Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

ΠΑΟΚ-Αγιαξ: εισητήρια ΤΕΛΟΣ


Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την επαναληπτική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ εναντίον του Άγιαξ, την προσεχή Τετάρτη στην Τούμπα, όπως ενημέρωσε με επίσημη ανακοίνωσή του ο 'δικέφαλος του Βορρά'.

Πλέον, ο κόσμος του ΠΑΟΚ αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στην προσπάθεια των παικτών του Παύλου Δερμιτζάκη να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι εξαντλήθηκαν ΟΛΑ τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΟΚ – AFC AJAX για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010 στις 21.45 στο γήπεδο της Τούμπας".

Ο Μπουμσόνγκ στον Παναθηναϊκό



Να πανηγυρίσει ότι και ο φίλος του Τζιμπρίλ Σισέ, το νταμπλ στην Ελλάδα δηλαδή έθεσε ως μεγάλο στόχο το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ ο οποίος παρουσιάστηκε επίσημα στα γραφεία της ΠΑΕ.

Ο Γάλλος αμυντικός μίλησε

Αγιαξ-ΠΑΟΚ 1-1





Χρυσή ισοπαλία με 1-1 κόντρα στον Άγιαξ στο Αμστερνταμ Αρίνα πήρε ο ΠΑΟΚ, αποτέλεσμα που του δίνει το πλεονέκτημα για την πρόκριση στα play off του Champions league εν όψει και του επαναληπτικού στην Τούμπα, την Τετάρτη 4/8.

Ξανά το 7 ο Ραούλ

Μιλά με Ραούλ η Σάλκε

Ο 33χρονος Ισπανός επιθετικός, ο οποίος είπε αντίο στην Ρεάλ Μαδρίτης έπειτα από 16 χρόνια, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε διετές συμβόλαιο στην ομάδα του Φέλιξ Μάγκατ και την φετινή σεζόν θα φοράει τη φανέλα με το παραδοσιακό του νούμερο 7.



Δηλώσεις από τον Ισπανό άσο:

"Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους της Σάλκε. Για μένα είναι μια ειδική ημέρα καθώς άλλαξα ποδοσφαιρική στέγη ύστερα από 16 χρόνια στην Ρεάλ. Τώρα έχω την επιθυμία για μια νέα πρόκληση και ήρθα σε ένα πολύ μεγάλο σύλλογο".Η Σάλκε και ο Μάγκατ έδειξαν εμπιστοσύνη σε μένα και από την πρώτη ημέρα εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση μου. Ελπίζω οι φίλαθλοι να απολαύσουν την ομάδα όσο και εμένα και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει. Είμαι σίγουρος ότι αυτά τα δύο χρόνια θα είναι μια συναρπαστική εμπειρία".
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog