του Europa League.
Oι Βολιώτες θα δώσουν το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ιστορίας τους στις 14 Ιουλίου στο Βελιγράδι και ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί στις 21 Ιουλίου στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

* Οι αγώνες από τους οποίους θα προκύψει ο αντίπαλος της ελληνικής ομάδας θα γίνουν στις 30 Ιουνίου στο Βελιγράδι και στις 7 Ιουλίου στο Σαν Μαρίνο.

Αναλυτικά η κλήρωση

Ο Νταρμπιόν στον Ολυμπιακό Βόλου


Παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου είναι και επισήμως ο Στεφάν Νταρμπιόν. 
Οι Βολιώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Γάλλου μέσου, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οριστικό: Τέλος ο Τσιρίλο από τον ΠΑΟΚ

 
 
Οριστικά παρελθόν αποτελεί από τον ΠΑΟΚ ο Μπρούνο Τσιρίλο, καθώς οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στο οικονομικό και έτσι οι δρόμοι τους χωρίζουν.
 

«Με 15 εκατομμύρια ευρώ φεύγει ο Βίλας-Μπόας»

 
Με αφορμή το ενδιαφέρον της Ίντερ για τον Βίλας-Μπόας, ο πρόεδρος της Πόρτο, Πίντο Ντα Κόστα, επανέλαβε πως ο 33χρονος τεχνικός φεύγει μόνο με 15 εκατ. ευρώ.
«Ο Βίλας Μπόας έχει συμβόλαιο με την Πόρτο και αυτό προβλέπει ρήτρα 15 εκατ. ευρώ. Αν κάποιος βάλει στον τραπεζικό λογαριασμό αυτό το ποσό και επίσης ο προπονητής θελήσει να φύγει, τότε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γιατί αυτό προβλέπεται στο συμβόλαιο. Αν αυτό δεν συμβεί, δεν θα φύγει», τόνισε ο Ντα Κόστα.

Με δύο αγωνιστικές θα τιμωρείται η επιδίωξη κίτρινης κάρτας

 
Τα κρούσματα στο Τσάμπιονς Λιγκ της περασμένης περιόδου με τους ποδοσφαιριστές να επιδιώκουν και να παίρνουν κίτρινες κάρτες για να γλιτώνουν μεγαλύτερες τιμωρίες δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από τα υψηλά κλιμάκια της UEFA.

Το κόστος του Βιεϊρίνια και η επίδραση της αγοράς

 
 
Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αποτελεί το σημαντικότερο αγωνιστικό περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ και η αξιολόγηση του κόστους του, του ποσού που πρέπει να δώσει μια ομάδα για να τον αποκτήσει, αποτελεί ένα περίεργο αλλά τρομερά ενδιαφέρον θέμα για τον κόσμο του ΠΑΟΚ. 

Θεοδωρίδης: «Eξευτελιστική η πρόταση της ΑΕΚ...»



Χαμηλή και εξευτελιστική χαρακτήρισε την πρόταση της ΑΕΚ για την απόκτηση του Γιώργου Γεωργιάδη ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης.


Η αλήθεια για Σισέ!



Επίσημη πρόταση 5 εκατ. ευρώ από τη Λάτσιο στον Παναθηναϊκό για τον Σισέ, 6 εκατ. από τη Γαλατά! Ξεκαθαρίζει τις επόμενες ημέρες το μέλλον του Γάλλου σουπερστάρ.


Στον Παναιτωλικό ο Καμαρά!




Παίκτης του Παναιτωλικού είναι και τυπικά ο Ανρί Καμαρά. Ο πρώην επιθετικός του Ατρόμητου υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό, στον οποίο θα συνεχίσει την καριέρα του.
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog