Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Επαλέ: Από το Καμερούν με αγάπη

http://www.bluearena.gr/images/stories/podosfairo/2010-2011/iraklis/athlites/epale_12a.jpg

 
Η ιστορία, κοντά στην αρχή της, έχει –μεταξύ άλλων– για συμπαίκτες τον Ζοέλ Επαλέ με τον Τάσο Κατσαμπή. Η... στατιστική αυτό δεν το αναφέρει, αλλά το 1997, ο Καμερουνέζος με τον αρχηγό του Ηρακλή συνυπήρξαν στον Πανιώνιο. Εκείνη ήταν η τελευταία χρονιά του νυν αρχηγού του Ηρακλή με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, τότε στα 26 του.

Μπέος: "Πρωτάθλημα χωρίς ΟΣΦΠ, ΠΑΟ"



Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος στο περιθώριο της συνεδρίασης της Superleague, πρότινε ένα πρωτάθλημα, χωρίς τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό!!

Δεν έγινε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ



Οι οικονομικές οφειλές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τους παίκτες, κράτησαν τους "ασπρόμαυρους" εκτός προπόνησης την Παρασκευή (25/2). Οι ποδοσφαιριστές του "Δικέφαλου" συγκεντρώθηκαν κανονικά στη Σουρωτή την προγραμματισμένη ώρα το μεσημέρι, συζήτησαν και αποφάσισαν να απέχουν εξαιτίας των οφειλομένων προς αυτούς.

Στην 11η θέση στη βαθμολογία της UEFA η Ελλάδα



Στην 11η θέση της ειδικής βαθμολογίας της UEFA φαίνεται ότι θα παραμείνει η Ελλάδα μέχρι το τέλος των φετινών ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Η μοναδική περίπτωση να χάσει τη συγκεκριμένη θέση είναι να...

Γκαρσία: "Θέλουμε το κύπελλο"




Ο Πάμπλο Γκαρσία παραβρέθηκε σε εκδήλωση  σε κατάστημα που βρίσκεται σε μεγάλο εμπορικό κέντρο της ανατολικής Θεσσαλονίκης και μίλησε όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ και όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Σισέ μήνυσε τον Μαρινάκη!

Ο Σισέ μήνυσε τον Μαρινάκη!

Ο Τζιμπρίλ Σισέ κατέθεσε τελικά την μήνυση στον Βαγγέλη Μαρινάκη, αφού μίλησε πρώτα στην Παιανία με τον δικηγόρο του. Τι είπε ο νομικός σύμβουλος του Σισέ 

Άδοξο και πικρό Τέλος για τον Άρη

Τα δύο γρήγορα γκολ του Έντιν Τζέκο έβαλαν τέλος στην ονειρεμένη διαδρομή του Αρη στο Εuropa League (3-0).





Powered By Blogger

Το αρχείο του blog