Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Σαλπιγγίδης:«Θέλω να γυρίσω σπίτι μου,στον ΠΑΟΚ»


Συνάντηση με τον Νικόλα Πατέρα είχε πριν από λίγο καιρό ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ο οποίος τόνισε στον ισχυρό άνδρα του Παναθηναικού, ότι πρέπει να αποχωρήσει από τις τάξεις των νταμπλούχων Ελλάδας. «Θέλω να γυρίσω στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ», είπε μεταξύ άλλων.
Δε μπορεί μακριά του. Και όπου μακριά του, βάλτε τη λέξη «ΠΑΟΚ» αλλά και τη λέξη «Θεσσαλονίκη». Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Sportday», πριν από δύο μήνες ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναικός, Νικόλας Πατέρας συναντήθηκε με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Η συνάντηση είχε να κάνει με το μέλλον του Θεσσαλονικιού στράικερ στον Παναθηναικό.

«Δεν μπορώ να μείνω άλλο στην Αθήνα»
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Λίγο μετά την αυλαία του 2010, δημιουργήθηκε θέμα με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Συγκεκριμένα, άρχισαν κάποια σενάρια αναφορικά με το μέλλον του παίκτη. Αυτό που βγήκε προς τα έξω είναι ότι ο 29χρονος στράικερ επιθυμούσε να αποχωρήσει από τον Παναθηναικό για προσωπικούς λόγους με τα σενάρια για μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ να «φουντώνουν». Ως επί το πλείστον, από τότε το γαϊτανάκι του «αν θα μείνει ή αν θα φύγει» ο παίκτης ξεκίνησε με γοργούς ρυθμούς Ο καιρός πέρασε, ωστόσοτο θέμα δεν ξεκαθάρισε ποτέ. Ο «Σάλπι» δεν τοποθετήθηκε ποτέ επίσημα παρά μόνον κάποιες δηλώσεις του μάνατζερ του ο οποίος δεν πήρε ποτέ ξεκάθαρη θέση. Παράλληλα, υπήρξαν φήμες για πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας τους με τον Παναθηναικό να έχει καταθέσει ήδη την πρόταση του. Αυτό είναι δεδομένο και ισχύει μιας και φάνηκε στις παρακάτων δηλώσεις που παρατίθονται.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Θεσσαλονικιός στράικερ στον Νικόλα Πατέρα:
«Πρόεδρε, θέλω να σου πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και από την ομάδα και από τον κόσμο, αλλά υπάρχουν πράγματα που με αναγκάζουν όπως φαίνεται να γυρίσω στη Θεσσαλονίκη και στονΠΑΟΚ. Εκεί είναι όλοι οι δικοί μου άνθρωποι. Θέλω να γυρίσω κοντά τους. Δεν μπορώ να μείνω άλλο στην Αθήνα. Δεν είναι θέμα οικονομικό, είμαι ευχαριστημένος από την προσφορά που μου κάνατε. Την τελική απόφαση δεν την έχω πάρει ακόμα, αλλά δύσκολα θα κάνω κάτι διαφορετικό» τόνισε στον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναικός ο Σαλπιγγίδης με τον Πατέρα να απαντάει «Δημήτρη, είμαστε ευχαριστημένοι από εσένα. Έτσι όπως μου μιλάς δεν μπορώ να κάνω κάτι. Αν αλλάξεις απόφαση, πες μου. Η πόρτα θα ‘ναι ανοιχτή για σένα». Παράλληλα, αναφορά γίνεται και σε νέα συνάντηση των δύο ανδρών έπειτα από από τη γιορτή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Μακεδόνας φορ ευχαρίστησε τον Νικόλα Πατέρα, ο οποίος τον ενημέρωσε και του επανέλαβε για μία ακόμη φορά πως η πόρτα του Παναθηναϊκού θα είναι πάντα ανοιχτή γι' αυτόν.

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog