Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Ο Οζίλ στη Ρεάλ!

Ozil


Happy end είχε και αυτή η μεταγραφή του καλοκαιριού.
Μετά τους Ντι Μαρία,  Κεντίρα, Πέδρο Λεόν,  Κανάλες και Καρβάλιο η Ρεάλ ανακοίνωσε μέσω του site της ακόμα ένα μεταγραφικό απόκτημα, τον Μεσούτ Οζίλ.Ο γεννημένος στην Γερμανία από Τούρκους γονείς, Οζίλ,  πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέγράψε 6ετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Μερένχες.


Το πλήρες πρόγραμμα του αγώνα ΠΑΟΚ-Φενέρμπαχτσε

Ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ το πλήρες πρόγραμμα του αγώνα με την τουρκική Φενερμπαχτσέ.

Τα εισητήρια με την Τζένοα

Η Τζένοα θα είναι τελικά ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο φιλικό τεστ που θα γίνει στις 22 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ.Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε για τους "πράσινους" πριν τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Φιλικό με Πιερικό ο Ηρακλής

Το προσεχές Σάββατο, στις 8 το βράδυ, στο γήπεδο της Κατερίνης, ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει τον Πιερικό και κατά πάσα πιθανότατα, θα είναι το τελευταίο φιλικό τεστ πριν την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος.

Η ευκαιρία του Άρη

Ο Αρης υποδέχεται στο Κλεάνθης Βικελίδης την Αούστρια Βιέννης σήμερα την Τρίτη 17/07 στις 19:00 με στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.Ο Άρης θα κερδίσει χρήματα, σεβασμό από τις άλλες ομάδες και ο κόσμος θα αποκτήσει καλή ψυχολογία.

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε γι' αυτό το παιχνίδι
ΕΔΩ.

  

Χωρίς Κάλβο ο Άρης




Ο Ισπανός μέσος ούτε το πρωί της Δευτέρας κατάφερε να συμμετέχει στο πρόγραμμα της ομάδας, λόγω τον ενοχλήσεων που τον ταλαιπωρούν στον αχίλλειο τένοντα, με συνέπεια...


Πάει για βασικός ο Λίνο




Θέση στην αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ διεκδικεί ο Λίνο, καθώς είναι πια ετοιμοπόλεμος.Ο παίκτης προπονήθηκε κανονικά τη Δευτέρα και...

Πάμπλο Γκαρσία: "Για τον ΠΑΟΚ και τον λαό του"







Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τελική ευθεία προετοιμασίας για τον αγώνα με την Φενέρ και το σύνθημα έρχεται από τον Πάμπλο Γκαρσία που περιμένει με ανυπομονησία την αναμέτρηση της Πέμπτης.



Πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις ο Σίσιτς




Ημέρα εξετάσεων η χθεσινή (16/08) για τον Mirnes Sisic, ο οποίος πέρασε από την διαδικασία του ιατρικού ελέγχου και των εργομετρικών εξετάσεων.

Φιλκό ο Ολυμπιακός με Λα Κορούνια στις 18/8

olympiakos


Ακόμη ένα φιλικό προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν θα δώσει ο Ολυμπιακός αυτή τη φορά με την ισπανική Ντεπορτίβο Λα Κορούνια αύριο στις 18/8.Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και θα αρχίσει στις 21:00.Η ΕΤ1 εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα για αυτό το φιλικό παιχνίδι.

Σε καλό δρόμο ΑΕΚ και Σκόκο




Σε καλό κλίμα αλλά χωρίς να καταλήξουν σε κάποια απόφαση διεξήχθη την Δευτέρα η συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη με τον εκπρόσωπο του Νάτσο Σκόκο, Παύλο Διαννή, παρουσία και του Άρναρ Γκρέταρσον. 

Ο Σισέ στην πεντάδα των αρχηγών


Η περσινή εξαιρετική σεζόν του Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος πέτυχε 29 γκολ συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο και Γιουρόπα Λιγκ) και γενικά η συμπεριφορά του Γάλλου επιθετικού...
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog