Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Βιτόλο: "Θα παλέψουμε για την πρώτη θέση"




Ο Βίκτορ Βιτόλο παραχώρησε συνέντευξη στο αθλητικό ένθετο "Real Sports" της κυριακάτικης εφημερίδας "Real News", όπου μίλησε για τις πιθανότητες του ΠΑΟΚ να κατακτήσει τον τίτλο του Πρωταθλητή, την αποχώρηση του Βρύζα, την διαιτησία αλλά και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε άλλη ελληνική ομάδα.

Ibrahimovic:"Θέλω τίτλους με τη Μίλαν", Robinho:"Θέλω τελικό Champions League με Μπάρτσα", Pato:"Πρωτάθλημα και Champions League"

                  


 


Οι τρεις σουπερ σταρ της Μίλαν μίλησαν για την νέα χρονιά, τις φιλοδοξίες τους και έκαναν λόγο για κατάκτηση όσο περισσοτέρων τίτλων γίνεται, αλλά και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Champions League φυσικά.



Ακολουθούν οι δηλώσεις τους:


Σάντος:"Ήμασταν νευρικοί και αγχωμένοι"


«Ελλάδα, η δεύτερη πατρίδα μου...»


Στο ξεκίνημα της συνέντευξης τύπου του ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος σχολίασε ότι "σίγουρα είναι ένα αποτέλεσμα που δεν το περιμέναμε. Αυτό που τουλάχιστον έδειχναν οι προπονήσεις ήταν πως θα παίρναμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, δηλαδή την νίκη" και πρόσθεσε:

Φιλικά:Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 0-3, Θρασύβουλος-ΑΕΚ 1-0, ΠΑΣ-Άρης 0-1, Πανιώνιος - Ντιναμό Τιράνων 3-1, Ηρακλής-Πανσερραϊκός 0-2

Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 0-3    Τα γκολ ΕΔΩ
Θρασύβουλος-ΑΕΚ 1-0     Δεν υπάρχει βίντεο
ΠΑΣ-Άρης 0-1                    Δεν υπάρχει βίντεο 
Πανιώνιος - Ντιναμό Τιράνων 3-1  Τα γκολ ΕΔΩ
Ηρακλής-Πανσερραϊκός 0-2           Δεν υπάρχει βίντεο
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog