Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Φιλικός αγώνας:Μακεδονικός-Ηρακλής 3-1 !!!!!!

Την ήττα με 3-1 γνώρισε ο Ηρακλή σε φιλικό παιχνίδι στην Πολίχνη με αντίπαλο τον Μακεδονικό. Τραγικά λάθη στην άμυνα τα οποία στοίχησαν και έδειξαν πως ο Γηραιός χρειάζεται ενίσχυση σε όλες τις γραμμές!!
Οι "κυανόλευκοι" μετά το πρώτο μισάωρο του αγώνα δέχθηκαν τρία γκολ που προήλθαν από λάθη της άμυνας.


Στο
33’ ο Αναστασίου πέρασε από Καρλίνιος και Τουπάλσκι, κάνει ατομική προσπάθεια, εκμεταλλεύεται το λάθος στην άμυνα και με σουτ από κοντά έκανε το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα οι «πράσινοι» της Θεσσαλονίκης διπλασιάζουν τα τέρματά τους. Ο Σαχινίδης εκμεταλλεύεται νέα λάθη της άμυνας του Ηρακλή, βγαίνει τετ-α-τετ, περνάει και τον Μπαντή και κάνει το 2-0.

Το τελικό 3-0 έγινε στο 41ο λεπτό με την άμυνα του Ηρακλή να μην έχει καμία συνοχή. Ο Σπαθάρας δίνει στον Αναστασίου που είναι μόνος του, τετ-α-τετ, με τον Μπαντή και δεν δυσκολεύεται να ανεβάσει το σκορ

Στο δεύτερο ημίχρονο οι προπονητές και των δύο ομάδων προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές με αποτέλεσμα ο ρυθμός του αγώνα να πέσει αισθητά. Το μόνο που κατάφερε ο Γηραιός ήταν να μειώσει το σκορ σε 3-1 στοπ 87’ με γκολ του Βέλλιου.

Το κοντέρ έγραψε 19203 διαρκείας


Λίγο πριν συμπληρωθούν οι 20.000 πωλήσεις σταμάτησε φέτος η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με το τελικό νούμερο να διαμορφώνεται στα 19203.Με μία πρώτη ανάγνωση πρόκειται για ένα μεγάλο αριθμό που αποδεικνύει τη δυναμική του ΠΑΟΚ ακόμα και στους δύσκολους, οικονομικά, καιρούς που ζούμε. Είναι όμως παράλληλα γεγονός ότι πέρυσι πουλήθηκαν περισσότερα μπλοκ (21100).

Cristiano Ronaldo 7


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ένας απ' τους δημοφιλέστερους παίκτες παγκοσμίως, θα έχει την ευκαιρία να φορέσει τη φανέλα με το νούμερο 7 τη νέα σεζόν, αφού ο Ραούλ (που μεταγράφηκε στη Σάλκε) είχε αυτόν τον αριθμό. Πάντως αυτή η αλλαγή αριθμού στη φανέλα του Ρονάλντο,όπως πιστεύει η διοίκηση της Ρεάλ, θα φέρει νέο κύμα πωλήσεων και πιστεύουν ότι θα μπει ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό στα ταμεία της "Βασίλισσας".












Ο νέος προπονητής του Πανθρακικού ο Βασιλακάκης



Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Βασιλακάκη Κώστα. Ο νέος προπονητής του Πανθρακικού πραγματοποίησε την προπόνηση του Σαββάτου και την Κυριακή θα αναχωρήσει την υπόλοιπη αποστολή για το 2ο στάδιο προετοιμασίας στην Νάουσα".

Μπάγεβιτς: "Έχουμε καλή ομάδα και είμαστε υποχρεωμένοι να το δείξουμε"


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντούσαν Μπάγιεβιτς:

"Έχουμε καλή ομάδα και πρέπει να το δείξουμε. Η ΑΕΚ και φέτος όπως κάθε χρόνο έχει υψηλούς στόχους και θα προσπαθήσουμε να τους πετύχουμε. Κάναμε τις μεταγραφές που θέλαμε και έχουμε ενισχυθεί. Πέρυσι κάναμε κακή χρονιά αλλά νομίζω πως τα πράγματα έχουν αλλάξει. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ οικογενειακό και αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να το διορθώσουμε σε σχέση με πέρυσι", ήταν τα λόγια του Μπάγεβιτς με σαφή αναφορά στην απόκτηση των έμπειρων Λυμπερόπουλου και Δέλλα.

Επίσης, ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε για τους ομογενείς, οι οποίοι αποθέωσαν την ΑΕΚ κατά την άφιξή της στην Αυστραλία:
"Είναι η δεύτερη φορά που έρχομαι στην Αυστραλία. Η προηγούμενη ήταν σαν ποδοσφαιριστής. Ο κόσμος δείχνει την αγάπη του και είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις πόσο αγαπούν την ΑΕΚ άνθρωποι που μένουν τόσο μακριά. Θέλουμε να δώσουμε χαρά εμείς σε αυτούς αλλά και αυτοί δίνουν μεγάλη χαρά σε εμάς. Στους αγώνες θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας".

Φιλικός αγώνας:Παναθηναϊκός-Γουέστ Χαμ 0-1


Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Παναθηναϊκός από τη Γουέστ Χαμ, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Κίτσμπιουελ της Αυστρίας υπό δυνατή βροχόπτωση.


Επιστολή αναγνώστη Andelino Vieirinha με θέμα την απόλυση του Μάριο Μπερέτα



ΘΕΜΑ:ΑΠΟΛΥΣΗ ΜΑΡΙΟ ΜΠΕΡΕΤΑ


Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΖΗΣΗ ΒΡΥΖΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΡΙΟ ΜΠΕΡΕΤΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ
ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ. ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΗΤΑΝ ΜΟΛΙΣ 25.
Ο ΙΤΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΡΙΟ ΜΠΕΡΕΤΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ.
ΟΠΩΣ ΤΟΝΙΣΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΟΛΙΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΔΙΩΧΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.ΜΑΡΙΟ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ.

ANDELINO VIEIRINHA

Παρουσίαση Δερμιτζάκη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ


Την πρώτη του Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε στο γραφεία του γηπέδου της Τούμπας ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ Παύλος Δερμιτζάκης. Ο 41χρονος τεχνικός, που όλοι γνωρίζουν την αγάπη του για την ομάδα από την εποχή που αγωνιζόταν ως παίκτης της, δήλωσε την μεγάλη του χαρά και τιμή για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ, την μεγάλη προσπάθεια που θα καταβάλλει για το καλό της ομάδας και την αποκατάσταση των ισορροπιών με τους παίκτες, καθώς και την επιθυμία του να μην αλλάξει τα χαρακτηριστικά που οδήγησαν τον "Δικέφαλο" στην περσινή επιτυχία και την κατάληψη της 2ης θέσης. 


Βρύζας: "Έκανα λάθος, αναλαμβάνω την ευθύνη"





Όπως ήταν φυσικό, στο πλαίσιο της παρουσίασης του Παύλου Δερμιτζάκη (Παρασκευή 23/7), παρόντος του Ζήση Βρύζα έγιναν αρκετές ερωτήσεις προς τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με όλα όσα προηγήθηκαν και οδήγησαν στο διαζύγιο με τον Μάριο Μπερέτα, για την προσωπική του ευθύνη επί του θέματος, όπως και για τα όσα ακούστηκαν περί της απόφασής του στη Γερμανία να παραιτηθεί.
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog