Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Μέσι: "Μπορύσα ακόμα δυο γκολ"

Lionel Messi Barcelona v Panathinaikos FC - UEFA Champions League
Ο  Λιονέλ Μέσι μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της "UEFA.com".  O Αργεντινός σούπερ σταρ δήλωσε πως μπορούσε να πετύχει ακόμα δυο γκολ.

Αναλυτικά:

Κόστερ: "Σοβαρή ομάδα ο ΠΑΟΚ"




Ο Άντρι Κόστερ στη συνέντευξη Τύπου υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ και η Μπρίζ βρίσκονται σχεδόν στο ίδιο επίπεδο. Ενώ εξέφρασε την επιθυμία του η ομάδα να πάρει τους βαθμούς της νίκης.

Μπάγιεβιτς: "Προετοιμασμένοι για όλα"




Την πεποίθησή του πως η ΑΕΚ είναι προετοιμασμένη για να αντιμετωπίσει κάθε τρόπο παιχνιδιού της Χάιντουκ και να πάρει τη νίκη, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.


Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Μπάγεβιτς.

Δηλώσεις Σαλπιγγίδη, Βιεϊρίνια





Με αφορμή την έναρξη των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, ο Αντρέ Βιεϊρίνια μίλησε στην εφημερίδα "Goal" για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να προκριθεί στην επόμενη φάση, για τον Δερμιτζάκη και το στόχο του πρωταθλητισμού. Αναλυτικά η συνέντευξη του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού:

Δερμιτζάκης: "Να μπούμε με το δεξί"





Ψυχολογική αποφόρτιση της ομάδας του επιχείρησε ο Παύλος Δερμιτζάκης στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης (15/9). Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε ότι ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Μπριζ θα δώσει πλεονέκτημα στην ομάδα του για τη συνέχεια της φάσης των ομίλων, ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι πιθανή ήττα δεν θα αποτελέσει καταστροφή. 

Ποκλέποβιτς: "Παίκτες υψηλού επιπέδου η ΑΕΚ"

Αρκετά ευδιάθετος στη συνέντευξη Τύπου της Χάιντουκ εμφανίστηκε ο προπονητής της, Ποκλέποβιτς, ο οποίος έπλεξε και το εγκώμιο του Ντούσαν Μπάγεβιτς.
"Γνωρίζουμε καλά την ΑΕΚ, όπως και η ΑΕΚ εμάς. Παρακολουθούμε ό,τι συμβαίνει και είμαστε έτοιμοι για το ματς".

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ



Ανακοίνωση στην οποία ζητά την προσοχή των φίλων του ΠΑΟΚ που θα βρίσκονται στο Jan Breydel, εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Πέφτει χρήμα

 


Η ΟΥΕΦΑ ανακοίνωσε επίσημα τα μπόνους της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Τα φετινά μπόνους είναι ιδιαίτερα αυξημένα σε σχέση με τα περσινά. 
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog