Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Ελπίζει για Super League ο «Γηραιός»

 
 
Η ομολογία λανθασμένης απόφασης για τιμωρία με υποβιβασμό στην περίπτωση του Ηρακλή, σε συνδυασμό με τον υποβιβασμό του Αστέρα Τρίπολης, φέρνει τον Γηραιό κοντά στην επιστροφή στην Super League.


Για πάντα στην καρδιά μου....

 
 
Σήμερα ο Μανόλο Χιμένεθ είχε την τελευταία συνάντηση με τους παίκτες της ΑΕΚ για να τους χαιρετήσει και μετά από μία ώρα συναισθηματικής φόρτισης έφυγε βουρκωμένος και σταμάτησε για να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν.

Σάντος: «Με αυτοπεποίθηση για τη νίκη»

 
 
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδoς, Φερνάντο Σάντος, υποστήριξε για τον αγώνα της Παρασκευής με την Κροατία ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα κυνηγήσει με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα τη νίκη.
Ο Φερνάντο Σάντος είπε για:

Πήρε 4.000 εισιτήρια με Ντόρτμουντ



Τέσσερις χιλιάδες εισιτήρια διασφάλισε για τον εκτός έδρας αγώνα με την Μπορούσια Ντόρτμουντ ο Ολυμπιακός. Ίσως να μη γνωστοποιηθεί ούτε την Πέμπτη η ποινή του Φραν Γέστε.

Η θέση του Α.Σ. για το πόρισμα

 
Μαραθώνια ήταν η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ που έγινε το βράδυ της Τετάρτης (5/10) και είχε ως αποκλειστικό θέμα το πόρισμα του ορκωτού ελεγκτή για τα οικονομικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. 

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog