Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Τελευταία μεταγραφή του Άρη ο Φαμπιάνο Λίμα

Πήρε τον Φαμπιάνο Λίμα ο Άρης!


Την τελευταία μέρα των μεταγραφών, ο Αρης είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την απόκτηση του 25χρονου (24 Νοεμβρίου 1985) Βραζιλιάνου επιθετικού Φαμπιάνο Λίμα.  (VIDEO)

Τέλος ο Μίλιεβιτς από τον ΠΑΟΚ

Παρελθόν αποτελεί από τον ΠΑΟΚ ο Κρίστιαν Μίλιεβιτς, ο οποίος έμεινε σήμερα ελεύθερος, καθώς λύθηκε το συμβόλαιό του.Ο 18χρονος αριστερός μεσοεπιθετικός,

Έφτασε ο Ελ Ζαρ!

Ο Ελ Ζαρ στην Θεσσαλονίκη


Έφτασε το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Μακεδονία, λίγο μετά τις 13:20, το τελευταίο μεταγραφικό  απόκτημα του ΠΑΟΚ, ο Μαροκινός Ναμπίλ Ελ Ζαρ.


Μόντες: "Έτοιμοι να πάμε στα δικαστήρια"




 Συμβιβαστική λύση πρέπει να βρεθεί ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Λουτσιάνο Γκαλέτι σύμφωνα με τον δικηγόρο του Αργεντινού, Βιθέντε Μόντες, αφού ο πελάτης του αγαπάει πολύ την ομάδα και δε θέλει οδηγηθούν στα δικαστήρια.


Βαλβέρδε: "Προσέξτε την"

Πρώτος στόχος ο Βαλβέρδε για τον πάγκο του Ολυμπιακού


Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδειξε εχθές το βράδυ βίντεο στους παίκτες του Ολυμπιακού, ενόψει της αναμέτρησης με την Κέρκυρα και τους τόνισε  το πόσο προσεκτικοί και σοβαροί πρέπει να είναι.
Τώρα σχετικά με την ενδεκάδα, ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" δεν έδειξε κάτι για το παιχνίδι με την Κέρκυρα. Αυτό σημαίνει πως λογικά σήμερα  θα φανερώσει τις προθέσεις του ως προς τον σχεδιασμό του αρχικού σχήματος.

Ο Νασούτι ζητά νίκη για να έρθει η ηρεμία



 Ο Κριστιάν Χαβιέρ Νασούτι (ολόκληρο το όνομά του) ζητάει τη νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό για να επανέλθει η ηρεμία.

Τη Δευτέρα πετάνε για Βαρκελώνη

Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει από την Αθήνα τη Δευτέρα στις 10:30 με πτήση τσάρτσερ, η συνέντευξη Τύπου του Νίκου Νιόπλια θα παραχωρηθεί στις 19:30, ενώ η προπόνηση του Παναθηναϊκού θα διεξαχθεί στις 20:00 στο "Καμπ Νόου". Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει από τη Βαρκελώνη με πτήση τσάρτερ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και αναμένεται στην Αθήνα περίπου στις 05:00.

Νοκ άουτ Σεϊταρίδης και Πετρόπουλος


    photo



Νοκ άουτ τέθηκαν οι Αντώνης Πετρόπουλος και Γιούρκας Σεϊταρίδης.Το γεγονός αυτό ήταν δυσάρεστο για τον Νιόπλια, αφού μετά τον Σπυρόπουλο, η αμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού χάνει ακόμα έναν παίκτη.
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog