Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Μία αγωνιστική στον Ριέρα

Μία αγωνιστική στον Ριέρα



Ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής επιβλήθηκε στον Άλμπερτ Ριέρα από το αρμόδιο όργανο της λίγκας για την αποβολή του στο παιχνίδι Πανιώνιος-Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα, για χτύπημα εκτός φάσης στον Κοντοέ. 

ΔΕΙΤΕ ποιους αγώνες χάνει ο Ριέρα!


Γυρίζει στη Βραζιλία ο Σίλβα!

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, όταν θα ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό, θα επιστρέψει το καλοκαίρι στην Βραζιλία, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσω του Τwitter. 

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος του τριφυλλιού έχει πρόταση για να γίνει μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 που θα διεξαχθεί στην πατρίδα του. Ο Ζιλμπέρτο, όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Βραζιλίας καθώς ήδη έχουν δείξει ενδιαφέρον οι Φλαμένγκο, Κορίνθιανς, Γκρέμιο και Ατλέτικο Μινέιρο.
Ο Σίλβα σε ερώτηση φίλο του στο Twitter για το αν επιστρέψει στην Βραζιλία, του απάντησε:: «Ναι, θα γυρίσω μόλις ολοκληρωθεί το συμβόλαιό μου τον Ιούνιο»!

Μήνυμα Τσιρίλο για τη ρεβάνς!




Ο Μπρούνο Τσιρίλο μίλησε για τη χθεσινή του δήλωση («να κάνουμε μπουρδ... τον επαναληπτικό»), τονίζοντας πως εννοούσε την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στις κερκίδες. 

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog