Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Δεύτερη επιστολή του αναγνώστη Andelino Vieirinha με θέμα τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΓΙΑΞ



ΘΕΜΑ:ΠΑΟΚ - ΑΓΙΑΞ ...ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ




Ο ΠΑΟΚ ΣΕ ΕΝΑ 24 ΩΡΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΑΤΕΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ ΣΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ.ΟΙ 3.000 ΠΑΟΚΤΣΙΔΕΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΩΡΑ ΣΕ ΩΡΑ ΣΤHΝ ΧΩΡΑ ΤΙΣ ΤΟΥΛΙΠΑΣ .Ο ΚΑΒΑΛΙΩΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΠΑΥΛΟΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚHΣ, ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗ ΠΛΕΥΡΑ Ο ΜΑΡΤΙΝ ΓΙΟΛ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΑΓΙΑΞ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΥ ΠΥΡΟΒΟΛΥΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ, Ο ΛΟΥΙΣ ΣΟΥΑΡΕΣ.Ο ΑΓΙΑΞ ΘΑ ΔΕΙ ΤΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΙΔΕΣ.


Μέλος: ANDELINO VIEIRINHA

Έκπληξη με Άμο ο Πανσερραϊκός




Με την φανέλα του Πανσερραϊκού θ’ αγωνίζεται ο Πάμπλο Άμο την ερχόμενη χρονιά. Τα "λιοντάρια"απέκτησαν τον πολύπειρο Ισπανό αμυντικό ως δανεικό για έναν χρόνο από τη Σαραγόσα.
Ο 32χρονος στόπερ διαθέτει πλούσια εμπειρία από την συμμετοχή του στο ισπανικό Πρωτάθλημα όπου έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε (1999-2002) και Λα Κορούνια (2002-2009), με ενδιάμεσους σταθμούς ως δανεικός από τους Γαλιθιάνους σε Βαγιαδολίδ και Ρεκρεατίβο Ουέλβα.
Κατά την διάρκεια της προηγούμενης σεζόν μέτρησε 9 συμμετοχές στην Primera Division και 2 στο Κύπελλο Ισπανίας, ενώ ταλαιπωρείται για αρκετό καιρό από διαδοχικά προβλήματα τραυματισμών.


ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ
Ονοματεπώνυμο: Πάμπλο Αμο Αγουάδο
Εθνικότητα: Ισπανός
Ημερ. γέννησης: 15/1/1978
Υψος: 1,86 μ.

Ορίστηκαν οι αρχηγοί της ομάδας της νέας περιόδου του ΠΑΟΚ

Ορίστηκαν από τους Ζαγοράκη και Βρύζα οι τέσσερις "κάπτεν" του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2010-2011.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής του "Δικέφαλου" κατέληξαν σε μια τετράδα παικτών, στους οποίους έδωσαν το περιβραχιόνιο. Πρόκειται για τους Κώστα Χαλκιά, Πάμπλο Κοντρέρας, Πάμπλο Γκαρσία και Στέλιο Μαλεζά. Η σειρά που αναφέρονται οι τέσσερις παίκτες είναι η σειρά που κατέχουν στην "αρχηγική" ιεραρχία.

Οι Ζαγοράκης και Βρύζας δεν κατέληξαν τυχαία στους τέσσερις αυτούς ποδοσφαιριστές. Ο Χαλκιάς είναι από τους πιο έμπειρους, ο Κοντρέρας από τους πιο σταθερούς χαρακτήρες στην ομάδα, χωρίς εξάρσεις, ο Γκαρσία από αυτούς που αποδέχονται όλοι στα "ασπρόμαυρα" αποδυτήρια, ενώ ο Μαλεζάς ο πιο έμπειρος από τους νεαρούς στον ΠΑΟΚ. Ο τελευταίος, άλλωστε, είχε και την περασμένη σεζόν επιλεγεί και τα πήγε καλά στο ρόλο του.

Φιλικός αγώνας:Παναθηναϊκός-Μάιντζ 0-2


Ο Παναθηναϊκός έχασε από τη Μάιντζ με 2-0 στο τρίτο του φιλικό ενόψει προετοιμασίας.
Ο τρόπος επιθετικής ανάπτυξης του "τριφυλλιού" ήταν κάπως μονότονος, αφού οι Νίνης, Καραγκούνης και Γκοβού προσπαθούσαν με το που έπαιρναν την μπάλα να βρουν τον Σισέ.

Παρουσιάστηκε ο Ρουκάβινα από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ


Και επισήμως ο Άντε Ρουκάβινα είναι παίκτης της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.Οι πληροοφορίες κάνουν λόγο πως η συμφωνία έκλεισε περίπου στο 1 εκατ. ευρώ αφού έμειναν ικανοποιημένες όλες οι πλευρές.
Ο Κροάτης επιθετικός υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο!

Οι πρώτες δηλώσεις του Ρουκάβινα μετά την μετακίνησή του στο Ζάγκρεμπ:
"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ήδη φόρεσα τη φανέλα του συλλόγου και φωτογραφήθηκα με αυτήν. Δεν μπορούσα να αρνηθώ σε μια ομάδα όπως είναι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Στόχος μου είναι να αποδείξω τι μπορώ να κάνω και δικαιώσω την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου οι διοικούντες τον σύλλογο".

Όπως προαναφέραμε, ο Παναθηναϊκός θα εισπράξει 1 εκατ. ευρώ ενώ όσον αφορά τον Ρουκάβινα 2,8 εκατ. ευρώ θα εισπράξει για τέσσερα χρόνια.
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog