Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Τζέραρντ: «Στόχος το Champions League»

 
 
Δηλώσεις Στίβεν Τζέραρντ:
"Δεν θα ήθελα τίποτα παραπάνω, από την κατάκτηση τίτλων την επόμενη σεζόν, όμως δεν πρέπει να δημιουργήσουμε ελπίδες που δεν είναι σίγουρο ότι θα πραγματωθούν. Η συμμετοχή στο Champions League είναι η βασική επιδίωξη. 

Πάντελιτς: «Μένω στον Ολυμπιακό!»

 
 
Ο Σέρβος διεθνής στράικερ του Ολυμπιακού, Μάρκο Πάντελιτς, έσπευσε να ξεκαθαρίσει άλλη μια φορά πως παραμένει κάτοικος Πειραιά και τη νέα χρονιά. Προπονήσεις και στην Σερβία κάνει ο έμπειρος φορ.

Θα μιλήσει με Σεβίλλη ο Χιμένεθ

 
Συνάντηση με τους ανθρώπους της Σεβίλλης θα έχει τις επόμενες ημέρες ο Μανόλο Χιμένεθ. Σκοπός της συνάντησης είναι η απόκτηση δανεικών ποδοσφαιριστών από τους Σεβιγιάνους. Η Ένωση ενδιαφέρεται έντονα για τους Κάλα και Ακόστα.


Υπογράφουν Ρομπέρ-Τσουκαλάς

 
 
Τη Τρίτη αναμένονται οι υπογραφές μεταξύ της διοίκησης του ΠΑΟΚ και των Μπερτράν Ρομπέρ και Σταύρου Τσουκαλά. Διετές συμβόλαιο ο πρώτος, τετραετές ο δεύτερος.


Μπόλονι: «Έτσι έφτιαξα τον Ρονάλντο»!

 
 
Το πιο γνωστό «δημιούργημα» του Λάζλο Μπόλονι είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Διάβαστε αναλυτικά πώς ο προπονητής του ΠΑΟΚ διαχειρίστηκε το ταλέντο του και τον μετέτρεψε σε έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές.


Powered By Blogger

Το αρχείο του blog