Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

28η αγωνιστική: Ολυμπιακός-Ξάνθη 2-0






Με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο μέσα σε διάστημα δώδεκα λεπτών, ο Ολυμπιακός έκαμψε την αντίσταση της μαχητικής Skoda Ξάνθης, επικρατώντας με 2-0 στο άδειο Καραϊσκάκης. Ο Ντομίνγκες στο 57' έδωσε τη λύση, μία ημέρα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ ο Αφελάι στο 69' διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Καθοριστική επέμβαση του Ρομπέρτο στο 67', σε μοναδικό τετ α τετ που είχε ο Καπετάνος.

28η αγωνιστική: Πανιώνιος-Πλατανιάς 0-0



Ισόπαλη χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Πανιωνίου με την Πλατανιά στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, με τις δύο ομάδες να προσθέτουν από ένα βαθμό στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία.

28η αγωνιστική: ΑΕΛ Καλλονής-Βέροια 4-1




Σε ένα εξαιρετικό ματς, η Καλλονή επικράτησε 4-1 της Βέροιας στη Λέσβο και απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη, μετά από την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Δύο γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Λεοζίνιο (17΄,71΄) και από ένα ο Χουάνμα (12΄) και ο Αντέτζο (90+3΄), ενώ η Βέροια είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Καλτσά στο 16΄.

28η αγωνιστική: Κέρκυρα-ΟΦΗ 4-1




Τέσσερα πέναλτι, εκ των οποίων τα δύο εύστοχα, μία αποβολή, δύο δοκάρια και πέντε γκολ. Η Κέρκυρα νίκησε 4-1 τον ΟΦΗ σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο νησί του Ιονίου και πραγματοποίησε ένα ακόμα βήμα για την παραμονή.

28η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 0-0






Τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη στην Τούμπα για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος (0-0) με τον Αστέρα Τρίπολης, διατήρησε τη διαφορά των τριών βαθμών από τους Αρκάδες, αλλά προβλημάτισε.

28η αγωνιστική: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 0-0



Σε ένα ντέρμπι για την κατάκτηση της 4ης θέσης στην βαθμολογία, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό στους "Ζωσιμάδες" και μετά από ένα 90λεπτο με καλό ρυθμό και φάσεις μπροστά από τις εστίες των Βελλίδη και Ράφαελ, το τελικό 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

28η αγωνιστική: Ατρόμητος-Πανθρακικός 2-0

Καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος



Με τέρματα των Μαρσελίνιο (21΄) και Ούμπιντες (44΄), ο Ατρόμητος νίκησε 2-0 τον Πανθρακικό στο Περιστέρι, για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

28η αγωνιστική: Εργοτέλης-Παναθηναϊκός 0-2





Ενα εύκολο μεσημέρι πέρασε στο Ηράκλειο ο Παναθηναϊκός που επικράτησε δια περιπάτου του Εργοτέλη με 2-0.
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog