Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

36η αγωνιστική Ισπανικού πρωταθλήματος 4/5 - 5/5

Εντυπωσιακό ήταν το πέρασμα της Σεβίλης από την έδρα της Σανταντέρ, καθώς νίκησε 5-1 την τοπική Ρασίνγκ σε αγώνα για την 36η ημέρα της πριμέρα ντιβιζιόν και ανέβηκε στην 4η θέση.
Ισοπαλία 1-1 παραχώρησε στην Μάλαγα η Αθλέτικ Μπιλμπάο, την ώρα που η Ατλέτικο νίκησε 3-1 στη Μαδρίτη την Βαγιαδολίδ.
Με το ίδιο σκορ επικράτησε και η Οσασούνα της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.
Τέλος, η Σαραγόσα με πέναλτι του Κολούνα, έκαμψε (1-0) την αντίσταση της Εσπανιόλ και ουσιαστικά διασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία.
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 36ης αγωνιστικής έχουν ως εξής:

Βροχή τα πρόστιμα!!!

Με πρόστιμα που κυμαίνονται από 4.000 έως 16.000 ευρώ τιμωρήθηκαν οι ΑΕΚ, Άρης (1η αγωνιστική) και Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ (2η αγωνιστική), για την συμπεριφορά των οπαδών τους στα πλέι οφ.
Όπως έχουμε αναφέρει αγωνιστική χωρίς κλήσεις σε απολογίες και τιμωρίες δεν έχει υπάρξει φέτος και φυσικά δεν θα μπορούσαν να εξαιρεθούν οι δύο πρώτες των πλέι οφ. Συγκεκριμένα και οι τέσσερις ομάδες κλήθηκαν σε απολογία και τιμωρήθηκαν με χρηματικά πρόστιμα. Αναλυτικά οι αποφάσεις της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής έχουν ως εξής:


1η Αγωνιστική


Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της : επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.


Β) ΠΑΕ Αρης : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της : επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή δεκατεσσάρων χιλιάδων ευρώ.


2η Αγωνιστική


Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της : επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή δώδεκα χιλιάδων ευρώ.


Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της : επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή δεκαέξι χιλιάδων ευρώ.




Αστείο αυτό με τα υβριστικά συνθήματα


Στις αποφάσεις όπως και στις κλήσεις, υπάρχει ένα στοιχείο που πραγματικά προξενεί το λιγότερο το γέλιο. Αυτό έχει να κάνει με το ότι τόσο ο Άρης, όσο και ο ΠΑΟΚ κλήθηκαν και τιμωρήθηκαν εκτός από την συμπεριφορά των οπαδών τους και για υβριστικά συνθήματα, ενώ οι ΑΕΚ και Ολυμπιακός, μόνο για συμπεριφορά των οπαδών τους. Και εδώ γεννιέται ένα μεγάλο ερώτημα. Σε ΟΑΚΑ και Καραϊσκάκη δεν έβριζε κανένας;

ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΩΝ PLAY OFF

"Η Super League, σε συνέχεια σχετικού αιτήματος της ΕΛ.ΑΣ., αποφάσισε την αναβολή των αγώνων της 3ης αγωνιστικής ημέρας των play off. Η ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων θα οριστεί εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή."


Τελευταίες εξελίξεις αναφέρουν ότι το πρόγραμμα θα είναι το εξής:


Κυριακή 9/5: ΑΕΚ - Άρης 16:45 , ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 19:00


Τα play off θα πάνε λογικά 3 μέρες πίσω και θα ολοκληρωθούν στις 19/5.
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog