Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Ρήξη χιαστών ο Χριστοδουλόπουλος

 
 
Η γκίνια δεν έχει όρια για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και μένει εκτός δράσης περίπου 5 μήνες! «Νυστέρι» την επόμενη εβδομάδα!


Μπορούν να περάσουν!!!

Οντένσε: Ούτε κρύο, ούτε ζέστη...  Στα... μαλακά ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός Βόλου
 







Πολύ καλή η κλήρωση και για τους τρεις(ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό Βόλου).
Δείτε αναλυτικά τα ζευγάρια των τρίτων προκριματικών γύρων του Champions League και του Europa League καθώς και πολλές άλλες πληροφορίες.

LIVE οι κληρώσεις Champions League και Europa League



Ο Παναθηναϊκός στις 13:00 θα μάθει τον αντίπαλο του για τον γ΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Παρακολουθήστε live  την κλήρωση των ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Ολ. Βόλου. Μια εκ των Ρούμπιν, Τράμπζονσπορ , Ζυρίχη, Οντένσε και Βασλούι θα αντιμετωπίσουν οι πράσινοι.

Τζόρβας: "Επιτακτική ανάγκη ο τίτλος"


Ο Αλέξανδρος Τζόρβας μιλά με την γλώσσα της αλήθειας για την φυγή των Ζιλμπέρτο και Σισέ,  ξεκαθαρίζει πως «είναι επιτακτική ανάγκη το πρωτάθλημα» και μιλάει για τους παράγοντες που έκαναν μίζερο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μπόλονι: "Ο στόχος μου είναι να κάνω μια ομάδα να κερδίζει και συνεχώς"

 

Ο Λάζλο Μπόλονι σίγουρα δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να πει τα πράγματα με το όνομά τους. Ούτε θέλει να κρύβεται. Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη (14/7) στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, στο Ντόορβερθ, ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε για όλους και για όλα, θέλοντας απευθυνόμενους στους οπαδούς της ομάδας να μην αφήσει τίποτε στη σκιά.


Powered By Blogger

Το αρχείο του blog