Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Συνέντευξη Τύπου του Δερμιτζάκη εφ' όλης της ύλης




Σήμερα (6/10)στις 14:00 ο Παύλος Δερμιτζάκης, ο προπονητής του ΠΑΟΚ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου εφ' όλης της ύλης στο γήπεδο της Τούμπας. Μίλησε για το μέλλον του "Δικεφάλλου του Βορρά", για το μέλλον του ίδιου στην ομάδα αλλά και για τη σχέση του με τους παίκτες. (VIDEOS)  

Ατομικό ο Σκόκο με τον Γεωργέα

  
Ο Νάτσο Σκόκο και ο Νίκος Γεωργέας δεν πήραν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της ΑΕΚ αλλά έκαναν ατομικό.  

Παράταση για το θέμα του προπονητή στην ΑΕΚ




Παράταση έως την Τετάρτη φαίνεται ότι παίρνει το θέμα του νέου προπονητή της ΑΕΚ, καθώς όπως ενημέρωσε επίσημα η ΠΑΕ, το αργότερο σε ένα 24ωρο θα έχουν ληφθεί οι οριστικές αποφάσεις. 

Γυρίζει σελίδα η Λίβερπουλ




Νέα σελίδα γυρίζει στην ιστορία της η Λίβερπουλ. Ο αγγλικός σύλλογος, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, πουλήθηκε στους ιδιοκτήτες της αμερικανικής ομάδας μπέιζμπολ Red Sox με 345 εκατ. ευρώ, κάνοντας τους οπαδούς των "κόκκινων" να πανηγυρίζουν !  

Xειρουργήθηκε ο Λίνο !



Δεν το γλίτωσε τελικά το χειρουργείο ο Λίνο. Ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ βρέθηκε το μεσημέρι (5/10) στο Διαβαλκανικό κέντρο και υποβλήθηκε σε επέμβαση, η οποία ήταν απόλυτα πετυχημένη. Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης τον επόμενο μήνα, με φαρμακευτική αγωγή, ασκήσεις ενδυνάμωσης, πρόγραμμα σε γυμναστήριο και πισίνα. Μόλις περάσει αυτό το διάστημα, θα αποφασιστεί ο χρόνος επιστροφής του στα γήπεδα.
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog