Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

«Χωριάτης» ο Μπεντ!

«Χωριάτης» ο Μπεντ! 

Την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της πραγματοποίησε η Άστον Βίλα με την απόκτηση του Ντάρεν Μπεντ από την Σάντερλαντ. Η προσφορά μαζί με τα μπόνους μπορεί να φτάσει τις 24 εκ λίρες και ο Άγγλος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα 4,5 χρόνια!!

Διαμαρτυρία του "Vieirinha" για τον δαιτητή του αγώνα ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ

 
Ακόμα μια επιστολή από τον "Vieirinha" (μέλος του blog):

 
Ο ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΡΙΤΣΩΝΗ ΓΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ "Γ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ" . ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΝΑ ΠΡΟΤΑΓΟΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΑΠΟΡΩ ΑΥΤΗ Η Ε.Π.Ο ΤΗ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. Ο ΠΑΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΕΙΣΜΩΜΈΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ "ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ" ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.ΟΙ ΦΙΑΛΘΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΠΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ 2/2 ΣΤΗ ΦΛΟΓΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΥΤΗ ΤΟΥΜΠΑ. ΠΑΙΔΙΑ(ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ) ΜΗΝ ΤΡΕΦΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ "ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ". ΕΚΕΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ.

Απολύθηκε ο Βλάχος!



 Η αναμέτρηση με την ΑΕΚ αποτέλεσε το κύκνειο άσμα για τον Βαγγέλη Βλάχο από τον πάγκο του Αστέρα όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Τρίπολης!

Διαβάστε Περισσότερα για αυτό το θέμα

Η λίστα με τους 50 πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες

Πιο ακριβοπληρωμένος ο Κριστιάνο!

Ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με λίστα που δημοσίευσε βελγικό περιοδικό. Δεύτερος είναι ο Ρούνεϊ και τρίτος ο Μέσι. 

H... τέχνη δεν ξεχνιέται! (video)

 H... τέχνη δεν ξεχνιέται! (video)

Ο Ρομπέρτο Κάρλος πέτυχε ένα εκπληκτικό τέρμα με απευθείας εκτέλεση κόρνερ στην αναμέτρηση της Κορίνθιανς με την Πορτουγκέζα! 

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog