Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

2η αγωνιστική: Λάρισα-Καβάλα 0-0





Το δοκάρι της ΑΕΛ με τον Ρομέου:




Η ομάδα του... Δαλούκα κέρδισε τον Άρη

«Η ομάδα του... Δαλούκα κέρδισε τον Άρη»




Το πέναλτι που καταλόγισε ο Δαλούκας προκάλεσε έντονη αναστάτωση, και το όνομα του έκανε τον γύρο της Ευρώπης. Οι... Καταλανοί δεν έβγαλαν άκρη και πίστεψαν πως πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού ήταν ο Θεσσαλός ρέφερι.



Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης για το άδικο αποτέλεσμα του ντέρμπι

Το έμβλημα του Άρη


Αναλυτικά η ανακοίνωση:




"Η ΠΑΕ Άρης θα ήθελε να δώσει τα εύσημα στον κόσμο του Άρη που γέμισε για μία ακόμα φορά το "Κλεάνθης Βικελίδης" και παρά τις προκλήσεις και την άδικη διαμόρφωση του αποτελέσματος από ένα πέναλτι που δεν υπήρξε ποτέ, διατήρησε την ψυχραιμία του βάζοντας πάνω από όλα το καλό του συλλόγου.

Η ΠΑΕ Άρης οφείλει να δώσει θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα του Παναθηναϊκού για την άξια και δικαιότατη νίκη της στον αγώνα όπως άλλωστε δήλωσε και ο προπονητής της. Για να μην κοροϊδευόμαστε όμως μεταξύ μας θα παρακαλούσαμε τον κ. Δαλούκα να δηλώσει κώλυμα την επόμενη φορά (ω μη γέννητω)που θα κληθεί να διαιτητεύσει αγώνα της ομάδας μας.

Όσον αφορά τον πρόεδρο της Superleague θα περιμέναμε τις ίδιες δηλώσεις και μετά τον αγώνα της ομάδας μας στην Καβάλα και τον μη καταλογισμό δύο πέναλτι. Ο Άρης δεν χρειάζεται "συμπάθεια", ούτε νουθεσίες από πρόεδρο ανταγωνιστικής ομάδας. Τιμούμε τον ρόλο του ως προέδρου της Superleague, αλλά αναφορές στον κόσμο της ομάδας μας και σε συνεργάτες της εταιρίας μας είναι τουλάχιστον ατυχείς.

Ας φροντίσουν όλοι να μην επαναληφθούν τέτοιες διαιτησίες στο μέλλον και πιθανώς τότε ο Άρης να βγάζει ανακοινώσεις συμπάθειας προς τους "συνεταίρους» του..."".


2η αγωνιστική: Ολυμπιακός Βόλου-Εργοτέλης 0-1

Super Mario! (video)




Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός Βόλου (Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Σανκαρέ, Αλβάρες, Τόμας, Σελέζι, Ρίκκα (Σολάκης 71'), Μόνχε, Ουμπίντες, Ζαραδούκας, Μπρέσκα (Ρόκας 53'), Καμπάνταης (Μάρτιν 53').


Εργοτέλης (Καραγεωργίου): 
Δασκαλάκης, Ρομάνο, Γιαλούσης, Χίμπλιγκερ, Τζούνιορ(Ορφανός 65'), Ρουμπάκης, Μπέτο, Λεάλ(Βερπακόφσκις 90'), Μπούντιμιρ, Ολίσε (Φραγκουλάκης 77'), Αλεξόπουλος.

Διαιτητής: Καλόπουλος
Βοηθοί: Μποζατζίδης, Δημόπουλος

Το γκολ: Μπούντιμιρ (68ο λεπτό).

2η αγωνιστική: Ξάνθη-Πανιώνιος 1-1







Τα γκολ του αγώνα Skoda Ξάνθη – Πανιώνιος 1-1: 51’ Μαρσελίνιο πέν.- 9’ Ριέρα


Οι συνθέσεις:

Ξάνθη (Νίκος Κεχαγιάς): Γκσπούρνινγκ, Μπέρτος, Τζάγκι, Κωστούλας (23' Μπόατενγκ), Γκλέισον, Αντεφέμι, Κατόνγκο, Μαρσελίνιο, Στρμπα (56' Μπεκαμένγκα), Βασιλακάκης, Μπούγκα (64' Πόι).

Πανιώνιος (Μίκαελ Στόρε): Μάχο, Μανιάτης, Λάτκα, Σιόβας, Βαρό, Τσότσαλιτς, Κουμορτζί, Γουνδουλάκης (46' Κοντοές), Βαζ Τε (83' Σαλαλί), Μπάλαμπαν, Ριέρα.

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος
Βοηθοί: Σαραϊδάρης, Μαγιάννης


Κόκκινες κάρτες: 37' Τσότσαλιτς, 89' Ριέρα

2η αγωνιστική: Άρης-Παναθηναϊκός 0-1






Η φάση του πέναλτι του Παναθηναϊκού:

2η αγωνιστική: Ολυμπιακός - Κέρκυρα 2-0



2η αγωνιστική: Ατρόμητος-Ηρακλής 1-1

atromitos-iraklis_x500




Τα γκολ του αγώνα Ατρόμητος - Ηρακλής 1-1: 63` Περόνε - 89` Σολτάνι


Διαιτητής: Θάνος
Βοηθοί: Γκάγκας, Τρύφων




Οι συνθέσεις:


Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Ντε Ολιβέιρα, Μελισσάς, Μπαζίνσκι, Σαμπού, Νεμπεγλέρας, Καμαρά, Σαρμιέντο (71' Σφακιανάκης), Περόνε (83' Αναστασάκος),  Φαβάλι, Καραγκούνης (62' Μπρίτο)



Ηρακλής (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Αραμπατζής, Κατσαμπής, Χοσέμι, Λίμα, Ντάνι, Παπαστεριανός (66' Σολτάνι), Μάρα, Κομπαγιάσι (67' Π.Γκαρσία), Σίσιτς (72' Βέλλιος), Γιάκομπ

2η αγωνιστική: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 0-0




Powered By Blogger

Το αρχείο του blog